Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok a tű nélküli hyaluronsavas "feltöltésről" valami infója van valakinek? Érdemes megcsinálni, nekem nem vékony a szám, normál, a felső picit vékonyabb, de szeretném ha duzzadtabb lenne, jobban "kiemelkedne" a felső.
Valami hatása lehet ennek vagy teljesen pénzkidobás?
Szia!
0.5ml kértem csak a felső ajkamba, mert az sokkal vékonyabb volt mint az alsó.
Sziasztok!
Nekem már megvolt az ajakfeltöltés! :) Teosyal Ultimate-el lett töltve esetleg van valakinek ezzel az anyaggal tapasztalata? :) Meg még az lenne a kérdésem, hogy egy hét elteltével tudok már biztosan szolizni?
Szia Audry13,
Nagyon szép a szád. Koszonjuk a tapasztalatokat!
Irtad hogy neked nagyon vékony volt előtte. Nem szeretnél "előtte" képeket is feltenni ? :) Jó volna látni hogy miből lett ez a szépség.
Szia bakossb!:)
Koszonom szepen !:)
Nem ajanlom mert nagyjabol mindkettő alkalommal egy hetig volt látványos aztan nagyon le ment... Persze szervezet függő...:) nalam a teosial valt be eddig:) az tobb honap mulva is olyan volt mint feltöltés utan, azt Bognár doki töltötte , viszont o sokakat elrontott szoval nem tudom , szerencsém volt , de enyémet tenyleg jól megcsinálta . Viszont utana Molnár doki töltötte fel Juvaderm-el , nagyon szepen töltötte mar aznap utcara mentem , viszont egy het utan teljesen le ment mint irtam fent is... Plusz nekem egy masik dolgot el rontott , szóval nem mennék mar ezert hozza , amugy is nagyon Juvaderm párti . Mellesleg legelőször Gáspár doki töltötte ugyancsak juvadermmel de o nem jól töltött...belul Csomós is maradt jo ideig ... Szoval nekem a teosial valt be eddig es azt hiszem annal maradok , viszont en most a Faludyhoz fogok menni , mert elvileg szepen tolt nagyon mindenkinek, es azzal tolt ami neked a legideálisabb ... Ha majd el megyek hozza utana feltétlen megírom a tapasztalataimat , de remelem nekem is szep lesz:) olyan 80-100 E korul van egy ml ( van aki olcsóbban is csinalja ) . Nekem összesen 3ml van bent vagyis volt bent eddig . Szerintem teosiallal kezdj egy milit, persze kozben ugyis nézheted, hogy mennyit akarsz meg bele es mikor allj :) de ha nagyon vékony akkor felül alul siman eloszlik 1ml , nekem 2ml utan volt olyan mint a képeken :) egyén függő tulajdonkeppen ...:) igen fájdalmas folyik a könnyed de nem veszes , ram mindig ram szóltak, hogy ne mosolyogjak kozbe:D örömmel tolt el az erzes kozben es nem is faj úgy , ha tudod , hogy ettől szep leszel :)
Sziasztok,
Ajkaim elvèkonyodtak, e miatt feltöltèsen gondolkodom. Csak termèszetesen teltvajkakat szeretnèk. Kit ajánlotok? Mennyibe kerül?
Előre is köszi a segítsèget!
Sziasztok,
Van valaki esetleg aki idén volt már Wágner dokinál? Arra lennék csak kíváncsi, hogy változott e szilikonolajos feltöltés ára, illetve szerdánként lehet még mindig menni? Előre is köszi
Zs.
Szia, szerintem is elég:)
Maximum, ha nem lesz elég , akkor később ré tudsz úgyis töltetni:) Ki kell tapasztalni, hogy elsőre mennyit szív fel a szervezeted, mert tényleg változó:) Nekem pl, csak a felsőbe volt egymás után összesen több mint mésfél mili, majdnem kettő, és nem volt "túl sok" , de van olyan akinek fél is elég.
Sziasztok:)
Látom sokan beírtak és megmutatták, hogy milyen lett az új szájuk, hát gondoltam akkor most én is megmutatom, leírom én is a tapasztalataimat:)
Nekem nagyon nagyon vékony szám volt, és iszonyatosan zavart, eléggé szigorúvá tette az arckifejezésem, így hyaluronsavval töltettem fel a szám, ídáig már 3x, illetve a harmadikat megfelezve két alkalommal.
Az első Juvaderm volt, ami nekem nem vált be, szinte azonnal felszívódott, de az orvos se volt túl ügyes.Plusz egy kicsit csomós lett belül, ami persze már felszívódott.
A második, pár hónapra rá Teosyal kiss volt, ami viszont megmaradt, és szép dús volt sokáig.
(Elvileg ez az egyik legerősebb mert 4 kötéses molekulák vannak benne, a többiben pedig csak 2 vagy 3.) És csomó se volt benne!
Aztán tavaly tavasszal megint feltöltettem, de akkor egy másik orvos rá beszélt, hogy a Juvaderm legyen mert annak is több fajtájta van és biztos a rosszat kaptam régebben, és ő most az újabb generációs fajtáját tölti, és van olyan jó mint a teosyal. Bele mentem, de természetesen felszívódott elég hamar, mindkét töltés abból.
De attól függetlenül szép lett és csomó mentes.
Most másfél hónap múlva megint megyek újra, mert már szinte teljesen felszívódott az egész.
Valószínüleg visszatérek a Teosyalhoz, mert az bevált (illetve még ott van az Esthelis de nem tudom, nem akarok kockáztatni már)
Én, aki elégedtelen a szájméretével, és vékony, annak csak ajánlani tudom a hyaluronsavat, mert természetes anyag, a hatása is az, és ha nem tetszik, úgyis felszívódik:)
Viszont szervezetfüggő, hogy kinek melyik anyag válik be, ki kell tapasztalni.
Töltök fel én is képeket arról amilyen lett, és majd ha megyek nemsokára, akkor is mutatok, remélem szép lesz^^
Igen, tényleg hasonló a szád. Mond meg a dokinak, hogy nehogy kifordult legyen a széle, a kontúrra vigyázzon!! A kép ami nekem fel van töltve, az még a rossz állapot:))Azóta már szebb..leapadt az a duzzanat.Ha lesz egy kis időm töltök fel képet a mostani állapotról. :) Nem fáj egyáltalán..kibírható.Picit feszít,de ennyi..
Fotózd
majd le minden nap ugyanabban a pózban, hogy lásd, mennyit változott..apadt:)
Szia, szép lett a szád nagyon!!! :) ;) Neked ki csinálta?
Szájfeltölténél melyik dokikat ajánljátok csajok? Aki nem kacscőrt készít, hanem szép telt formát varázsol :)
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?