A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Fulop köszi nagyon aranyos vagy.
Amúgy végig olvastalak titeket nem bírtam elszakadni. És úgy örültem a pozi tesztednek, mintha legalább az enyém lett volna.
Sziasztok! Nem tudom emlkékeztek e rám, pár hónapja irtam utoljára, hogy mi összevesztünk a párommal, azóta szerencsére kibékültünk. Megbeszéltünk mindent, és folytatjuk a babaprojektet😊 olyan boldog vagyok. Ovum a napokban lesz, pontosan mikor azt nemtudom, mert a premenst szedem mar 2 hónapja és múltkor életembe előszőr 28 napos ciklusom volt a 24-25 helyett. Remélem beállítja😊
Bocsi ha hosszú vo,tam. A kismamiknak hatalmas gratula, vigyázzatok magatokra. Lemonchello remélem minden ok. Szurkolok, h minden rendben legyen.
Hello :) en ma mar hanyingerrel kuzdottem. Szoval remelem minden ok odabent.
Te hogy vagy? Hol tartasz most? Remelem minden legnagyobb rendben!! :)
Kismanó: látod, nem birom ki hogy ne nézzek fel még alvás előtt. :) Tessék mostmár pihenni. Jó éjszakát :) Reggel nem lesz kifogás hogy álmos vagy :D
Jakee: de jó hogy benéztél. Hogy vagy? Mi újság veled? :) Tartom itt a frontot :) Mindjárt ovu :D pár napocska :) Jó éjt :)
:)) jolvan, meg is talaltam. Szoval ez amolyan hatareset allitolag.
Glukoz (mmol/L)
O p 5,1
60 p 7,1
120 p 7,1
Inzulin (miU/L)
0 p 6,2
60 p 36,7
120 p 33,8
Remelem minden okes lesz nalad is!! :)
Mmint én a kis buzgómócsing :)
azért hozhatod a mai eredményedet, viszonyításnak jó lesz!
Szia. Én mindjárt elalszok. Én, az éjjeli bagoly :\ várakozó álláspont van :)
Veled? Elkezdted a clostyt? Tök szupi, h mégis meg tudtátok oldani ezt a hónapot!
Nem fogom, úgysem a papírt fogom megkapni, hanem Felhívom az orvost, gondolom meg is mondja, h jó lett vagy rossz, és talán megmondja az értékeket is.
Köszönöm a segítséget, ez kiindulásnak jó lesz :)
Latom lecsendesedett a forum. Megyek rendbeteszem a gyerkocoket holnapra, furcsi aztan alvas. Jo ejszakat mindenkinek aludjatok jo sokat :-)
Még visszaterek.... Holnap ;-)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?