A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
na csajok muti a hőgörbét :D én is felteszem, de szerintem a hüvös idő miatt emelkedett nekem picit.vagy csak én bénáztam el :D
Jó reggelt! :)
Találtam kis poharat ìgy fogok tesztelni de mèg nem tudom mikor. Most mèg hőt mèrtem ennyin vagyok túl ^_^
Hajnali 4kor ébreszt a telefon szokasos hőmérési idő es ébresztő. :)
Hat nem tudom. Ma este veszünk es beosztom. XEpil es 2teszt van benne.
Sziasztok!
LLLLL mindent bele most hétvégén! Kérdezted, 'nem gáz a 6 mm-es nyh'? Nekem anno egy cikluskövetéses hónapban, a hó közepén volt egy nagy tüszőm, de a nyh 5,5 mm volt. A doki azt mondta 'ebből a nyh-ból már nem lesz semmi, találkozunk a köv. hónapban.' Férjemmel azért pár napra rá akcióztunk. De temettük mi is a hónapot, lélekben készültem a köv.-re. Aztán nem jött meg... így sikerült a második gyerkőc. Azóta is beszélünk erről, hogy a doki leírta a hónapot, mi is hátradőltünk, tudod, ez az esélytelenek nyugalma érzés, aztán jött a meglepi.
Panda92 sok bolgogságot kívánok!
Fibi igen, akkor együtt izgulhatunk a nemvárt napján.:)
Csimicsanga ja-ja, tudni kell a mértékegységet, asszem 6-al kell osztani. Tudtál még meg valamit az eredményről?
(bocsánat, ha már írtad, akkor figyelmetlen voltam)
Ugye én reggel v. este jövök hozzátok, most is vagy 20 oldalt néztem vissza. Ami nem baj, félre ne értsetek! Próbálok lépést tartani.
Kismano te holnap már megkezded a tesztelést. :)
Norcsyka akkor te meg hétfőn tesztelsz:) Írtad, a Femibiont szeded. Meg az elevit-től sokan híznak... nekem pont az elevit jött be. Mindenkinél más válik be. Egyszer vettem gravidát, de attól nagyon fájt a gyomrom, így már nem kísérletezgetek a többivel. De Edit jól írta, a Bvitamin az 'étvágycsináló'. Valóban, az elevit mellett rengeteget híztam és baromi sokat ettem.
Dunham gratulálok a kis Buborékodhoz!
anna sajnálom, hogy megjött!
Jo reggelt mindenkinek
Edit annak.akkor hasznalnia kell fel liter ilyen erosen fogyasztva. Nem is lattam még szilikonosbam majd utana nezek mertbjo lenne. Csak fém van nekem.
Jó reggelt?
Ageeca, sajnos nem nagyítja nekem ki a képet, Úgyhogy nem tudom megnézni. Egyszer én is jártam pont így, h száradás után volt a csík, ráadásul rózsaszín, nem szürke, de végül nem jelentett semmit. Fel a fejjel! Még az is lehet, h tényleg ilyen 9. Dpo környékén vagy és akkor nincs veszve semmi :) majd konzultálsz a dokival, reméljük ő mond valami okosat!
Renci: Kitartást a rosszul létekhez! Hogy telik az idő! Hamarosan a msodik trimeszterben leszel, nem lesznek már kellemeteln tünetek. Kisfiatoknak elmondtátok, higy lesz kistesó? Hanigen mit szólt?
Dunham: Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?