Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
sziasztook! Pataky doktor urnal tudja vki h mennyibe kerul a konzultacio? kell e egyaltalan fizetni?
koszonom!! x
Közepes méretű van bent, 5ös, ha jol emlékszem! Alul is- felül is, de alul nem látszik durvának. A pontos árát nem tudom megírni, mert volt 1-2 ráncom, ahova a műtéttel egyidejűleg hyarulont töltött, de kb 450 Ft lehetett a szám. Csak reménykedni tudok benne, hogy megérte....
Nagyon el vagyok keseredve, mert tegnap ahogy a kontrollra tartottam, kijött a herpeszem és még ez is nagyit, feszít és fáj. Semmit sem apadt azóta, meg vagyok ijedve, de azt mondta a doktor Úr, h rendbe fog jönni! 23-án megyek varratszedésre, de ha a herpesz elfertözödik, benne van, h a szilikont is ki kell venni...
Miniminni: lemaradt még egy kérdésem...:
mekkorát töltött be? legnagyobbat vagy a közepeset? mennyibe került?
Előtte is szép szájad volt... elismerem felső keskeny volt az alsóhoz... nem érzem, hogy permalippel el lenne túlozva, jó lesz az, ha le megy a duzzanat.
Miniminni: köszönünk minden infót!
Mikor lett megcsinálva és hányadik napnál tartasz...? mit mondott kontrollon az orvos?
Igen, végleges! Nagyon sok előnye van, ha nem tetszik, akár nyomtalanul kiszedhető! Igen, apadt, de majd ha ma megnézte a doki, akkor fogok tudni bövebb információt adni... Teszek majd fel képet is.
Ez a permalip-es feltöltés végleges? Leapadt már?:) Raksz fel egy képet majd pár nap múlva is? kiváncsi vok mennyit apadt neked:)
Hát, még mindig érdekes...Már apadt, de ez a kacscsőr jellege megmaradt. Hát, szebb nem lettem az biztos. Remélem lejjebb megy még, ma van 8. napja.Azt nem értem, hogy ezt a kacsacsőr kinézetet hogy lehetne kiküszöbölni,gondolok itt a szúrás helyére. Nekem szerintem, ami ezt kihozta, az az lehet, hogy a szám felső csücskétől jobbra is és balra is sok anyag van, nagyon vastag, ilyen kukacszerű.:))))és az ugye kiáll mint egy kacsacsőr.
Mèg lenne egy kérdésem, hogy aki permalippel töltette, mennyi idő után ment le a duzzanat és érte el a szája a vègleges eredményt???
Sziasztok! Én Pataky Doktor Úrnál voltam tegnap előtt permalipes feltöltésen. A konzultàción alaposan megvizsgálta a számat, elmondta, hogy mit javasol. Permalip vagy hyarulon között kellett döntenem, de mivel 2szer már hyarulonnal töltettem, ami pár hét alatt eltűnt és kacsacsőr lettem, mellesleg drága is volt ( dr rose - Gacs János, juvaderm smile) , így a permalip mellett döntöttem. Igazából még be van dagadva, remélem kicsit apad és akkor tökéletes lesz. Töltök fel képet, akit érdekel, megnézheti. Ha kérdés van ezzel kapcsolatban, szivesen válaszolok! A szilikonolajat nagyon nagyon ellenzi a doktor úr is! Egy ismert magyar lány azzal töltette a száját, most Pataky doktor próbálja eltűntetni, de nem fog menni 100%-osan. Szép napot!
valamelyik fórumon, talán a nők lapján azt olvastam cca. 3 hét alatt eltűnt
Hogy érzed magad? még mindig nagyon duzzadt?
Esthélis az anyag neve...vagyis ez van a honlapján..
Igen, szerintem biztos függ az anyag minőségétől is... hogy meddig tart..
nah, ez kezd érdekes lenni... jó drága volt, reméljük min. 3/4 évig fog tartani... de sajnos nem mindig van így... én másnál voltam 1 ml 75 eft volt, és max. másfél hónapig tartott:(
Szia ! 100 ezer Ft/ 1ml (ampula)Nekem azt hiszem 0,6 ml ment bele és 70 ezer volt.Azt mondták, arányos a mennyiség az árral.. (nekem csak a felsőbe kellett)
:) Nem tudom melyiket adta, nem mondta...De remélem a gyengébbet.:)) szerdán lesz egy hete, még apadhatna...Te is jártál nála? Legközelebb is hozzá fogok menni, csak kevesebbet kérek bele.Inkább megyek kétszer.Neked milyen lett?
Szia! melyik hyaluront adta?
nyugodj meg, még duzzadt, sajnos úgy le fog menni 1-2 héten belül, hogy a végén sajnálni fogod...
Szia! Nyugi pár nap és tökéletes lesz, nem fogod nagynak látni 😊 Megkérdezhetem mennyiért tolt Krasznai? Szép napot kívánok
De akkor is ha jó anyaggal dolgoztak??:(( Mert feltételezem, hogy egy sztár plasztikai sebész csak jó cuccot használ...:((
Nyugi,1-2 hét múlva az ellenkezője lesz a probléma:(
Voltam 5 napja ajakfeltöltésen Kr.-nál,szerintetek fog még apadni???(hialuron)nekem túl vastag lett pedig csak 0,6ml -t töltött a felsőbe.Mikorra fog ez lemenni??Amúgy nagyon kedves, szimpatikus doki. ..és baromi helyes... nekem úgy tűnik csak az első 2-3 napban apadt, most stagnál. Mit lehet vele csinálni ha túl vastagnak tartom és az arcomat is eltorzítja.. kicsit aggaszt:(
Én dobok egy konklúziót: jelenleg nem ismerek olyan anyagot,amely tartósan szép eredményt ad és természetesen veszélytelen.Ha valakit felvet a pénz havonta mehet hyaluron töltésre,mert még a csomósodási hajlam mellet sem testidegen.A szilikon olaj,az implantárum súlyos gyulladás veszély forrásai! nem egy ilyen esetet ismerek.
Sziasztok!
Dr.Krasznainál volt valaki hialuronsavas ajakfeltöltésen?Tapasztalat?
A száj feletti cigaretta ráncok feltöltésére viszont jó, illetve oda betöltve szépen kiemelheti az ajkat, a nem ráncosoknak is ajánlható.
Ergo attraktivitást növel.
Nekem volt. Gyorsan felejtsd el! Arcba jó, de szájba nem! Egyenetlenül és nem mellesleg gyorsan szívódik fel (2 hét!), utána csomós marad.
Ha az orvos ajánlja, kérd meg, hogy mutasson neked saját fotókat, amely alapján tartós és szép eredmény várható a kezelés után. Segítek: nem fog tudni ilyen fotókat mutatni a szájról! Van olyan plasztikai sebész, aki már nem is csinálja, csak az arcba.
Melyik orvos ajánlotta neked?
Szia, nekem hyarulonnal volt töltve,az is csomósodott, segítetett a masszírozás
Sziasztok!
Új vagyok ajakfeltöltés fórumon.
Wágner aktuális telefonszámát meg tudnátok adni?
Illetve érdeklődnék hogy szilikonolaj milyen árban van nála?
Illetve bármilyen tapasztalatot elolvasnék azoktól akik jártak nála 😊 ( nálam hyarulon nem vált be )
Köszönöm
Szia! Itt a fórumon Gotiinak nagyon szép lett, másról nem tudok. Ha nem akarod, hogy nagyon látsszon, válaszd a közepest. Erre gyűjtök én is... Ha megcsináltatod kérlek értesíts róla (akár priviben), hogy milyen lett!
Ú köszi szépen! :) Hyaluron. Megyek be is kenem ;)
Helloka :-) Permalip implantátumrol tapsztalatok esetleg?? A felső ajkamba szeretném :-) és minimális változtást szeretnék elérni :-) Köszönöm
További ajánlott fórumok: