A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Marcsi, 1 tized nem számít!
megrendeltem a Gynexet! Rögtön 2 üvegcsével és a párom is fogja enni :) jó lesz az téli immunerősítésre is és természetesen babára is! :)
félidőben az 5,5 már elég. Az még vastagodik a beágyazódás kezdetéig és 8 mm-be már hivatalosan is be tud ágyazódni.
Nekem se nyitja meg a ciklus.hu-t , átvált valami más oldalra, azt meg nem tölti be...
Marcsi, fémmel nem szabad, hogy érintkezzen a gyógytea. Se kanállal, se teatojással, semmivel.
igen, nekem is feldobott egy másik oldalt. azt hittem én rontottam el valamit a ciklus-hunál. de gépről betudtam vinni. A telefonos alk. ba pedig mivel ahogy rányomok hogy beakarom irni a hőt, kidobja a billentyüzetemet, és ugye a billentyüzeten van pont és vessző is. és ponttal szoktam beirni.
Pont az nincs benne, csak vessző :D
Mindegy, a görbémet majd vezetem a ciklus.hu-n, csak azt meg nem nyitotta ma meg a telefonom, valami hibát írt ki... Nincs valakinek vindózfonnya rajtam kívül? :D
Jó "reggelt", csajok! :D
Köszi, Renci, igen, ez már rendes vérzés! :)
jó érzés ez az émelygős, rosszullevős, Czeizel mondta, hogy erős a baba, ha a mamánál ezt okozza :) további kellemes babavárást neked! :)
nemáááár azt mondtad nekem elmondod. :(
persze. de probáld meg ponttal irni :) Lehet úgy veszi be.
csuda jó hogy mik vannak. már annyiféle készitmény van :D sebaj, most a cicka teszi a hatását, és ha nem sikerül a hónap majd utána nézek. De amúgy ismerős a neve...
Ma is teszteltem 10- 25- sel. Első kör lement... Majd összeragasztom az összes tesztet ès egybe fogom mutatni majd.
Ti ebben a telefonos programban, ebben a Tracker nevezetűben meg tudjátok adni a hőtöket úgy, hogy ha nem egész szám? Hiába írtam be ma, hogy 37,1, ez a hülye 371-nek veszi...
Az inofolic egy étrend kiegészítő por, napi 2szer iszom, doki javasolta, nem vényköteles. Segíti a peteérést, folsav és mioinozit van benne. Sokan lettek tőle babásak.
Nekem a párom is mondta, h nyugisabb avygok, mensi előtt már egy héttel nem mert kb hozzámszólni.
Én is próbálok minél kevesebbet tampont használni, csak melóba, otthon mindig betèt.
Fülöp te mondtad, h mész leánybúcsúra? Higy sikerült? Nem "buktál le"? Vagy még nem volt?
elcsendesültetek. Én épp a tortát csinálom anyummal. a hus majd estefelé lesz, ha sikerül majd teszek fel róla képet mert még sosem csináltunk :)
Egyébként, most lehet butaság, én előtte is utána is egyébként, az utólsó hónapba kiprobáltam hogy inkább betéteztem mint tamponoztam. És mensi nem zárult barnázással. Lehet igy jobban tud ürülni/tisztulni mint tamponnal.
Ez az inofolcio ez mi? Felirta doki? vagy hogy . Nekem kétszer volt cisztám sajnos tüszőcske helyett mármint megaradt a tüsző ciszta lett belőle. de nem irt a doki semmit.
valahogy én pont a napokba kérdeztem fulopot mert a premenst ő is szedte, hogy ahogy elkezdte szedni nem lett kicsit nyugodtabb? Nekem valahogy most fura, hogy nem stresszelek úgy ahogy eddig. Mondjuk amúgyis stresszelős vagyok nem csak mensikor előtte is bőven, de most valahogy nyugisabb vagyok. Persze lehet hogy nincs annyi stressz se :D
Nem még nem tudom, csak amit itt beszéltetek azt tudom, de a doki majd megmondja úgyi. elvileg 3 és 21. napon. amit én innen olvasva tudok
Most szedtek egy páran Premenst. Remélem igazi csodaszer, és mindenkinek meghozza a várvavárt eredményt :)
Kusmanó akkor holnap tesztelsz? Nagyon kíváncsi vagyok, drukkolok. Szépen fent van a hőd.
Én utána, de volt, hogy meg 5-6 napig is tartott
Huh az jó sok. Te mikor barnazol mensi előtt vagy hó közben?
Igen, meg barnázás, meg iszom az inofolciot, mert állandóan cisztás vagyok, a mulktori uh-n a jobb petefészekbe 8 a balba 4 volt...😕
Na akkor hátha sikeresek leszünk, plusz segít nekünk a Premens. :) Te mi miatt szeded? Rövid ciklus?
További ajánlott fórumok: