Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Korrekciós okból szeretnék töltetni. Saját zsírral már kétszer is próbálkoztunk, de sajnos rövid időn belül elillant a csoda. :D
Tapasztalt orvost keresek, aki helyreállító műtéteket is végez. Fontos, hogy minél 'természetesebb' legyen a végeredmény.
Tudtok esetleg ajánlani valakit?
Előre is köszönöm! ;)
nekem is szilikon van benne. 2 ml. nekem Wágner doki csinálta még két éve kb. semmi bajom tőle. remélem nem is lesz :D
Szia! Nekem Dr. Pfeiffer István töltötte 42.500 Ft-ot fizettem a 0.5 ml-ért. Azt mondta kezdetnek inkább ennyit töltsünk, mert rátölteni még lehet viszont kivenni már nem. Még szerencse hogy megfogadtam a tanácsát, mert most picit dúsabb is a szám mint az 1ml hyalurontól volt. Így pedig tök jól érzem magam.
Sziasztok. Ajakfeltöltést tervezek szilikonnal. Akinek azzal van, írna, hogy kihez érdemes menni, és képeket is megnéznék :)
Lillus! Neked ki töltötte Ellanse-val?
Sziasztok,
Valaki meg tudná nekem adni a pontos címet Wágnerhez priviben? Előre is köszi
Sziasztok! Tudja valaki, hogy ha Juvéderm ultra 4-el töltik először a szám, utána nem gond ha a 2. töltés ( 1 hónap múlva) Juvéderm volbellaval lesz?
Valaki szilikon árban még tudna segíteni, hogy mennyi Wágnernél... Csak hogy hogyan készüljek :D
SZIASZTOK!
Dr. Bognár Gábornál töltetet valaki innen szájat?
Az lenne a kérdésem, hogy aki esetleg volt tudja -e az anyag nevét. Nekem Hialuronnal töltötte azt mondta valami 4 keresztes svájci cucc. Ennek már több mint másfél éve. Apadni semmit sem apadt szinte és még mindig csomós? Létezik hogy nem hialuront tett bele? Bár a korházban elvileg nem dolgoznak mással.
Ha valaki tud segíteni ebben kérem írja le. Köszi.
Nekem Ellanse-val van töltve a szám, kb. 1 éve és ezzel tervezem majd újratölteni is. Szerencsére semmi olyat nem tapasztaltam mint Jacko86. Nekem a hyaluronsavtól voltak granulómáim, ettől viszont egyáltalán nem. Sokkal puhábbak az ajkaim mint a hyalurontól, és semmi komplikáció nem volt. Az Ellanse-ból 0.5ml elég volt, míg a hyaluronnál a duplája kellett. Az első 10 napban folyamatosan duzzadt volt a szám, míg a hyaluronnál 1 éjjel alatt lecsökkent. De ez állítólag normális. Majd hirtelen eltűnt a duzzanat és megkaptam a véglegesnek hitt formát. De Kb.2-3 hónap múlva már láttam hogy picit kezd apadni. Minimális csökenés történt és azóta stagnálni látszik ez az állapot. Annyi kellemetlenség volt csupán hogy az első pár hónapban, ha ráharaptam vagy megütöttem véletlenül akkor pár másodpercig fájt és duzzadtabb lett a szám. De ez nem tartott 5 percnél tovább. Nekem nincs semmiféle keménységérzet, sőt a párom szerint(semmit sem érezni) a hyaluronsav sokkal rosszabb volt szerinte is. A többi feltöltőanyagot csak az olvasmányaim alapján ismerem, ezért nem fogom őket minősíteni.
Köszönöm a segítséget.. :)
Jah és nem kell időpontot kérni,szerda délelőttönként van,bármikor lehet menni,nem kell bejelentkezni..érkezési sorrendes:)
Szeptembertől lesz Wagner,most szabin van.
A motivacionak lelki okai vannak legtöbbször.Szerencsés vagy ,ha te elégedett vagy magaddal.Én leírni sem tudom,hogy a beavatkozások amiken átestem mekkora pluszt adtak nekem,nem csak önbizalmat,hanem lelki békét,megtanultam ezek által legyőzni nagyon sok félelmemet..es még sorolhatnám hosszan.Amikor valaki annyira nem tudja magát elfogadni,hogy emiatt nem lép ki szinte a lakásból ,nincsenek kapcsolatai ,barátai,mert nem érzi jól magát a bőrében,az szerinted egészséges ?A lelki fajdalmaknal nincs rosszabb és károsabb..felemészti az egész szervezetet,betegsegekhez vezet.. ezért vállalják sokan a "kockázatos" beavatkozásokat.Örülj neki,ha "nem érted a motivációt"..Aki csak divatból megy,legyen az ő dolga,de szerintem többen vannak,akik azért vállalnak ilyet,mert már esetleg gyerekkoruktól zavarja(nyomasztja) őket egy bizonyos problémájuk.Nem kell"lenézni" és elítélni senkit emiatt,nem vagyunk egyformák ,van aki pl. 'félméteres' görbe horgas orral is boldogan leélni az életét,mert nem érdekli,nem zavarja, más ugyanebbe képes belebetegedni,mert nem azt latja a tükörben amit szeretne.Ha ezen egy műtét segíthet ,akkor miért ne?..Az a legfontosabb hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben..teljesen mindegy hogy ezt ki hogyan(mivel) éri el..Nekem Bármilyen(!!) kockázatot megér az,hogy jól érezzem magam a bőrömben..
Mennyivel előtte. Szoktatok időpontot kérni töltés? Wágner. Dokihoz készülök.. Meddig van szabin, tudja esete valaki?
Azért egy ajakfeltöltést ne hasonlítsunk már pl. egy frizurakészítéshez. Én azért értetlenkedem, mert amikor még se híre se hamva nem volt semmiféle ajakfeltöltésnek, akkor is voltak vonzó és szép nők. Én fölösleges, és főleg veszélyes beavatkozásnak gondolom, ahogyan a mellkissebbítés/nagyobbítást is. Természetesen vannak olyan élethelyzetek, amikor szükség van rá, de sokan már divatból is vállalják, nem foglalkozva a kockázatokkal. Ez inkább divathóbort, mint szükségszerűség. Abban igazad van, hogy az élelmiszerekben is sok ártalmas anyag található, ezért is kell megválogatni, hogy mit eszik az ember, de teljességgel még úgysem védhető ki. A levegőben is szintén sok minden van ma már, de épp ezek miatt az egyéb veszélyek miatt nem kellene még más vegyianyagoknak is kitenni a szervezetet, pláne olyanoknak nem, amelyek simán elkerülhetők. Természetesen szíve joga mindenkinek, hogy azt csináljon a testével amit akar és amit a pénztárcája megenged, csak nem értem a motivációt.
Nem értem ezt a hozzászólást.Minek járunk fodrászhoz,miért veszünk szép ruhákat..?Azért,hogy jól nézzünk ki!A telt száj a fiatalság és "szexisség"szimbuloma volt mindig is.Nem a V.Virág,Kelemen Anna stb.féle nevetséges szajakra kell gondolni rögtön.Én személy szerint azoktól a mesterséges anyagoktól sokkal jobban félek,amit az élelmiszer ipar etet meg velünk..Azokat sajnos "feldolgozza"a szerveztünk..pedig én egészségesen élek,de durva hogy a zöldségekben gyümölcsökben is mi sz*r van...Ha már a "félelmeknél" tartunk...Nem a töltőanyagoktol lesz komoly bajunk..Én itt a fórumon ahány szájat láttam,annyi féle..nem nevezném egyen szájaknak..mert atvaltoztatni nem igazán tudják,hanem csak a meglévő formát teltebbé tenni..Kerek szájból pl nem lesz széles száj és fordítva sem..
Wagner is azt mondta nekem,hogy sok lesz,de nem az!Also felsőbe elosztva ment,meg száj körüli részekbe.Igazság szerint csalódott is vagyok,hogy otthagytam egy nagy rakás pénzt és ha hiszed ha nem,alig látszik vmi..nagyon minimálisan :(Esküszöm nem értem h hová tűnik az a sok anyag..:(
Ha valakinek csík szája van, én nem ellenzem, hogy feltöltse. Egy kritériummal: ízléses legyen és természetes. Ugyanez vonatkozik minden beavatkozásra. Nekem az alsó ajkam telt, a felső vékonyabb, de mégse töltetném fel, elfogadtam így.
én már nagyon régen voltam nála, nem is tervezek menni úgyhogy kitöröltem a számát. bocsi nem tudok segíteni ebben, de majd biztos valaki megírja.
Szia,
Köszönöm a válaszod Beu23..... Telefonszámot tudnál írni esetleg? :) Megmondom őszintén, hogy én sem szeretnék kacsa lenni..
nekem annó felenként töltötte pont a túltöltés miatt. nem tudni hogy kinek hogy áll fél mili vagy egy. én inkább mentem felenként minthogy kacsa legyek.
van aki megtudja állni, hogy természetes maradjon, az enyémről pl. meg se mondják, hogy fel van töltve. szép természetes. nekem kb. csík szám volt azért döntöttem a töltés mellett.
Lehet egyszerre 1,5 ml-2 ml tölteni vagy mindenképp csak 1 ml-t tölt Wágner? Köszönöm előre is :)
Lányok! Úgy őszintén.... miért kell az ajkatokat feltölteni? Miért nem jó természetes módon? Nem féltek attól a csomó mesterséges anyagtól, amit a bőrötök alá juttatnak? Némelyik nő már úgy néz ki, mint valami kacsacsőrű emlős? Mire jó ez? Kifizettek egy csomó pénzt azért, hogy egyenszátok legyen.
Sziasztok, valaki el tudnád nekem küldeni Wagner doki számát? Még mindig 40 e Ft/ml az ár nála?
Csajok ! Valaki nekem is letudná írni privátba a Wagner számát? Nagyon megkoszonnem! :) puszik !
Nem értem,hogy az én szám ilyen "hülye" vagy ő rejti el ennyire az anyagot..de ezzel együtt már 5,5 ml van a számban és alig látszik vmi:(
További ajánlott fórumok: