A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem, ez tb-re ment. Legalább ennyi :D
De voltam már magánban is egyszer egy fertőzéssel, és mivel azonnal kellett, örültem, h volt vki. Menő hely, jó drága, de mondom egyszer élünk, gondoltam legalább megkonzultálom vele a 2 kis veszteségemet és, addigra már sok vizsgálat eredménye meg is volt. Vizsgálat után mondom neki, h szeretnénk babát, de eddig ez volt, és elhoztam a leleteim is. Mire ő, hogy ha sikerül, szeretettel vár a magánrendelésén terhesgondozáson, és adott névjegyet... a leleteket meg csak fogtam a kezemben és nem hittem el, hogy ilyen van, h adnám őket nézze meg és le sem tojja. És van.. ez asszem 14.000 volt :D
sosem felejtem el mikor még régebben a fogigátló abbahagyása után rá mertem kérdezni az sztk-s dokinál, hogy normális-e a 2 napos mensim, ami alatt elhasználok kb. 1 normál és 2 mini tampont és ennyi. Mire ő: majd ha babát szeretnék kiderül. az asszisztense: örüljek neki, merthogy ő mennyit szenved minden hónapban...
mibe tartott volna elmondani, hogy lehet, hogy túl vékony a méhnyálkahártya, ami ebből és abból adódik, nézzük meg most hány mm?? Vagy neadjisten menjek vissza 2 hét múlva, hogy akkor is nézzük meg! És járjunk utána, ha túl vékony? És szedjek E vitamint, mert az vastagítja? Ezt komolyan nekem kellett a neten kiolvasnom, megtanulnom és rákérdeznem a dokinál mikor legközelebb mentem?
xDDD
ez menő volt :D nevettem kicsit :D
amúgy az enyémnek nincs aszisztense. Ráadásul, néha már szerintem úgy érzi magát mintha én akarnám diagnosztizálni a dolgokat ugymond laikusan. És próbálja azért kézben tartani a dolgokat, hogy maradjon mindenki a saját helyén :D Kicsit sokat beszél, de igyekszem felülmúlni amikor kérdezek és közben már saját magam megválaszolom a kérdéseimet :D Akkor aztán elkezdi ő is mondani a dolgokat, amikkel azért visszaránt, hogy nem én vagyok a doki hanem ő. De mivel túlzottan képes vagyok beleásni magam a dolgokba azért inkább vizsgál mint ujra zaklassam két nap múlva :D Szerintem jól megfogjuk magunkat érteni 7én is :D
Én ezzel úgy vagyok , hogy ameddig együtt tudunk nevetni, addig nagy baj nem lehet. :)
Szoktuk beszélni, hogy megtalálni volt nehéz egymást, a többi dolgot, akadályt, nehézséget együtt megoldjuk, vagy lesz....juk. :)
Jó kérdés, nem tudom miért van ez :( de ez a doki is... nézi a leleteim, közben mondom neki, h melyik mikor készült, melyik ciklusnap stb. közben rám sem néz, csak egyszer mint a rossz gyerekre, hogy 'most éppen olvasni próbálok'.. ez milyen???
aztán egy kérdés, hogy szedek-e valamit. Én úgy értettem, hogy gyógyszert, és mondtam, h nem. Mire ő, hogy akkor folsavat meg terhesvitamint kellene. Mire én, hogy ezeket szedem már egy ideje, ezt meg ezt. Erre ő megint sértődötten, hogy 'rosszul kérdeztem? azt kérdeztem, szed-e valamit...' szóval ezzel eleve megteremtette a jó hangulatot :( utálom amikor hatalmasnak képzelik magukat és fentről lefelé tudnak csak beszélni. De a legtöbb sajnos ilyen :( a kedvencem, amikor hozzád sem szól egyáltalán, csak odavet 3 szót az asszisztensének, aki felír valamit és ennyi. Jellemző SZTK-s magatartás errefelé :/
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?