A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
ez nagyon jó hír :) nagyon szurkolok nektek :)!!!!! Meg persze mindenkinek :)))
Jót töltöttem le, utána is néztem, Windows-ra nincs magyar nyelvű :( Sebaj, jó lesz ez :)
Huuu akkor remelem mielobb jon az az ovu 👍 ☺
Tenyleg jobak tunik ez az app! Letoltenem es szivesen hasznalnam ha nem hasznalnek mar igy is 2 felet 😀
na, itt már mindjárt bőgök :D nagyon aranyosak vagytok!
Front van...nálam :/ :) olvastam a " nem biztatásokat " :* <3
ez a vicc nagyon idevágó volt :D
de hülyék! :D
köszönöm, Marcsi!
csajok, lehet úgy néz ki, hogy mégis elkapjuk az ovu előtti pár napot a párommal mielőtt elutazik, drukkoljatok, hogy megint rövid, 26 napos ciklusom legyen 12. napi ovuval :D és akkor nem maradna ki ez a hónap! :)
dejó, Lemonchello, drukkolok nagyon!
Jó reggelt, csajok!
Igen, Molly, most volt augusztusban átjárhatóságim.
Nem biztos,hogy jót töltöttél le! Rózsaszín kis napló a közepén egy virággal
mindenki referált már a reggeli tesztelést illetően akitől vártuk :)???
Hát esküszöm, nekem nincs ilyen :D Megnézem az áruházat, hátha van magyar nyelvű is :D Pedig tegnap olyan szépen beírogattam visszamenőleg a cikluskáimat... :D
Ja es LLLLL a nyelvet is beallithatod a naptarba a beallitasok menube
Igen tudom. Kerdezd meg a.cickat mit mond. Ja meg a nyilalos erzest
Arra is kivancsi vagyok. Remélem minden rendben lesz
Ovu elott vagy utan? Hany napos a.ciklusod es mikor van az ovud? Szarazsag mensi utan szokott lenni es még ovu elott. Ovukor már bovebb folyas nyák, esetleg tojcsi. Elvileg ovu utan ismet jonne szarazsag nalam nem volt mult honapban pl.
Most megyek dokihoz 11:20-ra, majd megmutatom neki, hogy mi a helyzet... Addig nem akarok semmivel bekavarni, amíg a doki rá nem bólint.
:-D elvileg ha lezarod nem kezelheti mas.
LLLLL remelem megtalaltad bar nem ertem miert nem magyar neked. Nekem az.
A hod alpjan nem vart johet. Mikorra nem varod? A.multheti vérzést barnazast nem ertem. A veagyazodasos verzes nem nagyobb intenzitasu par csepp allitolag. Nekem nem volt még
A kutyus eluzi a fekete macska szerencsetlenseget es zebrat hoz neked :-)
:-) a periodusos tracker mellé enis vezetem my fertilityn fertilityin ciklushun is. :-D bar a.myfertilityit nem tulzottan ertem...
Bocsi, most csak az eredményeimmel felugrok, hátha valaki okos tud nekem segíteni benne :)
Azt mondta a doki, h a glukoz OK, az inzulint ref tartomány hiányában nem tudja értékelni, konzultál egy endo-ssal, d.u. hívjam vissza.
Értékek 0 perces: 52
120 perces: 185
De nem mondott mértékegységet (mjuk nem tudom, h ebből számít-e)
Remelem hogy beall 26 ra akkor mostmar. Elég változatos ciklus hosszok. Lehet neked is.inni kene a cickat nem? Orulok hogy tetszik a program
Ime a.multhavi példám
[link] 36.9 ket nappal nemvart elott. Aztan 36.7 ami amugy 36.8 volt de atirtam mert sokaig vartam es meg feljebb ment en meg nem vettem figyelembe. Meg kell varni a nem vart elotti utolso napokat addig korai felallitani barmilyen tenyt. Sot ha leesik is lehet terhes valaki ahogy magas hovel is johet nemvart
Sziasztok!
Hüvelyszárazság lehet tünet? Ciklus 15. napján vagyok. Szokott lenni folyásom, de az elmúlt napokba semmi, száraz vagyok, nem jelemző rám.
Kismano elirta :-) azt akarta irni hogy megy vissza a hője
Eddig teljesen jó ez a gorbe. Maradjon is igy :-)
Akar csak magam hallanam. Kiderul ez még par nap alatt. Visszaugorhat meg azt az egy tizedet.ilyenkor mindig azt mondom holnap kiderul merre indul a gorbe fel vagy le. Addigis nyugi :-) es ez olyan realis volt mint te a hozzaszolasoddal
További ajánlott fórumok: