Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Agykontroll: valóban működik! fórum

Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!

❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
2012. máj. 26. 02:21

Szabadgondolkodó: ha neked az a valaki, aki mondjuk le tett egy diplomát az asztalra, akkor itt van jó néhány orvos, aki agykontrollos:

[link]

Aztán hívd fel őket, hogy mutassák már be az oklevelüket, hogy végre kapj kézzel fogható bizonyítékot.

Szerintem neked tuti nagy szó, hogy ennyi orvos elvégezte. Igaz nem színészek és sportolók, de azért kicsit belelátnak az emberi test és az elme működésébe. Talán jobban, mint egy kisember... ahogy ti nevezitek.

Azt gondolom, ha ez neked nem bizonyíték, akkor SEMMI! Bár nem akarlak meggyőzni. Csak hát te kértél bizonyítékokat. :)))

228. Titánia83 (válaszként erre: 208. - Virag32)
2012. máj. 26. 02:17

Csak a végét olvastam, tényleg hosszú lett.

Nekem tudod az a véleményem, hogy bármit írsz róla, vagy Vágó, vagy bárki. Nekem működött-működik-és működni fog. Ez van. Gyökeresen megváltoztatta az életemet.

Sajnálom, hogy skatulyákat csináltok az emberekről. Csak az számít, hogy ki vitte sokra az életben. Aki nem tett semmi nagyot, az már csak egy szánalmas kisember a részetekről, aki hisz az agykontrollban, az érzelmek vezérelte ember stb.

Ne ítélj, hogy ne ítéltess.

Kár a gőzért, már nem tudtok semmit bebizonyítani azoknak, akiknek működött eddig is. És azt gondolom, hogy ha nem működne, már régen beperelték volna a teljes Domján famíliát a 40 év alatt. Sőt, meg sem érte volna a módszer a 40 évet.

Szóval hajrá, lehet ide másolgatni mindenféle negatív cikket, ami lehúzza az agykontrollt. Ti ismeretlenül senkit nem fogtok tudni lebeszélni a tanfolyamról. Aki eldöntötte, úgy is elmegy. És aki változtatni akar az életén, úgy is alkalmazni fogja.

Aki meg nem alkalmazza, annak persze, hogy nem működik. Te is, ha tv-t akarsz nézni, csak akkor látod, hogy mi megy benne, ha érte nyúlsz a kapcsolóért, és bekapcsolod. Ellenkező esetben egy képernyőt fogsz nézni, amivel semmi az égegyadta világon nem történik, max. rászáll a por. :)

227. Titánia83 (válaszként erre: 177. - Eperkirály)
2012. máj. 26. 02:08

Tudod az agykontroll, ahogy írták korábban, nem mindenható, nem Isteni. Egy másik lélek sorsával nem rendelkezhetünk. Úgyhogy szerintem szívtelen dolog ezt a témát emlegetni.

Ennyi erővel szidhatnánk az orvosokat is, hogy az élet megmentése lenne a feladatuk, miért nem mentették meg azt a babát? Mert ők sem Istenek. Ez van. Halandó emberek vagyunk.

Van, aki megtalálja a módját, hogy kiegyensúlyozott, harmonikus élete legyen, mások meg nem. Vagyunk páran, akik az agykontrolltól ezt megkaptuk. Mások meg nem is keresik az "eszközt", inkább nyalogatják a sebeiket. Persze ezt mindenki maga tudja.

226. Titánia83 (válaszként erre: 141. - Megmondom a tutit)
2012. máj. 26. 02:01
Egyetértek!
225. Titánia83 (válaszként erre: 139. - Megmondom a tutit)
2012. máj. 26. 02:01
:)
224. Titánia83 (válaszként erre: 131. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:59

Fura. Én agykontrollos vagyok, de nem vagyok híres. Boldog vagyok a saját életemben, a saját családom körében. És fontosabb, hogy a saját álmainkat elérjük. Már csak egy nagy álmunk van hátra, mert a többit már megvalósítottuk. :)

A Gregor Bernadett is agykontrollos, most ő jut eszembe. De hallgasd a Bagdi Bellát, a dalait. Úgy tudom, hogy Ő is. Lacival együtt írtak csodaszép dalokat.

223. Titánia83 (válaszként erre: 128. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:58

Persze, hisz a negatívat bárki elhiszi... aki nem agykontrollos. :)

Én tv-t sem nézek. Nincs szükségem arra a tömegmanipulatív, negatív energiával telített dobozra.

222. Titánia83 (válaszként erre: 113. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:54

Apám, attól, hogy neked nem bizonyított, akkor már nem is jó? Jó tudni, hogy te valami "minősítő bizottság" vagy. :D Ha nem látod, hogy működik valami, azt csak leminősíted.

Még szerencse, hogy nem így van. :)

Figyi, a hiszem, ha látom mondásra van egy jó kérdésem:

- Látod az agyadat?

- Nem!

- Akkor nem is létezik? :D

221. Titánia83 (válaszként erre: 104. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:52
Én semmiféle marketinggel nem találkoztam. De ismerősök sikertörténetei meggyőztek. :D Domján Lacit életemben először a tanfolyamon láttam. Ez ám a marketing. :D
220. Titánia83 (válaszként erre: 101. - Megmondom a tutit)
2012. máj. 26. 01:51
Én is így élem az életemet, pont mint te. És agykontrollos vagyok. :)
219. Titánia83 (válaszként erre: 97. - Noarashi)
2012. máj. 26. 01:50

Oké, és az anyajegy is csak úgy felszívódott? :D

Na meg pont akkor tettek fel egy ingyen elvihető brit whiskas macskát a netes hirdetések közé, amikor én vágytam rá? És pont az enyém lett? És csak a szomszéd településig kellett menni érte? Amúgy 150 ezer egy kölyök macska, honnan lett volna ennyi rá, mikor életem első munkahelyét a diploma után szintén az agykontrollnak köszönhetem, és érdekes módon pont a macskával egy időben jött össze.

És akkor nyertem még egy búvártanfolyamot és egy smink tanfolyamot is.

Na persze, hirtelen szerencsés lett az ember...

Amúgy meg lépj be kérlek itt akármelyik prolaktinos-bromocryptines-microadenmomás fórumra, és mondd meg a babára vágyó hölgyeknek ezt a véleményedet. Aztán tedd zsebre, amit kapsz.

Nekem orvos mondta, hogy mivel 3-szoros volt az értékem a normál szint felső határához viszonyítva, soha nem fogok belőle meggyógyulni. És az adenoma sem volt kicsi, készer nézték MR-rel. Mellesleg középiskolásként kezdődött, és nem voltam egy stresszes ember, nyugodt családban nőttem fel, és még jó tanuló is voltam. :)

Ennek ellenére pici Fiam első hónapban fogant, gyógyszerek és orvosok nélkül. :)

218. Titánia83 (válaszként erre: 92. - Titati)
2012. máj. 26. 01:44
Na igen, a fórum elején én is ezt próbáltam magyarázni. :D
217. Titánia83 (válaszként erre: 83. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:43
Szerintem te csak unatkozol.
216. Titánia83 (válaszként erre: 79. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:42
Erre korábban én írtam, hogy nekem is gyökeresen megváltozott az életem az agykontroll óta, de minden téren. Ennyi véletlen nincs az életben... milyen érdekes, hogy minden agykontrollos, aki alkalmazza is becsülettel, szerencsés!? Akkor tán működik, nem? :D
215. Titánia83 (válaszként erre: 75. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:40
Engem marhára nem érdekel, hogy nem verik nagy dobra, mert én magam miatt akartam elvégezni, és nem csalódtam egy picit sem. De amúgy meg vannak youtubeos videók a neten. És van egy másik oldal is, ahová gyűjtjük a sikereket, tanácsokat adunk egymásnak, és más hasonló témában is fórumozunk. És nem Laciék működtetik, és érdekes, soha nem perelték be azt a fórumot, sőt még hirdetik is a tanfolyamon.
214. Titánia83 (válaszként erre: 73. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:38
Akkor tervezd meg, hogy eltünteted egy anyajegyedet. És tüntesd is el. Mennyi idő kell neked szike, orvos nélkül? Nekem jó egy év kellett, igaz nem is foglalkoztam vele állandóan. Mást is ismerek, aki szintén megcsinálta.
213. Titánia83 (válaszként erre: 72. - Lacuslacus)
2012. máj. 26. 01:36
Nekem erről az jut eszembe, amikor azt mondták, hogy a Föld lapos, és mindenkit megégettek, aki mást mert mondani. Pedig "nekik" volt igazuk. :)
212. Titánia83 (válaszként erre: 69. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 01:35

Nahát ez már kötekedés a köbön. :D

De képzeld, az agykontroll is a vonzás törvényére alapul. De már leírtam korábban. Tök mindegy hányféle neve van, de szinte minden ilyen módszer ugyanazon elvre épül.

211. virag32 (válaszként erre: 210. - Baby-G)
2012. máj. 25. 22:56

Jó kérdés.....

Azt hiszem, hogy mivel jólétben élnek (amit főleg maguknak köszönhetnek), így igazából meg sem fordul a fejükben,hogy "külső" segítségre lenne szükségük. Megszokták (mivel egy biztonságos, a polgárok érdekeit szem előtt tartó országban élnek), hogy mindent elérhetnek, amit szeretnének, és ezért pozitívan is állnak az élethez.

Nálunk az van otthon,hogy mivel olyan fokú létbizonytalanság és kilátástalanság van, hogy nem érdemes a szemmel látható céloknak hinni, így a legtöbb ember választ, kiutat keres.

Elég megvizsgálni pl. a két ország himnuszát.... A svéd himnusz(mint a legtöbb himnusz) bizakodó, pozitív, arról szól, hogy gyönyörű ez az ország, és itt akarok élni és meghalni. Van még egy ország, amelyiknek az a himnusza,hogy "megbűnhődte már e nép a múltat S JÖVENDŐT"??? Vagyis tuti,hogy a jövőben is szar lesz nekünk, és már azért is most szívunk? Szóval az ilyesmi egyszerűen az adott ország génjeiben van. Az is jellemző otthon,hogy az emberek úgy állnak a dolgokhoz,hogy "igen, de..." és jön a kifogások halmaza. Persze, mondom, ez az anyagi bizonytalanság miatt is van. De valahogy könnyebbnek látszik hinni a természetfelettiben, mint két kézzel kaparni. Szerintem.

210. Baby-G (válaszként erre: 208. - Virag32)
2012. máj. 25. 22:50

En elvezettel olvastam irasod .

A svedek mit tudnak , amit masok nem ? Mi a titok nyitja szerinted ?

209. 8e9170fe09 (válaszként erre: 208. - Virag32)
2012. máj. 25. 22:47

Néha azért csinálnak reprezentatív felméréseket, tudományos kutatásokat ilyesmiről is. Ez a cikk is egy ilyenről számol be:

[link]

Tudom, ilyenkor jönnek az összeesküvéselméletek, hogy a gyógyszerlobbi, meg minden...

208. virag32
2012. máj. 25. 22:42

Azt hiszem, én vagyok az, aki a határmezsgyét képviseli a materializmus és az ezoterikus látásmód között. Fogalmazzunk úgy,hogy "ésszel hiszek."

A helyzet az,hogy soha, senki nem szokott reprezentatív felmérést végezni arról,hogy az agykontroll (vallás, **, pozitív gondolkodás, nevezzük aminek akarjuk) az emberek hány százalékának segített és HÁNYNAK NEM! Természetes,hogy egy olyan fórumra, portálra, ami az ilyen dolgok sikerességéről szól, olyanok mennek beszélgetni,akik sikeresen élik meg az ilyesmit. De ne felejtsük el,hogy amikor egy-egy ilyen sikertörténetet bemutatnak valahol, soha nem teszik hozzá,hogy ez az ember öt vagy ötezer ember közül lett-e kiválasztva. Vagyis semmiféle százalékarányt nem szoktak ilyenkor megadni, és az emberben az a hamis kép alakulhat ki,hogy MINDENKINEK segít az ilyesmi. De ez nem így van. biztos,hogy minimum ugyanannyi ember él úgy,hogy neki bizony semmi nem segített azokból, amiket mások sikeresen használnak, legyen ez akármilyen spirituális "segédeszköz."

Nem kell messzire mennem: volt egy családi barátunk, egy ötvenes nő. Nála pozitívabb, optimistább embert a Föld nem hordott még a hátán. Rákos lett, de hiába tudta,hogy mi a diagnózis, az agya legrejtettebb zugában se fordult meg, hogy feladja és hogy esetleg belehalhat. Egyetlen percre sem. Végig küzdött, és három hónap alatt úgy meghalt, mint a sicc. A világon semmit nem számított,hogy ő hogy gondolkodik. Egyébként olvastam valahol, hogy végeztek egy felmérést rákos betegek körében, azt vizsgálva, milyen a gyógyulási arány a pozitív gondolkodó, agykontrollos és a totál pesszimista, realista embereknél. Az eredmény pedig totál "döntetlen" lett. Semmivel nem gyógyult meg több pozitív ember, mint negatív. Annyit tudtak kimutatni, hogy a pozitívan gondolkodó, optimista emberek jobban viselték a kezeléseket, bizakodva, és nem viselte meg őket annyira a sok beavatkozás, mint a pesszimistákat. De semmivel nem volt több azoknak a gyógyultaknak a száma, akik pozitívan álltak a betegségükhöz.

Én abszolút nem támadom azokat, akik hisznek az ilyesmiben, mert mindenkinek szüksége van egy fogódzkodóra az életben. De ne tévesszük soha szem elől,hogy ezek a felmérések úgymond soha nem reprezentatívak, lehet,hogy egy betegség magától is meggyógyul, nincs szükség a "gondolat erejére." Érdemes Vágó István Vigyázat, csalók! című könyvét elolvasni. Nem kell annyira materialistának lenni, mint ő, de nagyon érdekes kérdéseket vet fel a könyvében, amelyekre még soha senki nem adott választ.

Én is azt gondolom, hogy az agykontroll és az előbb felsoroltak az érzelem-vezérelt emberek "fegyvere".

Végül egy zárógondolat: nem véletlen,hogy nálunk, Magyarországon a legnagyobb azoknak az aránya, akik ilyen módokon keresnek kiutat. Én Svédországban élek, még nem találkoztam egy emberrel sem, aki bármiben komolyan hitt volna, nem is ismerik ezeket a dolgokat itt, és a világ legkiegyensúlyozottabb, legjobban élő emberei. Szóval….

Elnézést,hogy ennyire hosszúra nyúltam.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
207. 8e9170fe09 (válaszként erre: 206. - Baby-G)
2012. máj. 25. 22:38
Éppen a neves sportolók, híres színészek tudnának ezen változtatni, az ő szavukra sokan odafigyelnek.
206. Baby-G (válaszként erre: 205. - 8e9170fe09)
2012. máj. 25. 22:36
Az biztos ... csak kicsi korunktol fogva felre vagyunk nevelve ...egy bab-ba . ( Ehhh ,nem a noveny , hanem az az ize amit a kezedre huzol , es jatszol vele :)) Nincs ekezetem :(
205. 8e9170fe09 (válaszként erre: 203. - Baby-G)
2012. máj. 25. 22:34
Mi nem vagyunk nagyhatalom. Viszont felemelkedhetnénk....
204. Baby-G (válaszként erre: 203. - Baby-G)
2012. máj. 25. 22:33
Bocsanat , kicsit felreertelmeztem a hsz-ed . delete :)
203. Baby-G (válaszként erre: 201. - 8e9170fe09)
2012. máj. 25. 22:32

Nezd meg a Zeitgeist c. filmet, az majd felhomalyosit , hogy miert nem erdekuk a nagyhatalmaknak , hogy az emberek okosak , egeszsegesek , es boldogok legyenek .

Amit te irsz az utopia , sajnos :(

2012. máj. 25. 22:23
Az is érdekes, hogy már vagy 20 éve van Magyarországon agykontroll, az emberek élete meg mégis egyre negatívabb. Azt írtátok itt, hogy lustulás. Na de egy pozitív élmény után (ami az előadás) hogy lesz lustulás? Véleményem szerint csak úgy, hogy a gyakorlat nem hozza meg az elvárt sikert.
201. 8e9170fe09 (válaszként erre: 198. - Aville)
2012. máj. 25. 22:22

Miért nem vállalják fel?

Ha ilyen sokat adott nekik, miért nem állnak egy emberként mögé, miért nem népszerűsítik?

Miért nem törekednek arra, hogy az alap oktatás részévé váljon?

Miért nem törekednek arra, hogy mindenki számára ingyen hozzáférhető legyen a tudás?

Népszerű sportolók nagy hatással lehetnek a világra, ha egy nemes dolog mellé állnak.

2012. máj. 25. 22:21
Én agykontroll segítségével találtam munkát, már nem először életem során. Meglepően gyorsan. Egy olyan kisvárosban ahol hasonló korú, képesítésű emberek évek óta nem tudnak dolgozni.Véletlen? Lehet, én nem így nevezném
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook