Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok keszul vki Wagnerhez mostansag?
Nem tudjatok megy-e szabira?
Holnapra van hozzá időpontom, és biztos is voltam benn, de így megint nem tudom, mivel nem akarok fölösleges köröket futni.
Egyébként ez a juvéderm ultra 4 is , és dr. Csuhánál a Revanesse is 60 ezer / ml
Kérlek írjon akinek van tapasztalata bármelyikről! Vagy más jó tapasztalat olyan hyaluronról, ami sokáig tartott! Köszi !
Szia Velvet !
Köszi a választ! Saját tapasztalatból mondod?
Mert már régóta olvasom a fórumot, és a másik amin gondolokozok, dr Fészerfalvi, és Juvédermmel. Itt pont a Juvédermről írták többen( Juvéderm ultra 4 konkrétan), hogy az sokáig bírta, több mint fél év , vagy 1 év, s hogy az pont nem tűnt el, mint más hyaluronsav. És dr. Fészerfalvit is dícsérték.
Vki másnak tapasztalata Juvéderm ultra 4-el, vagy dr Fészerfalvival?
Szia!
Az arcfiatalítás, arcplasztikán dicsérik a dr. urat, gondolom hogy akkor megbízható és egy szájfeltöltést is jól csinál...
Revanesse-t nem ismerem, de gondolom 80-90 eft körül mozog az ára, ha 10 hónapig is tartja magát...
Juvaderm-et ne rakass, az 1-2 hét alatt felszívódik, azért "olcsóbb"
Sziasztok!
Van valakinek perfecthaval töltve?
És nem lesznek kemény az ajkak?
én is hallottam már olyanról, hogy fogorvos végez vagyis hogy lehet akarta elvégezni.
hyaluronsav nem mindenkinél ugy hat. van akinek másnap már semmi nem látszik.
Sziasztok! Vkinek tapasztalata Dr. Csuha Lajosról ajakfeltöltés terén, vagy Revanesse nevű hyaluronsavról amivel ő dolgozik?
Ez állítólag 8-10 hónapig min tart, lehet tovább. Szóval van itt vki , aki már csináltatta nála?
Köszi előre is !
Cinika:
Érdemes lenne min. 2-3 orvossal konzultálni mielőtt eldöntöd kivel csináltatod meg.
Persze egy csomót belülről is ki lehet venni, mert a belső vágás akárhogy gyógyul, nem lehet látni...de én csak "okoskodom" érdemben csak egy szakmabeli tud tanácsot adni. Minden jót Neked, és majd feltétlen adj hírt magadról...
Sajnálom... :(
4ml ? pfu az tényleg sok elsőre, főleg egyszerre...
igen, valószínűleg a tű helye
J.GY adta?
Szia! sajnos nem tudok segíteni ez ügyben...
lehet plasztikai sebészeten kellene ne maradjon nyoma...
Milyen hyarulonnal töltötték, miért csomósodott be???
Ami szép, az szép.....
köszi az infót kicsit nehéz elképzelni a technikát, de hatásos látványra.
Bocs elütöttem, még mielőtt valaki félreértené, javítom:)
NAGYON csecse lett...
hogy csinálnak ilyet? hiszen itt nem izom alá ültetik, mint egy mellimplantátumot... ?
NAGYON csecs lett...
hogy csinálnak ilyet? hiszen itt nem izom alá ültetik, mint egy mellimplantátumot... ?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?