A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
A kisbabánkért mindent! :) meg jó mert jobb a közérzetem is. Meg fogytam 6 kilót, nem mondom, h kövér voltam de a magasságomhoz most így teljesen ideális a súlyom, csak sajna a cicik is elfogytak:(:( egy méretet. Nem panaszkodom mert így se olyan picik, de a fogyás előtt szebben álltak
Az jó, mert már nődokit váltottam, de ez se írt beutalót. A régi meg egyből műtteni akart, petevezeték átjárhatóságit, akkor próbálkoztunk 4 hónapja, jobbnak láttam doit váltani.
Marcsix, te hogy iszod a palástfű teát? Hányszor egy nap? Az jó ha most elkezdem inni az ovu után 1-2 nappal? Szerintem hasonló cipőben járunk, mert nekem is szépek a görbéim de csak nem sikerül a beágyazódás....
az szuper! Szerencsés vagy! ÉS tök jó, hogy magadtól tartod a diétát!
Nekem a jobba 7-8 pici, de nem fürt szerűen ami a Pco-t jellemezné, a balba kevesebb. De nekem már decemberbe volt vele gond, olyan hosszú vakbelem volt, h a petefészekig leért és a szétdurrant cisztám begyullasztotta...
elvileg nőgyógyász is, ha normális...
Igen megérik, sőt érzem is mindig, általában a bal petefészekben érzem h megreped. Meh mikor uh-n voltam akkor is mondta a doki, h lát érettet.
De, sajnos nagyon sokat fáj, volt, hogy durván be is görcsöltem. Nekem 1 db, 37x7x25-ös cisztám van a balban. Emelésnél, tüsszentésnél is beleszúr.
Okosat nen tudok most nektek ìrni ès főzőben vagyok...ha hiányoznák netalántán kiabáljatok. Puszi szèp napocskát ^_^
Arra csak endos doki adhat beutalót vagy nőgyógyi is?
Neked nem szokott fájni a petefészked amibe ciszta van? Nekem még ovu előtt a jobb oldali sokat szúr, egyik nap is melóba alig bírtam felállni a székről.
azért nézesd meg az inzulint, mert az fontos.
Nemcsak a baba miatt.
Megérik egy domináns tüsző minden ciklusban és meg is reped? Mert csak az számít. A kis ciszták majd felszívódnak.
Jaj bocsi Marcsi ezt Edit kérdésére akartam írni.
dede, azóta is, 2 netes görbém van: a fertilityfrienden a higanyos és a ciklus.hu-n az alkoholos :)
Nem akarok elszólni, rászólni semmire...megfogom mutatni igèrem <3 :*
Reggel jött be a párom a szobába, hőmérő a számban... :D Vissza is lépett hirtelen, úgy megijedt :D
Egyébként az a durva, itt a cisztámmal kapcsolatban, hogy már figyeltem egy ideje, hogy ha fekszem a kádban (bizony, szoktam fürdeni), akkor ha befeszítem a hasam, akkor az alja bal oldalon nagyon kidudorodik, jobb oldalon viszont nem. És ugye balon van a ciszta.
Igen elvileg Pco gyanú, a doki azt mondta uh és mr alapján pco, viszont a 3. és 21. Napi vérvétel szerint nem, mert elvileg rendbe vannak a hormonjaim. Viszo t azt mondta, h ennek ellenére nem zárható ki. Azt mondta próbalkozzunk és ha 1 év múlva se lennék állapotos akkor tovább megyünk. Inzulinomat nem nézték. De én gyanakszom rá, ezért elkezdtem a 160g-os diétát már márciusba, meg ugye az inofolic. Bízom benne hogy sikerül még idén a kis drágánk és nem kell tovább menni a vizsgálatokkal.
ha folyamatosan 3-4 napig 4-5 tizeddel magasabban van , mint az alaphő, akkor volt meg az ovu. 1 tized az nudli. Még 2 is.
Anno regen nem te irtad hogy vampirt jatszol reggelente ket merovel?
Egyebkent ugy mer mind a.ket merom igy is csak egyik 3 mp alatt mig a masik 1 perc alatt de ahogy merem kettovel ugyanazt adja mind ketto. De lehet mostmar csak eggyel fogom :-)
Jajj edit koszi megnyugtattal ha tudnad mennyi kalkulatort nyomkodtam itt ma hogy mikorra irja az ovut :-D mondom keptelenseg hogy ma legyen :-) azert remelem hogy holnap csokken vissza 36.5re es utana megugrik vagy holnap utan
hetfon meg doki megnezi hogy volt e ovu :-)
Bai, az inzulinod rendben van?
Mert a sok apró ciszta az PCO gyanú, nem? Főleg, ha folyamatosan van, így nem érik meg egyik sem, nincs ovu :(
nekem a mérőcseréről annyit, hogy a higanyos MINDIG 3-4 tizeddel többet mutat, mint az alkoholos.
Nekem mult honap 8 an 8.8 mm volt 17.5 os tuszovel es.11 en volt ovu
Igen tudom ugyhogy.muanyag teaskanallal szoktam egyet tenni. Es vettem muanyag kisszitat :-D azaz szűrőt
További ajánlott fórumok: