Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

12388. zsizsizsi
2014. nov. 27. 21:10
Nagyon régóta gondolkozom ajakfeltöltésen. Konzultáción is voltam ahol abszolút a saját zsírosból való feltöltést ajánlották... Van itt valaki olyan akinek így töltötték fel? Tapasztalatok? Fájdalmasnak tűnik:(
12387. katicza (válaszként erre: 12386. - Hanga Yamimah)
2014. nov. 27. 21:04
Kérdés MIT töltött? Bármit is nem masszíroznám. Ha hyaluron okozza kókuszolajat kenj rá,ha szilikon csomós,gyorsan vetesd ki.Sajna gyulladás veszély.Lsd lejjebb hsz-ek.
2014. nov. 27. 14:29

Sziasztok!

1 hete voltam Wagnernél. 0,5 ml-t töltött. Becsomósodott, ami nem látszik, de eléggé zavar. Lehet hülye kérdés, de a csomót nem lehet elmaszírozni? :)

12385. B.e.r.n.y. (válaszként erre: 12384. - Katicza)
2014. nov. 26. 18:33
Na igen. 😊
12384. katicza (válaszként erre: 12383. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 25. 20:27
Erősen szkeptikus maradtam...jó lenne ha nem pusztán a reklám hozzászólásokat olvashatnánk a termékről,hanem valaki tényleg ki is próbálta volna. Szóval jelentkezőket várunk:))
12383. B.e.r.n.y.
2014. nov. 23. 21:32
12382. B.e.r.n.y.
2014. nov. 23. 21:32

Ja bocsi. Mindegyikrol lehet negatívumot hallani az a baj.

Aki esetleg nem szeretne kockáztatni,, Kapcsolok egy oldalt. Nemtudom, h ér e vmit, a kommemteket olvastam csak el alul. De lehet, h egy próbát megér. Én tini koromban a.chilis szájfényt használtam azzal is bedurrant a szám, igaz nekem sose volt nagyon vékony, úgyhogy lehet, h ember függő ez is.

12381. Velvet67
2014. nov. 23. 17:12

Kedves B.a.r.n.y!

a keresztanyukádra céloztam, akinek "kifordult" a permalip....

az hyaluront ezek szerint az én szervezetem is felfalja!!!... de én már nem vagyok mai "csirke" :)))

Restylane, ELLANSɟ, Essederm .... neten lehet kutakodni, de addig míg nincs tuti info már egyikben sem hiszek...

12380. katicza (válaszként erre: 12377. - Velvet67)
2014. nov. 23. 16:07
Nekem hasonló tapasztalataim vannak,kérdés mi a nyerő...Ami Amerikában van itt is! Sőt a plaszt sebészet magasabb szinten mint ott.De koncentráljunk az ajkakra,és keressünk élő telt ajkú referenciát:-D
12379. B.e.r.n.y.
2014. nov. 23. 14:05

Bocsi nem fejeztem ve,,véletlen ranyomtam a kuldesre. :)

Szóval, de lehet, h az én szervezetem nagyon ki volt rá éhezve. Pedig még fiatal vok ahhoz, h ne termeljen a szervezetem elég hyaluront. Úgy h én se értettem, h miért nem marad meg 3hetnel tovább.

12378. B.e.r.n.y. (válaszként erre: 12377. - Velvet67)
2014. nov. 23. 14:03

Én nem hallottam az anyagokról amiket írtál. Érdemes több dokihoz elmenni, megkerdezni mindent.vagy talán picit még várni hátha jön vmi új anyag v technika.kicsit még le vagyunk maradva pl amerikahoz képest, de szép sorban jönnek be az újdonságok.

De ne keseritsen el a tapasztalatom, mert vkinek évekig bírja a hyaluron. Nekem (a doki mondta) h a szervezetem felfalta a hyaluront, ugye minden szervezetben van hyaluron, de lehet

12377. Velvet67 (válaszként erre: 12371. - 86a3d5c647)
2014. nov. 23. 11:52

Sziasztok!

Juvadermből 3 félét kaptam...nem voltak csomóim, az hogy pár napig érzékeny és duzzadt az ajak, természetes velejárója. Az első seria 2-3 hét alatt eltűnt.... Volift talán tartott másfél hónapig... 3 árából simán vehettem volna pemalip-et. Van akinek itt gyönyörű lett és bevált. Bár B.e.r.ny tapasztalata elbizonytalanított...

Wágnerhez szívesen mennék, de szilikon későbbi hatásától tartok...

ELLENSE - poly-capro-lacton felszívódó cérna - ez sem tartom túl biztonságosnak

ESSEDERM - 100-os hyaluron... kérdés hogy mennyi ideig tart...

Az utóbbi két anyagról van tapasztalatotok?

12376. B.e.r.n.y. (válaszként erre: 12370. - Matyuskababa)
2014. nov. 22. 19:42

Én a saját tapasztalatom szerint írtam, h nekem személy szerint semmi bajom nincs a szilikon olajjal. Később mi lesz.

Kitudja. Barátnőmnek még mindigszépen látszik a hyaluron, ő is wagneres, ellenben velem 3hetente jártam a hyaluront tölteni, mert egyszerűen eltűnt. Amit Feszerfalvi töltött az is max 3hetig tartott, amit wágner az is.besokalltam, h mennyi pénz elmegy rá, ráadásul össze vissza szurkodnak és 3hetig tart az eredmény. Ezért is döntöttem az olaj mellett. Semelyik anyag se jó, mindegyiknél voltak rossz tapasztalatok, itt hoxán is sokat lehet olvasni. De amúgy pont vmeik nap láttam egy jó videót. Lehet venni ezt a szívós ajak nagyobbítot, a videó szerint működik :)de lényeg a lényeg,bármelyik anyagnál,bármilyen beavatkozásnál vannak kockázati tényezők.

12375. katicza (válaszként erre: 12370. - Matyuskababa)
2014. nov. 22. 18:00
Egyetértek..
12374. katicza (válaszként erre: 12372. - Matyuskababa)
2014. nov. 22. 17:59

Max a csomót tudja "kivadászni",de rátölteni nem lehet,max ugyanazzal az anyaggal.

Szóval lövésem sincs most már mi az ami megfelelő...

12373. katicza (válaszként erre: 12371. - 86a3d5c647)
2014. nov. 22. 17:57
Amivel engem töltöttek anno elvileg kontúrra használandó,sűrű hyaluron,...1 évig tartó..nagy frászt. 3 hét és nyista.
12372. Matyuskababa (válaszként erre: 12371. - 86a3d5c647)
2014. nov. 22. 17:56

Ismerek! Magamat es baratnomet. 2-3het alatt eltunt becsomosodott.

Elmeletileg szajba csak oda valo anyagot lehet tolteni...

En kedden megyek Krasznaihoz a csomommal es szeretnek is toltetni kiv vagyok mit mondd

12371. 86a3d5c647
2014. nov. 22. 13:29

Azt hallottam, hogy az ELLANSÉ anyag 2-5 évig is eltart, így bár drágábbnak tűnik a hyaluronnál, hosszú távon mégis olcsóbb. Ismertek olyat, akinek töltötték ezzel a száját?

A hyaluron felszívódása az anyag fajtájától és márkájától is függ (3-6 hónapos, 1 éves, 1-2 éves tartósságú). Rá kell kérdezni a dokitól, hogy milyet kaptál, mert ezzel szoktak trükközni: gyengébbet tesznek be, hogy többször kelljen menned. Ja, és a gyengébb az olcsóbb beszerzési árú neki is.

Vannak kifejezetten ajakfeltöltésre kifejlesztett anyagok, amelyek a száj mozgásának ellenállnak, így kevésbé mozdulnak el, és szívódnak fel, kb 1 év tartóssággal élnek. Szóval érdemes rákérdezni a dokiktól, hogy milyen anyagot használnak, mert önmagában a "hyaluron"-os feltöltésbe sok minden belefér.

12370. Matyuskababa (válaszként erre: 12369. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 22. 13:09
Ezzel annyiban vitatkoznek,h pl nekem sem szivodott fel a hyaluron sőőt gusztustalan csomonlett. A szteroidos cucc sem feltetlen megoldas vagy ellenszer erre. Viszont az biztos,h ha mar ez az elmeletileg veszelytelen anyag ilyet tud évek multan is sose csinaltatnam meg szilikonnal ,ami meg bizonyitottan okozhat ilyet.
12369. B.e.r.n.y. (válaszként erre: 12367. - Katicza)
2014. nov. 22. 13:03
Jézusom az nagyon durva. Nemtudom neki ki kellett vágni, azt tudom, h egy nagyon kemény kb fél mm csomó volt. Anno amikor hyaluront használtam nekem is volt sokáig csomó mindkét oldalon, de aztán felszivodtak. Nekem a.szili olajjal 'hál isten ' semmi problémám nincs. De ahogy mondtam, minden beavatkozás kockázattal jár, nem csak ha a szánkról van szó, én nekem az első mellplasztikám lett el rontva.de mégis kockáztat az ember még egyszer és még egyszer. Mert ugye szépülni szeretnénk.
12368. katicza (válaszként erre: 12367. - Katicza)
2014. nov. 22. 09:39

"Ajakfeltöltés kockázatai

Bármelyik típusú anyagnál előfordulhat allergiás reakció, ami helyi duzzanatot, bőrvörösséget, érzékenységet okoz. Hasonló tünetekkel jár a bőr saját baktériumai által az injekció nyomán okozott fertőzés is. Megfelelő utókezeléssel mindkét komplikáció jól gyógyítható. Néhány százalékban előfordul az anyag helyén tapintható csomó képződése, néha évekkel a kezelés után. Ez ritkán válik láthatóvá, de különösen az ajkakon így is zavaró lehet, súlyos esetben sebészi eltávolítás válhat szükségessé. Herpeses kórelőzmény esetén megvan a kockázata annak, hogy a tűszúrás előidéz egy újabbat. A lebomló, nem végleges eredményt nyújtó készítmények beadása után előfordulhat, hogy az anyag a vártnál jóval gyorsabban szívódik fel egyéni alkati kötőszöveti sajátosságok miatt." Wágner honlapja,azért ügyesen kikerülte ezáltal,az esetleges szövődmények utáni reklamációt.

12367. katicza (válaszként erre: 12365. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 22. 09:34

Félre ne értsd semmi kötözködő szándék nincs bennem,szeretném végre megtalálni azt a töltő anyagot,ami nem két hét múlva távozik a szervezetből. DE veszélytelen.Őszintén meglep,hogy a csomós hyaluront kivágták?? Ez baromi drasztikus lépés,hiszen van rá ellenanyag amivel el lehet távolítani..(vagy csak megvárni míg távozik).

Van egy orvos ismerős-barát töltésekkel (is) foglalkozik, ő maga magának adott szilikont anno,és közölte soha többet! A fél arca feldagadt,nagy nehezen a bánat tudja hogyan a felét ki tudta halászni. Egy pici bent maradt,mázlijára pont a "szív vonalnál" és úgy néz ki talán megússza a további gyulladásos folymatokat.Szóval maradtam tanácstalan..

12366. katicza (válaszként erre: 12365. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 22. 09:14
Viszont a hyaluron mint anyag megtalálható a szerbvezetben és távozik is. Az implit ha begyullad el lehet távolítani. De a szilikon eltávolítása betyár kemény.Sok országban tiltott töltő anyag.Naná,hogy olyat szeretne az ember ami költség hatékony,de nem minden áron.
12365. B.e.r.n.y.
2014. nov. 21. 19:18
Nekem wágner. Nekem semmi bajom nincs tőle. Barátnőmnek a hyalurontól lett csomója, amit ki kellett vágni. Ez olyan dolog, h barmelyiktől lehet csomó, gyulladás.. Divatba jött az ajak implantátum is és, h Milyen jó, semmi kockázat nincs. A fenéket nincs, keresztanyámnak kifordult, majd közölte vele a doki, h a hideg, meleg hőmérséklet miatt mozogni kezd, utána pedig kifordult neki. Semelyik sem jó, kockázatos, mint az összes műtét is, de mégis csináljuk mert változtatni akarunk. 😀
12364. katicza (válaszként erre: 12363. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 21. 19:13
Berny,nem veszélyes? mindenki lebeszél a szilikon olajról.Rengetegen szenvedtek az attól okozott gyulladásos folyamatoktól,ami sokszor évek múlva jön ki (így a doki simán állíthatja ez biz' nem attól).Ki az orvosod?
12363. B.e.r.n.y.
2014. nov. 21. 19:02
Nem. Nekem eleinte hyaluronnal töltötte, majd megvártuk, h felszivodjon és szilikon olajat tettünk bele. Rengetegen járnak hozzá, sorban állás van nála mindig. Én nála ragadtam le pedig, anno Feszerfalvi hoz mentem, de formára is szebbet csinált.
12362. Matyuskababa (válaszként erre: 12356. - B.e.r.n.y.)
2014. nov. 20. 19:24
Milyen anyaggal tolt? Extra gyors felszivodasu? Nagyon durva ez a 40 ezer 80 alatt nem is hallottam,h barhol meguszhato.
12361. katicza
2014. nov. 19. 21:12
Permalip ajak implantátum tapasztalata valakinek?
12360. katicza
2014. nov. 19. 17:36
A kérdés igazából az,hogy mi az az anyag ami tartós,és veszélyztelen.Mert havonta nem akarnék ajak töltésre járni...
12359. Beu23 (válaszként erre: 12357. - Hanga Yamimah)
2014. nov. 19. 11:30
nekem két ml van bent felül de szerintem neked tök fölösleg elég vastag a szád. de te tudod :) nekem annak idején fél mili 20 ezer volt, de ez már évekkel ezelőtt volt. asszem igy van 80.000 forint a számba...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook