A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen van akiknek korán jön, maguknak valók és a nagyszülők nevelik jó esetben a gyereket.
Van egy "barátnőm", aki nem akar gyereket, élete a jólét körül forog, de nem ítélem el, lehet később jönnek az anyai ösztönei, bár már 36 múlt, de 10-et letagadhatna és most talált rá egy helyes srácra akinek van gyereke, talán elég neki ennyi, nem tudom.
Igen, én is ki vagyok akadva néha, elfáradok, de sivár lenne az életem Nélküle.
Megérett bennem, hogy nem tudok magamnak élni, párommal jól megvagyunk, az ösztönök megvoltak régebben is, de most határozottan éreztem, hogy hiányzik valaki.
Most meg még valaki, egy kisfiú, talán kislány.
A nagynéném ultrahangos, így biztosan tudom mondani, hogy semmi baja nem lesz..legalábbis nekem azt mondták :-))
Elvileg a babát is azzal nézik, nem árthat neki.
A röntgennel, MR-el stb már más lenne a helyzet, de az UH ok. :-)
Igen, sajnos ezt érzem én is.. tiszta furán néznek az emberre, ha szeretne gyereket, meg megpróbálják lebeszélni, hogy dehát mennyi baj van vele..
Szerencsére azért a család nem.. apu élettársa, vagy hogy hívjam, már tejlesen rá van kattanva.. mondjuk biztos azért is, mert neki valamiért nincs gyereke és az én gyerekem lenne az első baba a családba, aki nagyon közeli rokonnál születik, meg gondolom jó sokat lenne náluk.
Anyu is azért puhatolja, hogy mikor van mensi, meg a nagynéném is nagyon szurkol. :-)
Egyébként ez hasonló a kiskutyavállaláshoz (bocsánat, hogy összehasonlítom).. arról is mindenki le akart beszélni, főleg, hogy a harmadik lett múlt év tavasszal, de a másik kettő már elég idős és már nem lehet velük közösségbe menni, mert elég antiszociálisak lettek :-).
Mindenki mondta, hogy minek veszek mégegy terhet a nyakamba, és hogy fel kell kelni hozzá meg stb.. hát életem legjobb döntése volt, hogy megvettük.. rendbetette a lelkem, a párommal is azért tartunk itt, mert ő lett, találtunk egy közös hobbit és azóta sokkal harmonikusabb a kapcsolatunk..
Szerintem nem tartanánk most itt, ha nem vágtunk volna bele.
8 hónapos korára lett csak teljesen szobatiszta, de ezt sem éltem meg katasztrófaként.
Persze van amikor haragszik rá az ember, de nem gondoltam soha rá, hogy bárcsak ne lenne..
Gondolom ilyesmi lehet a gyerek is.. valaki bevállal egy gyereket, de nem bírja ami vele jár, éshát ugye egy gyereket nem lehet menhelyre adni..
Ha belegondolok, hogy hányan adnak be menhelyre kutyát, vagy dobják ki mert megunták.. ha ennyi gondoskodó ösztön van bennük, akkor persze, hogy nem viszonyulnak úgy egy gyerekhez sem..
Jó reggelt :)
Korán keltünk. Nekem sűrűn volt/van gyulladásom, a dokik már nem tudják mitől és lett babám! Szerintem most is "felfázhattam" biztos nem jött össze :( A párom meg nem akarja :(
Jó reggelt lányok!
Angel gratula a pozitív teszthez,olyan sokat írtatok nem tudok vissza olvasni.csatlakoznék a barátnő nélküli klubba ,ugyanis az egyetlen barátnőm 200km re költözött tőlem.:((((
még jó hogy itt támogathatjuk egymást :)
Csillag TM nem hinném hogy zavarná de lehet hogy így észre veszik a picurit :)
hülye kérdés következik: ha esetleg van bennem egy pár napos babó, azt nem zavarja, ha hnap megyek kontrollra a műtétem után és megultrahangoznak?
(nyilván nem, csak biztos ami sicher alapon rákérdeztem:))
Sziasztok! Még nálam is a semmi... Viszont lenne egy kicsit intimebb kérdésem:
Valszeg fertőzést, de mostanság sárgás folyásom van, s nem tudom, minek a jele. Szerintetek a menzesznek, vagy esetleg jelölheti a babucit is?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?