ÁEK-MÁV-Honvéd szülészet (legfrissebb) (beszélgetés)
Szia,
Hát igazából a szülészet-nőgyógyászat a régi Máv-ban van.Nekünk ajánlás alapján lett ott dokink.Először elmentem hozzá magánba hogy nyugodtan tudjunk beszélni,de szerintem mehettem volna a kórházba is ott is fogadott volna.de itt csinálják az UH-kat a vv és ha kell itt meg is tud vizsgálni.
A Róbert K krt-on soha nem voltam,így nyilatkozni nem tudok.
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnek kérni: barátnom a Honvedhoz tartozik és most fog majd először menni. Mivel tudta, hogy én ott szultem, így engem kérdezett, de én maganrendelesre jártam és nem tudtam neki válaszolni (neten meg persze alig találtunk valamit...).
Szóval:
1. Terhesgondozasra a Róbert krt. körútra kell menni (a havi beosztást megtaláltuk a neten)? Előre időpontot kell kérni telefonon?
Vagy a regi MAV-ba is lehet járni a nogyogyi ambulanciara? Mert erről a világom semmi nincs sehol, de sokat ültem ott anno és sokan várták ott, de semmilyen dokibeosztast vagy elerhetoseget nem találtunk.
2. Ha a Robert K. korutra jár, akkor ott egyáltalán nincs UH?? Mindig at kell menni a MAV-ba?
Köszönöm előre is!!
Örülök, hogy minden oké :)
Jaj, már kéne lassan egy kistesó...
Sziasztok,
Megvizsgált és azt mondta minden OK :)
Azt mondta szedjek nyugodtan magnéziumot,akár 5-6 szemet is naponta.Így azért nyugodtabb vagyok.
A pihenés jót tett,hamar lefeküdtem aznap és másnap amikor mentem a kórházba,már nem is igazán fájt.
De érdekes mert sétálni,hosszabb távot menni,már nem esik jól :(
Jövő héten megyek cukor terhelésre.Hány órától lehet menni?Előtte a terhes ambulancián ki kell kérni valamilyen vizsgálati lapot,vagy egyből mehetek a vv helyiségbe?
Mit mondott a doki?
Nekem a második terhességemnél feküdnöm kellett a 29. héttől, de nem volt gond végül, csak a 39. héten született a baba, nyugi :)
A legfontosabb, hogy NYUGI!! És pihenj, amennyit lehet. Nekem is végig voltak kisebb-nagyobb görcsök, hasam kb. a 18-20. hétig végig fájt, szinte gorcsolt, állítólag a mehszalagok nyúlnak ilyenkor, ami fura, mert nekem a legelejetol már fájt, mint mikor megjött előtte... Nyugodtam vegyél be több magneziumot, azzal nem okozhatsz bajt, nekem a dokim a béres magnezium-b6-ot javasolta, mert abban joval több mg van, mint a magne b6-ban.
Mindenképp menj el dokihoz, remélhetőleg holnap megnyugtat, hogy minden oké, addig meg lazits, és főleg ne olvass az interneten mindenfelet, nehogy beparazz :-) Ha gorcsolsz, akkor pedig menj meg ma dokihoz!
Sziasztok,most kezdte a 23.hetet.És hajnalban jobban fájt most a forgolódásnál a pocakom mint eddig.Sehogy sem találtam a helyem,vettem be magne b6 vitamint is,de még mindig nem a legjobb:( Holnap megyek reggel a dokimhoz,megnéz hogy mi a helyzet.Most nagyon aggódom,nehogy baj legyen :(
Nincs vérzés,meg görcs sem csak néha fáj.Aludni is nagyon keveset tudtam aludni, és a hétvégén a lábam is begörcsölt.
Volt valakinek hasonló?Nagyon félek nehogy kinyíljon a méhszáj :(
Szia!
Ami az ikerterhességet illeti a kérdésedre én nem tudok választ adni, viszont a következő előadás és szülőszoba nézés november 13-án lesz. Mert minden hónap második szerdáján van 18kor és van ami a másik héten szerdán van azaz november 20 akkor azt hiszem gyermekorvos ad előadást az pedig 14kor.
Sziasztok!
23. hetes ikerterhes kismama vagyok. Azt hallottam, hogy ikerterhesség esetén 30-32 hét körül befektetnek akkor is, ha nincs semmi gond. Nem tudjátok mi a szokás a itt a korházban? Itt is befektetik a kismamákat? Illetve mikor lesz legközelebb előadás és szülőszoba nézés? Hiába kerestem nem találtam a szülészet honlapját, esetleg be tudná valaki linkelni?
Üdv: Móni
Gratula!!! :)
Remélem írsz majd részleteket is ha picit összeszedted magad és épp alszik a pici! :))
Sziasztok!
10 hetes veszélyeztetett terhes kismama vagyok. A régi Mávba járok gondozásra és némi információra lenne szükségem. 13 éve szültem ott utoljára és az akkori orvosom már nyugdíjba vonult, ezért kénytelen voltam máshoz menni, de a második alkalommal kiderült, hogy ő meg jövőre külföldre megy dolgozni... Most éppen a harmadik dokihoz megyek majd, de róla semmit nem tudok. Ha esetleg bárkinek információja lenne Harsányi doktorról, azt szívesen venném, mert lassan azért jó lenne valakinél lehorgonyozni, tekintve, hogy jönnek a nagyobb vizsgálatok, magzatvíz vétel a korom miatt és bizony örülnék, ha nem kéne minden alkalommal elmesélnem az újabb orvosnak az életem történetét. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Gratulálok :)
Erika két szülésemnél is benn volt, ő mindenféle motiváció nélkül is egy tündér, a második gyermeket szültem nála, a negyediknél meg csak bejött, mert épp benn volt :)
Mónika is nagyon aranyos, ő a Honvéd Anyatejklub egyik szervezője :)