Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!
Nem lehet hogy csak egyszerűen szerencséd volt?
Ilyen is van.
Ez sem jön be mindenkinek.
A nincstelenségből, hogyan váltam most ugymond jómódúvá???? Mondd meg! A melón nem keresek többet mint amennyit eddig...egyszerűen csak akartam, elképzeltem, vizualizáltam...és igenigenigen...hihetetlen, de jöttek az összegek a számlámra olyan helyekről, ahonnan már tényleg álmaimban sem gondoltam volna. Tudtam, hogy VONZOK pénzt magamnak...nem tudtam hogyan, csak azt, hogy igenis lesz! Pedig nem raboltam!
...Azt pedig "eltervezni" nemigen lehet, hogy márpedig eltervezem, hogy lesz pénzem és akkor lesz mert én elterveztem. ÉN BEVONZOTTAM!Tehát még pluszmunkát sem vállaltam! Ami különbség volt azután az életemben az az, hogy elkezdtem használni a VONZÁS TÖRVÉNYÉT!(meg az agykontrollt is)
Az agykontroll is már vagy 40 éves, és még nem sok kézzelfogható eredményt mutatott fel. És nem tanítják egyetemeken sem, csak hátvégi gyorstalpalókon, borsos áron
Egyébként meg tudtommal Domján lászló levédette Magyarországon, és a könyv sem olcsó.
...én is könyvből tanultam..meg hanganyagokból...
Áááá, mindenki saját maga dönt a sorsa felől
...nem hiszi el...lehet, hogy én sem hinném, ha nem tapasztalom, hogy a szemem láttára a Vonzás segítségével valósítsák meg az álmaikat...ráadásul, mivel más választásom nem volt, Én is ehhez folyamodtam...NAGYONNAGYON bejött, ugyhogy TELJES MÉRTÉKBEN HISZEK BENNE!!!!!!
Azért José Silva agykontrollja, és a vonzás törvénye nem ugyanaz, ha jól tudom.
Ha Silva módszeréhez ingyen jutottál hozzá, akkor szerzői jogot sértettél.
Én nem jártam Agykontroll tanfolyamra, nem hagytam ott semilyen összegeket sehol, hogy megtanuljam a vonzás törvényét, mégis csodálatosra alakítottam az addig romokban heverő életem!!!!!!! Hála a sok ezotériával foglalkozó könyvnek, hanganyagoknak melyekből itthon tanultam, csupán csak mert akartam...és hála egy kedves ismerősömnek, aki a szemem láttáta érte el az amúgy lehetetlennek tűnő álmait. Engem ő inspirált. A VONZÁS TÖRVÉNYE MŰKÖDIK! Aki nem hisz benne, azt puszilom...
Aműgy meg egy icipicit sem érdekel, hogy ki hisz benne, és ki nem....csak azt tudom, hogy Én mi mindent értem el az agykontroll segítségével. Ja, a fejfájásomat is mindig megszüntetem az agykontrollal. A férjem elejével csak pislogott, de ma már ő is alkalmazza!
Az agykontroll? Lemegy "alfába"?
Volt tanfolyamon? Tanulta?
igen, ettől hiszi magát nagyvilági, mindentudó embernek :) engem nem zavar. azon meg jót mosolyogtam, h mennyire tudja, milyen módszert használnak a nagy emberek, sportolók :)
hazánk egyik legnépszerűbb sportolója mesélte nekem anno, h ő a verseny előtt elképzeli az egészet, fejben "megcsinál" minden mozdulatot, rajttól célig, h mi lesz a versenytársakkal, mindent. egyébként ez nem olyan nagy was ist das, a legtöbb élsportoló csinál hasonlót, nem is értem, miről beszél Sz. :)
Ha a hírességek is alkalmaznák, akkor mögé állnának, támogatnák, hirdetnék.
Én nem tudok ilyenről, mindenki csak tanítja.
Miért nézed le, mert villanyszerelő volt? Szerinted diploma kell ahhoz, hogy valami nagyszerű dolgot találjon ki valaki?
Honnan tudod, hogy nem azt alkalmazzák?
Igazából ha megnézed, egy vagon pozitív gondolkodást elősegítő/népszerűsítő tréning/tanfolyam/módszer van. Nem kell messze menni, a hálózatos rendszerek is alkalmazzák. Én is bele láttam a képzési rendszerbe, és érdekes, baromi sok hasonlóságot mutatott pár technikájuk az agykontrollal.
Amúgy meg ki tudja, hogy mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás. Én Silva úrnak igen is hálás vagyok, mert tök mindegy, hogy Ő találta ki, vagy csak Ő írta le... nekem csodát tett az életemben az agykontroll... vagyis én magamnak általa... de hála nekik, mert agykontroll nélkül nem hinném, hogy itt tartanék.
Úgy látszik nála a szabadgondolkodás abban nyilvánul meg, hogy mit tud kritizálni, megcáfolni.
Úgy sem tudja bebizonyítani, hogy ez nem működik. Ellenben nagyon sokan vagyunk, akiknek működik, és az ellenkezőjéről már nem tud meggyőzni a "gondolkodásával."
Nekem is papírom van róla, hogy kezelésre lenne szükségem egy betegségben (magas prolaktin), és papíron mikroadenomám is van. :D Sőt, megmondták, hogy csak gyógyszerrel lesz babám. Lehet az volt a szerencse, hogy nem hittem az orvosoknak, és a saját gyógyulásomban pedig hittem.
milyen jó, h te napi kapcsolatban vagy velük és mindent tudsz róluk :P
én interjúvoltam már ilyen "nagy embereket"...meglepődnél, mi mindent "bevetnek" a siker érdekében :)