Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!
Nekem működik. Látom vagy egy-két ember itt, aki ugyan nem próbálta, de állítja, hogy nem működik az agykontroll.
Erről az jut eszembe amit a filozófia tanárom mesélt egyszer: Egy ember látott egy három lábú lovat. Soha nem látott még előtte lovat, így hiába győzködték, hogy bizony a lónak alapjáraton 4 lába van, nem hitt nekik. Annyira csökönyös volt, hogy nem is győzték meg soha.
Én egy átlagos ember vagyok, nem zseni (szerencsére), nem híres (szerencsére). Nekem az agykontroll olyan mint egy bringásnak a hátszél. Tekerek én is, de a szél megkönnyíti, hogy elérjem a céljaimat. És, hogy mik a céljaim: apró kis ügyek, frissen ébredni reggel, óra nélkül, a vizsgákon a számomra legjobb tételt húzni, meggyógyítani a gyerekeimet, happyben élni a párommal, jól érezzem magam a bőrömben, segíteni másokon, stb. Ezekért teszek is, ez egy rásegítés. Tanulok a vizsgáimra, de mindig vagy 1-2 tétel ami jobban megy, és én mindig azt húzom ki. A múltkor (TB vizsga) 16 emberből 7 bukott és csak az enyém lett jeles. Nem tanultam többet mint a többiek, mégis jobban tudtam. És ez örömmel tölt el, hogy sikereket érek el ezeken a területeken. Nem leszek soha atomfizikus, nem is vágyom ilyen dolgokra. A mindennapokat szeretném szépen megélni.
A nyereményhez kapcsolódóan:
Ha a vonzás törvénye működne, szerencsejátékok esetében, akkor a kaszinók bezárhatnának, vagy legalábbis kéne még néhány nullát tenniük a rulettkerékre. A ruletten a kaszinó statisztikus haszna 2,7 % ez simán űberelhető lenne egy kis bevonzással, azok által, akik ott ülnek és szuggerálják a golyót hogy hová menjen.
A találatok viszont hozzák a várható statisztikát, és a kaszinóknak a biztos nyereséget.
Jó reggelt mindenkinek! Na most kiváncsi lettem, hogy mi ez az agykontroll. Kedden el is szaladok a könyvtárba :)
Ja Madonnával kapcsolatosan én is nagyon kiváncsi lennék. Ha jól tudom, ő a zsidó kabbalah-val foglalkozik. Szerintme Zohárt olvas és nem José Silvát. De a fene tudja. Sajnos nem vagyok Madonnával napi kapcsolatban :)
Az idegenbe szakadtak sokszor az emlékeikből élnek. Talán emlékezett anyukádra, és tudta hogy Magyarországon szegénység van.
Lehet hogy sok pénze volt és másoknak is adott.
Biztos hogy Madonna agykontrollozik?
Hogy munkamnáiás és kitartó azt tudom...
Kik a világsztárok, az még azért érdekelne?
Miért pont a másodrendű sztárokat találtad meg, miért nem a világsztárokat?
Még nem kaptam elég inspirációt, bizonyítékot a dolog működésére, hogy tényleg érdemes vele foglalkozni. :)
Ezek azért nem a legjobbak a saját területükön.
Mondjuk egy alsó-középmezőny. :)
Sebestyén Balázs könyvet is írt az Agykontrollról:
Tóth Gabi megemlíti eme cikkben,hogy alkalmazza az Agykontrollt, mellyel a jóindulatú májdaganatán segített.
VV Zsuzsi (bááár csak egy vv-s, mégis ismert emberek közt szerepel/t )
És ismét Tóth Gabi, az Agykontroll segítségével:
És egy videó is, cikk is:
Groovehouse egykori énekesnője Judy Az agykontroll és a vonzás hatalmáról:
Rábaközi Andrea fotomodell a mellrólot leyőzte az Agykontrollal:
Ééééés egyszerű "kis emberek" akik Agykontrollal gyógyultak ki a rákból:(VIDEÓ)
Hirtelen csak ennyi! :-)))
Csodás reggelt és szép napot mindenkinek!!!
Itt nagyon sokmindent találhattok a Bevonzásról! Szeretettel ajánlom Nektek!!!
A szerelemnek vannak félreismerhetetlen jelei.
Persze van aki ezzel kapcsolatban is képes magát becsapni.
Úgy tudom Gregor Bernadettnek azért eléggé hányatott magánélete volt/van.
Csodaszép dalokat mások is írnak, olyanok akik nem agykontrolloznak. Még talán szebbeket is.
Figyelj..ha ennyire tudományos alapra akarsz mindent helyezni,akkor majd nagy bajban leszel,ha el akarod hinni,hogy a párod tényleg szerelmes beléd,csak beléd és senki másba,mert ott aztán nem lesz tudományos bizonyíték..vagy nem hiszed el,mert nem mersz hinni,és kínlódhatsz a kételyeiddel életed,vagy a kapcsolatod végéig.
És még mindig nem reagáltál abból a sok mindenből semmire,amit leírtam neked,csak újra hajtogatod ugyanazokat a kérdéseket.
Most két mondás is eszembe jutott, ami a vonzás törvényével ellentétes:
1. Hülyének áll a szerencse
2. Rossz pénz nem vész el
Ezek is népi megfigyelésekenn alapuló szállóigék. :)
Jó példa!
Akkor sem a tudósok égették meg őket, hanem azok, akik vakon hittek egy hamis dologban.
De vajon honnan tudjuk hogy a Föld nem lapos?