Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
1 hete voltam Wagnernél. 0,5 ml-t töltött. Becsomósodott, ami nem látszik, de eléggé zavar. Lehet hülye kérdés, de a csomót nem lehet elmaszírozni? :)
Ja bocsi. Mindegyikrol lehet negatívumot hallani az a baj.
Aki esetleg nem szeretne kockáztatni,, Kapcsolok egy oldalt. Nemtudom, h ér e vmit, a kommemteket olvastam csak el alul. De lehet, h egy próbát megér. Én tini koromban a.chilis szájfényt használtam azzal is bedurrant a szám, igaz nekem sose volt nagyon vékony, úgyhogy lehet, h ember függő ez is.
Kedves B.a.r.n.y!
a keresztanyukádra céloztam, akinek "kifordult" a permalip....
az hyaluront ezek szerint az én szervezetem is felfalja!!!... de én már nem vagyok mai "csirke" :)))
Restylane, ELLANSÉ, Essederm .... neten lehet kutakodni, de addig míg nincs tuti info már egyikben sem hiszek...
Bocsi nem fejeztem ve,,véletlen ranyomtam a kuldesre. :)
Szóval, de lehet, h az én szervezetem nagyon ki volt rá éhezve. Pedig még fiatal vok ahhoz, h ne termeljen a szervezetem elég hyaluront. Úgy h én se értettem, h miért nem marad meg 3hetnel tovább.
Én nem hallottam az anyagokról amiket írtál. Érdemes több dokihoz elmenni, megkerdezni mindent.vagy talán picit még várni hátha jön vmi új anyag v technika.kicsit még le vagyunk maradva pl amerikahoz képest, de szép sorban jönnek be az újdonságok.
De ne keseritsen el a tapasztalatom, mert vkinek évekig bírja a hyaluron. Nekem (a doki mondta) h a szervezetem felfalta a hyaluront, ugye minden szervezetben van hyaluron, de lehet
Sziasztok!
Juvadermből 3 félét kaptam...nem voltak csomóim, az hogy pár napig érzékeny és duzzadt az ajak, természetes velejárója. Az első seria 2-3 hét alatt eltűnt.... Volift talán tartott másfél hónapig... 3 árából simán vehettem volna pemalip-et. Van akinek itt gyönyörű lett és bevált. Bár B.e.r.ny tapasztalata elbizonytalanított...
Wágnerhez szívesen mennék, de szilikon későbbi hatásától tartok...
ELLENSE - poly-capro-lacton felszívódó cérna - ez sem tartom túl biztonságosnak
ESSEDERM - 100-os hyaluron... kérdés hogy mennyi ideig tart...
Az utóbbi két anyagról van tapasztalatotok?
Én a saját tapasztalatom szerint írtam, h nekem személy szerint semmi bajom nincs a szilikon olajjal. Később mi lesz.
Kitudja. Barátnőmnek még mindigszépen látszik a hyaluron, ő is wagneres, ellenben velem 3hetente jártam a hyaluront tölteni, mert egyszerűen eltűnt. Amit Feszerfalvi töltött az is max 3hetig tartott, amit wágner az is.besokalltam, h mennyi pénz elmegy rá, ráadásul össze vissza szurkodnak és 3hetig tart az eredmény. Ezért is döntöttem az olaj mellett. Semelyik anyag se jó, mindegyiknél voltak rossz tapasztalatok, itt hoxán is sokat lehet olvasni. De amúgy pont vmeik nap láttam egy jó videót. Lehet venni ezt a szívós ajak nagyobbítot, a videó szerint működik :)de lényeg a lényeg,bármelyik anyagnál,bármilyen beavatkozásnál vannak kockázati tényezők.
Max a csomót tudja "kivadászni",de rátölteni nem lehet,max ugyanazzal az anyaggal.
Szóval lövésem sincs most már mi az ami megfelelő...
Ismerek! Magamat es baratnomet. 2-3het alatt eltunt becsomosodott.
Elmeletileg szajba csak oda valo anyagot lehet tolteni...
En kedden megyek Krasznaihoz a csomommal es szeretnek is toltetni kiv vagyok mit mondd
Azt hallottam, hogy az ELLANSÉ anyag 2-5 évig is eltart, így bár drágábbnak tűnik a hyaluronnál, hosszú távon mégis olcsóbb. Ismertek olyat, akinek töltötték ezzel a száját?
A hyaluron felszívódása az anyag fajtájától és márkájától is függ (3-6 hónapos, 1 éves, 1-2 éves tartósságú). Rá kell kérdezni a dokitól, hogy milyet kaptál, mert ezzel szoktak trükközni: gyengébbet tesznek be, hogy többször kelljen menned. Ja, és a gyengébb az olcsóbb beszerzési árú neki is.
Vannak kifejezetten ajakfeltöltésre kifejlesztett anyagok, amelyek a száj mozgásának ellenállnak, így kevésbé mozdulnak el, és szívódnak fel, kb 1 év tartóssággal élnek. Szóval érdemes rákérdezni a dokiktól, hogy milyen anyagot használnak, mert önmagában a "hyaluron"-os feltöltésbe sok minden belefér.
"Ajakfeltöltés kockázatai
Bármelyik típusú anyagnál előfordulhat allergiás reakció, ami helyi duzzanatot, bőrvörösséget, érzékenységet okoz. Hasonló tünetekkel jár a bőr saját baktériumai által az injekció nyomán okozott fertőzés is. Megfelelő utókezeléssel mindkét komplikáció jól gyógyítható. Néhány százalékban előfordul az anyag helyén tapintható csomó képződése, néha évekkel a kezelés után. Ez ritkán válik láthatóvá, de különösen az ajkakon így is zavaró lehet, súlyos esetben sebészi eltávolítás válhat szükségessé. Herpeses kórelőzmény esetén megvan a kockázata annak, hogy a tűszúrás előidéz egy újabbat. A lebomló, nem végleges eredményt nyújtó készítmények beadása után előfordulhat, hogy az anyag a vártnál jóval gyorsabban szívódik fel egyéni alkati kötőszöveti sajátosságok miatt." Wágner honlapja,azért ügyesen kikerülte ezáltal,az esetleges szövődmények utáni reklamációt.
Félre ne értsd semmi kötözködő szándék nincs bennem,szeretném végre megtalálni azt a töltő anyagot,ami nem két hét múlva távozik a szervezetből. DE veszélytelen.Őszintén meglep,hogy a csomós hyaluront kivágták?? Ez baromi drasztikus lépés,hiszen van rá ellenanyag amivel el lehet távolítani..(vagy csak megvárni míg távozik).
Van egy orvos ismerős-barát töltésekkel (is) foglalkozik, ő maga magának adott szilikont anno,és közölte soha többet! A fél arca feldagadt,nagy nehezen a bánat tudja hogyan a felét ki tudta halászni. Egy pici bent maradt,mázlijára pont a "szív vonalnál" és úgy néz ki talán megússza a további gyulladásos folymatokat.Szóval maradtam tanácstalan..
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?