Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Agykontroll: valóban működik! fórum

Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
289. 8e9170fe09 (válaszként erre: 279. - Eperkirály)
2012. máj. 26. 20:54
Ezt nevezik elfogult megerősítésnek.
288. 8e9170fe09 (válaszként erre: 285. - F37f946a03)
2012. máj. 26. 20:51
Igazság csak egy van. ;-)
287. 8e9170fe09 (válaszként erre: 284. - F37f946a03)
2012. máj. 26. 20:50
Nem attól lesz valakinek igaza, mert úgy gondolja.
286. takter (válaszként erre: 279. - Eperkirály)
2012. máj. 26. 20:49

Kedves Eperkirály!

Csalódottnak és keserűnek tűnsz, tudunk esetleg segíteni valamiben?

Engedd meg, hogy kicsit pontosítsak: az agykontroll technikája egy testileg, szellemileg ellazult állapot, így ezt kínlódásnak még túlzással sem lehet mondani.

A másik fontos dolog, ami nem csupán az agykontrollban, hanem a hagyományosnak mondott életben is erkölcsi normának kellene legyen, hogy más ember szabad akaratát negatívan befolyásolni nem lehet. Agykontrollozni felnőtt, cselekvőképes embert a tudta és engedélye nélkül senkit nem szabad.

Azt mondod sok agykontrollos hónapokig nem ér el eredményt. Tudok olyat akinek évekbe telt, de megnövesztette az elméje erejével a születésétől fogva rövidebb lábát. Tehát évek, nem hónapok, de elérte a célját.

Tegyük fel igazad van és az agykontrollal elért sikerek véletlenek és semmi szerepe az elmének a létrejöttükben, csupán kitaláció. Engedd meg, hogy megkérdezzem, miért zavar ez akkor téged mégis? Több ezer, sőt több százezer ember( csak hazánkban) "ráfogja", kitalálja stb. Rendben, legyen hited szerint. De miért bosszant, miért fáj ez neked? Legalább ilyen nagyságrendben isznak, drogoznak az emberek. Az jobb szerinted? Azt írtad valamelyik hozzászólásodban ez számunkra kapaszkodó csupán. Oké, s neked személy szerint ebből mi károd keletkezik? Miért olyan nehéz elfogadni ha valaki másként él, másként gondolkozik, főleg ha az hasznára válik?

Örüljünk inkább együtt a sikereknek az okát pedig könyvelje el mindenki úgy magában ahogyan az neki a legmegfelelőbb!

2012. máj. 26. 20:49
Én meg másképp érzem és nekem is igazam van:)
2012. máj. 26. 20:47
Javasolnám, hogy ne vitázzatok szabadgondolkodó barátunkkal.Hagyjátok őt meg a saját meggyőződésében.Én magam részéről nem szeretnék reagálni egyetlen hozzászólására sem.Ha ő ezt így gondolja akkor igaza is van.
283. syria (válaszként erre: 99. - Noarashi)
2012. máj. 26. 20:43

Dehogynem! Pl. mondókákat; konfliktuskezelést.

Na jó, az agykontroll barokkos túlzás. :D

282. 8e9170fe09 (válaszként erre: 275. - Stulika)
2012. máj. 26. 19:43
Szoktam szieztázni délutánonként, az sem rossz. :)
281. 8e9170fe09 (válaszként erre: 275. - Stulika)
2012. máj. 26. 19:42

Kopernikusz és Gallilei üldöztetéséről szóló legendák gyakran tulzóak.

Azt is érdemes megnézni, hogy KIK üldözték őket.

Valójában az Egyház vallás, a vakhit követői, és nem a tudósok.

280. 8e9170fe09 (válaszként erre: 271. - Gavrilo1)
2012. máj. 26. 19:35
Jelentősebb dolgokban is működhetne! ;-)
279. Eperkirály (válaszként erre: 227. - Titánia83)
2012. máj. 26. 18:38
Akkor most már értem, hogy sok agykontrollos miért is kínlódik hónapokat és nem teljesülnek a vágyaik. Ha ugyanis nem rendelkezhetünk egy másik lélek sorsával, akkor nyilván ezért nem sikerül egyeseknek a házasságukat rendbe tenni, a kinézett párt bevonzani, a megpályázott munkahelyet elnyerni, hiába vannak naponta alfában, hisz ezek nem csak tőlük függ, hanem a másik embertől is. Amikor meg mégis sikert érnek el, akkor az azért következik be, mert egyébként is bekövetkezett volna, csak ők az agykontroll számlájára írják.
278. takter
2012. máj. 26. 16:48

Nem az a baj, ha valaki nem ért egyet valamivel. Bárkinek szíve-joga, hogy azt higyjen ami az ő tudásának, ismereteinek, hátterének, személyiségének a legmegfelelőbb. Még az is emberi gyarlóság ha megfelelő ismeretek, tudás híján mondunk negatív kritikát,ítéletet, véleményt valamiről. Az igazán elszomorító számomra inkább az, hogy mennyire a felszín, a reflektor, csillogás a "celebség" a fontos a ma emberének.Amennyiben egy színész, politikus, sportoló mondja, hogy az agykontroll segítségével jutott el addig ahol most van az miért hihetőbb,vagy hitelesebb mint pl. xy mondja, hogy teszem azt felgyógyult a daganatos betegségéből? Nézőpont kérdése kinek mi a fontos. Ahogy nézőpont kérdése az is, kinek mit jelent a siker, a hírnév.

Kedves Szabadgondolkodó! Áruld már el, mi a célod, mi a szándékod a provokatív megállapításaiddal? Itt úgy tűnik többnyire agykontrollos emberek vannak. Őket meggyőzni annak hiábavalóságáról fölösleges erőfeszítés, hisz a tapasztalataikat lehetetlen megmásítani. Te magad megint nem vagy nyitott sem az agykontrollra, sem arra, hogy egyszerűen meghallgasd és elhidd vagy utána járj a történeteiknek. Nem tűnik ez parttalan vitának?

Nagyon ügyes fogás , hogy neveket kérsz, hisz valószínűen tudod, hogy a személyiségjogok védelmében maga az agykontroll alapítvány nem fogja kiadni sem az apró faluban élő hétköznapi ember, sem egy híres sportoló nevét sem. Amennyiben mégis csak ez és semmi más nem számít és nem igazolja számodra az agykontroll létjogosultságát akkor javaslom olvasd a bulvár sajtót, néha a riportokban feltűnik. Nekem nem fontos így azoknak a nevét sem írom le, akikről történetesen tudom, hogy elvégezték a 4 ( és nem 2 napos ahogy írtad) tanfolyamot.

Kérdésemre várom a válaszod és tiszta szívből kívánom, hogy légy egyre jobban és jobban!

277. Judit36 (válaszként erre: 228. - Titánia83)
2012. máj. 26. 16:22
Így van..! :)
276. stulika (válaszként erre: 274. - Takter)
2012. máj. 26. 16:09
:)
275. stulika (válaszként erre: 270. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 16:07

Ez igaz. Bár, ha figyelmesen olvastad hozzászólásomat, nekem előtte semmilyen módszerrel nem sikerült.

Kopernikuszról és Gallileiről azt mondtam volna, hogy agykontrollosok voltak? Nem hiszem. Én burkoltan arra céloztam, hogy őket is üldözték, elítélték korukat meghaladó eszméikért, tudásukért, ahogyan Te, és hasonlóan gondolkodó társaid bennünket. Úgy féltek tőlünk, mint ördög a tömjénfüsttől. Ne féljetek tőlünk, nem bántunk semkit, mi csak jót tehetünk. Ugyanis csak a félelemtől lehettek ilyen indulatosak.

Szomorúan veszem tudomásul, hogy hozzászólásomban csupán ennyi kifogásolni valót találtál. Szeretném meg tudni, hogy Te milyen tapasztalatok alapján állítod, hogy marhaság az egész agykontról? Mit nem sikerült elsajátítanod, hogy ennyire fusztrált lettél tőle? Meddig haladtál el a tanfolyamon? Első, második, harmadik, netám megyedik nap? Az esettanulmány meg volt? Tudod tacaly, amikor ismétlőként újra végigcsináltam, az esettanulmányon a párom egy jó 50-es falusi hölgy volt. És a végén eleredtek a könnyei, mert sosem gondolta volna, hogy az ennyire csodálatos dolog. Ahogy az i-re felkerül a pont, számára az volt a bizonyíték, hogy ez az egész működik. Ha megírod problémád, nagyon szívesen segítek, ha tudok. Ha nem, megkérjük Domján Lacit, tudni fogja a megoldást. Csak fordulj hozzám bizalommal. Egyet nem tehetek, helyetted nem mehetek alfába, pedig az valami isteni érzés. Megpróbálod? Be mered vállani?

274. takter
2012. máj. 26. 16:05
Stulika! Egyetértek. Köszönöm.
273. stulika (válaszként erre: 264. - Hot-rot)
2012. máj. 26. 15:45
Köszönöm:)
272. 77ba6a8308 (válaszként erre: 269. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 15:06

"Baj" az sehol sincs...

Lényegtelen, hogy Silva vagy nem Silva...én eddig is a Vonzás/Pozitív gondolkodás éééés Agykontroll-ról írtam....

Lényegében a Vonzásról!

Bármi is az,nekem működik...nade Te a Vonzásban sem hiszel..nemde?????

Akkor???

:-DDDDDDDDDDDDDD

Neked tényleg nincs egyéb dolgod, mint vitázni egésznap a gép előtt???

Ez most komoly???

Na ne máááá' ! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012. máj. 26. 13:10
Bevonzás nagyon érdekes dolog.... Életem első bankkártyáját amikor átvettem és kinyitottam a pibnkódos boritékot , arra gondoltam mennyire jó lenne ha egy bizonyos számomra fontos könnyen megjegyezhető számsor lenne. És az volt a borítékban. És érdekes mód ere 10 évre egy másik banktól ismét ugyanezt a 4 számot kaptam lezárt boritékban.
270. 8e9170fe09 (válaszként erre: 262. - Stulika)
2012. máj. 26. 13:00

A dohányzásról sokan leszoknak, agykontroll nélkül is.

Kopernikusz és Gallilei nem agykontrollosok voltak, hanem tudósok.

269. 8e9170fe09 (válaszként erre: 261. - 77ba6a8308)
2012. máj. 26. 12:56
Az a "baj" hogy amiről Te írsz az nem a Silva féle agykontroll.
268. 8e9170fe09 (válaszként erre: 260. - 26c9a8950c)
2012. máj. 26. 12:54
Hány tizeddel javult az átlagod?
267. virag32
2012. máj. 26. 11:17
Ha már reagál az ember egy hozzászólásra,illik elolvasni a teljes szöveget.
266. virag32 (válaszként erre: 228. - Titánia83)
2012. máj. 26. 11:12
Látszik,hogy csak a végét olvastad,és egyetlen mo datomra reagáltál.Abszolút nem ezt emeltem ki.
2012. máj. 26. 11:12
A pozitív gondolkodás egyetlen hátránya, hogy elviselhetetlenné válik a negatív gondolkodás...
264. Hot-rot (válaszként erre: 262. - Stulika)
2012. máj. 26. 10:44
Nagyon korrekt összefoglaló és vélemény volt.
263. Hot-rot (válaszként erre: 199. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 10:39
Csakhogy a pszichológus társadalom is igencsak megosztott az EQ-vel kapcsolatban. Az egyik fele állítja, hogy létezik, a másik meg totál hülyeségnek tartja.
262. stulika (válaszként erre: 2. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 10:33

Fogalmazzunk úgy, érdekes ember lehetsz. Miért is?:

A nicked után azt gondolná az ember, hogy széles látókörű, új dolgokat befogadó, de főleg másságot, a más emberek szabad gondolkodását elfogadó, ún. lojális ember vagy. Ehhez képest azonnal letámadsz valakit, mert valamiben hisz, amiről érzésem szerint Te vajmi keveset tudsz, talán semmit. Tapasztalatod viszont biztos nincs az agykontroll terén. Rájöhettél már, én is agykontrollos vagyok. 1995-ben végeztem el a tanfolyamot azzal a céllal, hogy leszokjak a cigarettáról kb. 16 év igen aktív dohányzás, és persze nagyon sok sikertelen kísérlet után. Hiába, a nikotin mindig erősebbnek bizonyult nálam. A tanfolyam elvégzése után 2 héttel volt a szülinapom, én arra az időpontra programoztam, hogy soha többet nem gyújtok rá, nem is kívánom, ezzel szinte megajándékozva önmagam. Bár akkor úgy éreztem nagyon kevés időt adtam hozzá, de ha hiszed, ha nem, 1995.12.01. óta nem cigarettázom. Abban az időben mi, agykontrollosok még nagyobb csodabogárnak számítottunk, mint most, mindenki vmilyen sötét erőt képzelt a dolgok mögé. Ez nem így van, a mechanizmus nagyon egyszerű, aki akar utánna néz (ha másért nem, hogy észérvekkel tudjon szembeszállni vele, ne csak hangerővel) Én az agykontroll hazai meghonosítójánál, Dr Domján Lászlónál végeztem a tanfolyamot, aki belgyógyász, reumatológus, az orvostudomány kandidátusa,(tehát akár zseni is lehet a Te megítélésed alapján). Mert ki is a zseni? Lángész , rendkívüli tehetség , tehetséggel megáldott ember ( talentum ) . " De a rendkívüli tehetség nem csak az elméleti dolgokban nyilvánulhat meg. Lehet egy képzőművész, vagy akár asztalos, kőműves, egy édesanya, bárki egyszerű kis ember is zseni. A zseniséggel kapcsolatosan is készült agykontrollos anyag (Zseninek születtél címen), ami a gyerekeket (is) hozzásegíti megtalálni rendkívüli képességüket (zsenialitásukat). Azért arra felhívnám a figyelmed, hogy ez nem zseni képző. A teljesen átlagos embereket ugyanúgy segíti céljaik elérésében, mint a rendkívüli képességük tudatában levőket, egy a lényeg, hogy legalább megtapasztalják a működését. Az agykontroll használata, a benne való hit nem olyan, mint egy márkás ruha, autó, stb., az Te, hangsúlyozom, Te és a hasonló gondolkozású emberek szeme által nem látható, kézzel nem fogható dolog. Nem kirakatba készül, nem hivalkodó, nem kell vele kérkedni, viszont nem is kell takargatni, szégyelni. Ez csupán egy hatásos eszköz arra, hogy életünk szebb, sikeresebb, teljesebb lehessen. Egy fontos dolgot azonban nem árt tudni vele kapcsolatban. Minden ember használ valamiféle "agykontrollt", akár tudatosan, akár tudattalanul. Gondolataink által befolyásoljuk sorsunkat, sorsunk alakulását. A gondolatok alapvetően lehetnek pozitívak és negatívak. Szerintem triviális, hogy negatív gondolatokkal hosszú távon csakis negatív irányba terelhetjük jövönket, míg pozitív gondolkodással bevonzhatjuk a pozitív dolgokat is. Ez nem jelenti azt, hogy a pozitívan gondolkodó emberek élete csupa rózsaszín ködfelhő, csupa happy. Életünk során számtalan akadályba ütközünk. Viszont az agykontrollosok ezeket nem bajnak, problémának tekintik, hanem megoldandó feladatnak. És ez hatalmas különbség. Ugyanis ha problémaként kezelünk valamit, akkor a sajnálkozás, az önsajnálat, a kétségbeesés, stb. vezérelnek bennünket, ellenben ha megoldandó feladatként vesszük az akadályokat, akkor a megoldásra és annak végrehajtására összpontosítunk.

Úgy gondolom, a XXI. században senki nem engedheti meg magának azt, hogy a másik ember hitét sárba tapossa, lekezelően . És én, de gondolom a fórum elindítója is tiszteletben tartja hitedet, nézeteid, csupán egyet kérek Tőled, Te is tartsd tiszteletben a másként érző, gondolkodó, cselekvő emberek hitét. Hogy bárminemű tudás ill. tapasztalás nélkül NE nyílváníts véleményt semmiről, hiszen ha nem értünk valamihez, azt hogyan is taníthatnánk?! Ugyanis a sötét középkorból kilépve tudatunk egyre tágult, fejlődött, az évszázadok során érzékelhető a változás a másként gondolkodás elfogadásában - még ha ez lassú folyamat is - ugyanis a tűzzel-vassal való írtástól eljutottunk a "hülye ez" felfogásig. Egyre több ember hiszi, vallja, hogy nagyon sok mindent nem tudunk még a világról, éppen ezért kiállíthatja biztosan, hogy amiről nem tudok az nincs is. Szerencsére ma már Kopernikusz, Gallilei, és a többi korának másként gondolkodó emberét nem marasztaljuk el, sőt.

Hogy nem látsz a világban csupa agykontrollos zsenit szaladgálni? Valószínüleg azért, mert nem egy világban élsz velük. Más közegben léteztek, mindenki eldöntheti, kinek az életebb tartalmasabb, szebb, sikeresebb, jobb, és hogy melyik sorsot szánja önmagának. Én számtalan sikeres embertől (most ne zseninek nevezzük őket) hallottam, számtalan sikeres emberről olvastam, hogy agykontroll tanfolyamot végzett.

Végezetül, mit adott nekem, s sok társamnak az agykontroll? Először is megtanított ellazulni. Csupán azt is hatalmas eredménynek tartom, ha a mai rohanó világban megtanulunk relaxálni, ellazulni, és erre mindenképp megtanít, ami a stressz kezelésében kiváló (kutatások igazolják). Másodszor megtanított arra, hogy nem csak fekete és fehér van, hanem több millió szín. Vagyis nem biztos, hogy aki nincs velem, az feltétlenül ellenem van. Lehet, hogy csupán nem egyfelé tartunk, vagy azonos az értékítéletünk. Megtanultam hogyan lehet átalakítani a negatív gondolatokat, érzéseket pozitívvá.

Harmadszorra, ami a legfontosabb, megadta azt a lehetőséget, hogy irányithassam sorsomat. 17 év alatt számtalan esetben bizonyította nekem jogosultságát. Azt is tudom, hogy hétköznapi értelemben sokkal sikeresebb lehetnék, ha akarnék. De mit jelent a siker? Mindenkinek mást. Nekem a boldog, harmonikus családot, a felelősségteljes, gondoskodó anya- és feleségszerepet, nem a munkahelyi előmenetelt, az anyagi gazdagságot. Természetesen van munkám (17.-ik éve dolgozom jelenlegi munkahelyemen), de nem a karrier vezérelt sosem, habár felsőfokú végzettségeimmel erre is gyúrhattam volna.

Végezetűl tisztaszívvel kívánom Neked, hogy ne a "mozdony füstje", csupán az "agykontroll szele" csapjon meg, és a tapasztalás segítségével átérezhesd, amikről írtam. Azon sem árt elgondolkozni, hogy a legelső, amire beprogramoznak a tanfolyamon bennünket, hogy csak is jó, és segítő szándékkal használhatjuk, csakis alakulhatnak a dolgok, ahogyan mindenkinek jó. És ez nagyon fontos. Innentől kezdve nem értem a szkeptikusok arroganciáját e témával kapcsolatban. Csupán arra tudok gondolni, hogy még nem állnak fejlődésük azon szintjén, amikor nem az elutasítás, hanem a megértés a fontosabb.

A Szeretet óriási erô.

És azt akartam, hogy nekünk dolgozzon.

(José Silva, az agykontroll megalapítója)

261. 77ba6a8308 (válaszként erre: 256. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 10:06

Na, én itt felyeztem be a magyarázkodást...nincs időm itt ülni és egész nap győzködni Téged...nekem se zsebemből se zsebembe, akár meggyőz(né)lek..akár nem! Nekem működik és ennyi. Azt azért Végszóként hozzátenném, hogy a nyeremény és a pénz a számlámra is akkor érkezett amikor elkezdtem alkalmazni a vonzás törvényét.Miért nem előbb???? Miért nem akkor amikor évekig számtalanszor nem volt kajára sem pénzünk??? Miért nem gyógyultam ki előbb a betegségből??? Miért éppen akkor, amikor elkezdtem használni a vonzást és az agykontrollt????Merthogy a betegségemet Agykontrollal szüntettem meg...és értelmes embernek szerintem ez elég bizonyíték. Rengeteg munkám van benne, de megérte. És még most is tanulmányozom, mindig valami újabbat tanulok. Ezért csodás az életem!!!!

Minden ami addig egy nagyrakás volt... most minden szuper!

Nézd, nekem nem éri meg hangoztatni, h nekem most milyen jó...de feleslegesnek tartom, h bárkit is győzködjek a saját tapasztalataimról. Amíg nem tapasztalod magadom, addig nem is fogsz benne hinni! És jöhet neked itt bármilyen szupersztár (vannak tőlük okosabb emberek is!!!!!!) te akkor sem hiszel..és ez a baj! A te döntésed, a te életed!

Nos, mint mondottam, nem érek rá Neked ódákat zengeni, hogy nálam Minden de Minden megváltozott a jó irányba mióta pozitiv gondolkodással/vonzással/agykontrollal élek...csak azóta...

Ekkora véletlenek vannak????Lehet, már azt is megengedem Neked, csakhogy Te jőjj ki győztesen a vitából. Ám magamnak akkor azt kívánom, hogy sorozatban továbbra is érjenek ekkora "véletlenek", amilyenek folyamatosan érnek, mióta alkalmazom a Titkot!

Íme egy Swarzenegger videó...és léptem!

Puszi mindenkinek, azoknak is, akik nem hisznek benne!!!!!!!!!

[link]

Minden szava a pozitivitásról, vonzásról és arról szól, hogy bizony nem szájtátva kell várni a sültgalambot, hanem tenni azért, hogy a dolgok megváltozzanak. De(!!!) először is HINNI Önmagunkban!

260. 26c9a8950c (válaszként erre: 258. - 8e9170fe09)
2012. máj. 26. 10:03

Ez a legutóbbi vizsgám volt, de sok ilyen eset volt az évek alatt. Az pedig, hogy az összes szóbeli vizsgámon azt a tételt húztam ki, amit előtte beprogramoztam legalább már 20 esetben megtörtént. Jól tanulok, egyetemen a 4,6 átlag nem számít rossznak, de a többiek sem azért vannak ott, mert a 8 általánost alig-alig végezték el. De ez nem volt mindig így, közepes tanuló voltam sokáig, aztán az AK elvégzése után rohamosan javultak a jegyeim.

Én már megéreztem, hogy mi rejlik az Ak-ban, nekem tetszik. Nem kívánok veled vitába szállni, mert teljesen felesleges, csak azt nem értem, hogy mit görcsölsz ezen a témán? Te nem hiszel benne, átvágásnak, pénzlehúzásnak gondolod, (mert egy villanyszerelő fejlesztette ki, mert nem ütik az általad híresnek vélt emberek a mellüket, hogy ők agykontrolloznak), váljék egészségedre. Neked úgy jó, nekem pedig így. Nem akar senki meggyőzni az ellenkezőjéről sem.

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook