A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nem dehogy, nagyon jo kis osszefoglalo, en ezt tudtam, h kemiai terhesseg az meg csak fel siker sajnos. Ezert is vagyok betojva az uh-tol :)) de remenykedek, mert esely azert van szerencsere :)
jujj, de jó :) ez tényleg nagyon aranyos :) de mondjuk ha valaki az, akkor nem engedik? :/
Bocsi, hogy csak most írok.
Az én dokim dr. Magyar Attila. Én elkezdtem utánaolvasni, találtam mindenfélét (nyilván mindenkiről találni jót és rosszat is) de az ismerősi körömből csak jót mondtak és velem is normális volt. Ha a dr. Szabó Bencének lenne magánrendelése hozzá is elmennék és úgy döntenék, hogy kit választok, mert róla viszont nagyon jókat írnak.
De! Én nem vagyok hajlandó egy időpontra hónapokat várni, mert viszont nála csak sztk honvédban és nagyon nagy a várólista... :(
Szívesen. Remélem nem ijesztettelek meg, nem ez volt a szándékom.
Nagyon drukkolok nektek kismamik:) és nagyon izgulok értetek amikor valami csúnya görcs v vérzésről írtok.
Azért rövid a mensi, mert vékony a méhnyálkahártya?? Ezt nem is tudtam..... Nagyszerű, most aggódhatok a vékony méhnyálkahártyámon.....
Uhh koszi szepen, meg is nezem!!
Ugye??? Ultragaz, nem hittem el. Ja es vegig vmi cicamnak vagy kedvesemnek szolitott mar nem emlekszem pontosan csak arra, h visszafele allt a hatamon a szor. Nade biztos megvan a vendegkore neki is :))
Rencii, koszonom a valaszod a hasfajos kerdesemre ugy megnyugtattal!! :) hogy vagy, meselj, mekkorak vagytok, miket erzel? Mikor lesz kovi dokilatogatas?
Szép napot Lányok!
Közelsem lenne ennyi vetélés M.országon ha az orvosok nem legyintenének 1-2 vagy több vetélésre.
Ismét Czeizle doktor előadásában hallottam hogy vetélés után egyből el kéne vizsgálódni az orvosoknak és kideriteni az okát. Szerinte 3-4 csoportba sorolható okok miatt nem születhet meg sok baba. Sajnos ezért vagyunk mi kénytelen külömböző készítményeket használni, gondolok itt teákra, kapszulára mindenféle egyéb más termékre hátha ezekkel sikerül megfoganni és megtartani az a pici kis csodás életet!
Ha valakit érdekel ez az előadás akkor belinkelem,tanulságos lenne sok orvosbácsinak hogy ne kelljen mi nőknek átélni ezt a borzasztó testi lelki fájdalmat.
[link]
Oooo <3 komolyan minden tiszteletem ezeke a csupasziv allatoke, sokkal intelligensebbek egy csomo embernel..
Ez de jó :D Tènyleg cuki sztori :)
igen igen, mindenki rád gondol , jelentkezz
az enyém elfogadta :D sőt, a férjemnek mondta amikor a hormonokról beszélgettünk az asszisztenssel, hogy jajj én ilyen vagyok :D
ahogy mondod. Nem kis próbatétel ez de állunk elébe ;) és a végén minden jó lesz, remélem már csak nevetve emlékszünk majd a várakozós időkre :)
Igen igen, viszont ha titokban akarod tartani, akkor delfinek közelébe ne menj a 7 és 12 hét között, mert lebuktatnak.:D
Mondjuk én mostanság max a tesco halas pultjáig jutok el, azokról még nem hallottam hogy árulkodnának. :D
Eléggé sajnálatos, hogy ennyire nem foglalkoznak az emberrel. :(
Úgy érzem, hogy most kezdődik el a soha véget nem érő aggódásunk. Baba legyen , szívhang legyen, komlikációmentes terhesség, normális szülés.... és utána életünk végéig aggódhatunk majd értük. :)Nekem még nincs gyerekem "csak" 4 unokaöcsém, de néha nézem őket és arra gondolok, ha őket ennyire szeretem, mi lesz a saját gyerekeimnél.
Nem derült ki semmi sem. Mondjuk az okra igazából csak akkor lehetne rájönni, ha lenne lehetőség arra, hogy a szegény kis elhalt sejtcsopit megvizsgálják fizikailag. Na mivel ugye ez távozott, meg itt amúgy sem foglalkoznak ezzel, ezért aztán találgatni lehet csak. A hormonjaim és női részeim rendben, párom rendben, autoimmun okok és véralvadási zavar is kizárva. Mivel még szívhang előtt távoztak, vagyis nagyon-nagyon korán, ezzel a legtöbb doki nem is foglalkozik, mert állítólag nagyon gyakori eset. Sőt legutóbb azt is mondta a doki, h oké, h a teszt pozitív, de amíg nincsen élő magzat az uh-n, addig ez csak kémiai terhesség, aminek a sorsa még nagyon kétes, nem is számít valódi terhesnek az ember. Először persze volt világvége hangulat meg minden, és azt hittem ilyen csak velem fordulhat elő. De sajnos nem :( ha csak azt nézzük, mik történnek itt a fórumon, nagyon sok ilyen eset volt, h pozi tesztből nem lett baba, és sokkal többször volt ilyen az utóbbi pár hónapban, mint problémamentes terhesség. Lesujtó statisztika :( de szerencsére babák azért születnek, és mindegyikünknek lesz is, ez nem kérdés :))
:))) Jajj de jóó :) Ez olyan megható és szép. Lehet kikéne próbálni terhesen :D
Hát én most abban a szerencsés v szerencsétlen helyzetben vagyok, h pont tegnaptól egy projekten dolgozom. Az eddigi melóimat átadtam szerencsére már, így nem vár meg semmi, de ha projektes téma jön (mert ezt meg átvettem valakitől), akkor azokat intéznem kell. Meg van pár dolog amivel lógok, azokat most nem intézi senki, és mivel nem ég a ház, ezért ülök rajtuk :) Kövezzetek meg, de én most nem bírok a melóra gondolni egyáltalán. Ha vissza kell majd menni, akkor csinálom ezerrel és próbálom újult erővel. De adja ég hogy ne így legyen. Jövő héten kitalálom az új stratégiát, addig ugye tervezni sem szeretnék semmilyen irányba sem.
Dr. Dömötöri Jenő
Amolyan megélhetési-nőgyógyásznak tűnt nekem sajnos :( nem olyannak, akit a szakma és a páciensek mozgatnak :(
Van valaki aki helyetted dolgozik ilyenkor, vagy Te is úgy vagy mint én, hogy akkor 2 hét meló az asztalon?
Na sziasztok megint! Nagyábból tudom kivel mi a helyzett de olyan kaki a netem hogy ìrni se tudok. Voltunk horgászni piros pacsis vagyok. Már csak egy hetem van bekaki :D
Edit annyit olvastam nega teszt vèrzès sehol..èn ennek örülök :D
Nem igaz nem tudok ìrni... De kitartást.nekem nincs de szót se rólam. :D
Megkérdezhetem hogy Nálad végül mit állapítottak meg, miért történt? :(
Ú basszus ne is mondd... semmit sem csinálok :(( igaz táppénzen vagyok nade már lenne ez-az amit intéznem kéne aztán csak lapítok és várom teljen az idő az uh-ig. Bele sem merek gondolni mi lesz ha vissza kell kullognom esetleg a melóba 2 hét kihagyás után, sosem hagytam ki ennyit :(
:D hahaha!!! Nekem kéne most úszni velük, lehet már kimutatnák! :D
Bajcsybn nekem Mosonyi Pétert ajánlották :)
Atyaisten! Ki volt, ha szabad tudni?
Képzeljétek, van egy cuki sztorim. Egyszer volt alkalmam delfinekkel úszni, a nyilatkozaton pedig alá kellett írnom, hogy nem vagyok terhes. Kérdeztem hogy miért van ez,megesz a delfin ha babát várok? :D És azt mondták hogy nem, viszont ha hallják a magzat szívverését akkor az összes delfin a medencéből csak a kismamával akar foglalkozni. :D
További ajánlott fórumok: