Agykontroll: valóban működik! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Agykontroll: valóban működik!
Oké, várom a neveket!
"Több színésztől már hallottam, hogy agykontrollozik. "
Ezt írtad.
Így van, több tv műsorban is beszéltek már erről. Régebben volt már, így utána fogok nézni. Ami késik nem múlik.
Csak ismételni tudom magamat: Nekem mindegy, hogy elhiszed-e, vagy sem a sikereket. Számomra, csak az a lényeg, hogy nekem működik és ennek hatását élvezem én és a családom is.
Szép estét! :)
Még mindig várom a színészek neveit! :)
Őnéki úgy tudom elég hányatott volt a magánélete.
Most a májdaganatát próbálja agykontrollal csökkenteni, a hírek szerint, talán erről hallottál.
Valaki órákkal ezelőtt kérdezte, de választ nem kaptunk. Szóval, hogy alakult az állás dolog? Végül is sikerült megszerezni?
Egy cikk átfutási ideje akár néhány hét is lehet. Ezt bekalkulálva, már biztosan kiderült.
Örülnék a pozitív válasznak, ez megint a cikk íróját igazolná.:)))
Senkinek nem ártanak az agykontrollosok, akkor miért kötsz beléjük úton-útfélen. Tudom már...
Nem bírod elviselni, hogy valaki jól érzi magát. Hát ez nem szabadgondolkodásra vall, inkább begyökösödött látásmódhoz.
Nem látod, hogy elköszönt? Nem iparigázszerelő néven futottál te már idáig is felesleges köröket véletlenül? Mit kötözködsz? Végignéztem ténykedésedet ebben és hasonló témákban. Unalmas, hogy mindenhol, (nem csak a Hoxán) ugyanazt a pár mondatot nyomatod. Hány híres ember agykontrollozik? Ki nem kakilja le? A híres emberek minek a fokmérői? Hány van köztük, aki a munkájában alkot valamit, de a magánélete egy nagy nulla. Mi vagy te, hogy mindenkit felülbírálsz?
Nem próbáltad, de te aztán biztosan tudod, hogy ez csak átverés... Szánalmas.
És mielőtt elkezdenéd, hogy az agykontrollosok nem türelmesek, én nem vagyok agykontrollos, úgyhogy a te értékítéleted szerint lehetek türelmetlen, ugye?
Valahogy éreztem hogy nem kapok választ ezen utolsó kérdésemre.
Kezdem érteni hogy "működik" az agykontroll...
Megfordítanám a kérdést: a híresen sikeres emberek közt miért nincs agykontrollos?
Talán mert ők még valami ennél is jobbat, többet tudnak.
Sőt,segíteni,bíztatni akarunk másokat,hogy próbálják ki,ha valami megoldhatatlannak látszó problémájuk van.
Ha csendben volnánk,kevesebb lenne a megoldott probléma.
Csendben is tesszük, de ez a fórum erről szól. Leírni, hogy kinek, hogy, mi működik az agykontrollban. Nem állok ki az utcára kiabálni, hogy én aztán most boldog vagyok. Hallja mindenki? A családom érzi, tudja.
Valószinűleg a Tv-ben sem fogok szerepelni, (nem is szeretnék), de itt az volt a kérdés, hogy működik-e. Miért tagadnám le?
Logikusan az ember azt gondolja,h van 2 hét vizsgáig,nekem meg kell tanulnom 4000 oldalt,saját tempómat ismerve ez nem fog menni.tehát el se megyek,nem fof sikerülni.
Az agykontrollos meg programoz,és relaxál,meg összpontosít,és BÍZIK, elmegy,és sikerül,hiába tanult keveset.