Adok-veszek (magáncélú hirdetések) (beszélgetés)
Szeretném elcserélni az eredeti (moziban kaptam, soha nem használtam) Narnia Kórnikái - Caspian Herceg bögrémet!
Ki mit ajánlana fel érte! Nagyon érdekelnek az Alkonyatos dolgok!
Tettem fel róla 3 képet! Bocs, de nem lettel túl jók, nem vagyok egy nagy fotós.
Senkinek sincsen Alkonyatos holmija?
37-es méretű amerikai katona nyári bakancs tízezer forintért eladó. Itt a kullancs veszély, kiránduláshoz a legjobb lábbeli. Nem izzad bele a lábad, fogja a bokát, s jó magas a szára. Gyöngyvászon és nyersbőr az anyaga. Teljesen új.
Fényképet tudok róla küldeni. 2 pár maradt meg a külszolgálatomból az egyik keskenyebb lábfejre való.
Szeretném elcserélni az eredeti (moziban kaptam, soha nem használtam) Narnia Kórnikái - Caspian Herceg bögrémet!
Tettem fel róla 3 képet! Bocs, de nem lettel túl jók, nem vagyok egy nagy fotós.
Senkinek sincsen Alkonyatos holmija?
A lányom a negyedik könyvet olvassa éppen.
Ha érdekel...
Priviben.
Jó állapotban lévő,(3 hónapos),1-2szer használt kanadai juharból készült Top Board Gördeszka eladó./Vagy jó állapotú darbuka dobra cserélhető!
Ár:5eFt
Érd.:nálam
Sürgős lenne!
Sziasztok!
Nyertem egy 85.000 Ft-os ruhakupont, amit szívesen átadnék másnak fél áron vagy annál is kevesebbért.2009-2010-re tervezett esküvőkre használható fel.Ezért is adnám át, mivel az én esküvőm az elkövetkezendő 2 évben nem várható.Adok telefonszámot és képet is,ahol lehet érdeklődni hogy tényleg így van.
Tettem fel róla 3 képet! Bocs, de nem lettel túl jók, nem vagyok egy nagy fotós
Tettem fel róla 3 képet! Bocs, de nem lettel túl jók, nem vagyok egy nagy fotós
Cardio Cruiser edzőgépet vennék, nagyon fontos lenne. Izom erősítés miatt, mivel egy betegség miatt nagyon gyengék az izmaim, ha valaki tud kérem szóljon.
Előre is köszönöm.
Eladó egy szinte új piros, 30-as CONVERSE gyerekcipő, 3.500,- ért, eredeti ára: 7.500,-
Megint feltettem, s ha nincs érdeklődés, küldöm ki a bababörzére a rengeteg gyerekruhával együtt! :)
További ajánlott fórumok:
- Negatív - pozitív hirdetések - Írjunk véleményt...
- Kiskutyát szeretnék, szerintetek meg lehet bízni a hirdetésekben leírtakban?
- Lehet-e hinni a társkeresési hirdetéseknek?
- Le vannak tiltva a hirdetések a böngészőmben, hogy tudom beállítani, hogy újra látsszanak?
- Sikerült már valakinek eladnia a feltett hirdetéseiből itt a hoxán?
- A cseréppel fedett háztetőt nem lehet az újfajta módszerrel felújítani, mint a palatetőt? Mert a hirdetésekben csak palatetőt hirdetnek.