Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

104401. CsillagTM (válaszként erre: 104396. - Molly38)
2012. febr. 29. 14:37
akkor most elvileg nem lesz pé-m?! na majd kiderül az ovu teszteléskor...frankó.
104400. Szabianyu
2012. febr. 29. 14:37

Sziasztok!

Hogy vagytok valakinek sikerült már a picuri?

Nikkancs hogy vagy???

104399. Molly38
2012. febr. 29. 14:27

"Amikor a babád beágyazódik a kényelmes, puha méhedbe, észlelhetsz egy kis pecsételő vérzést. Nincs miért aggódni – ezek a siker első jelei!"

Elég sok helyen írják, hogy a beágyazódás egyik legbiztosabb jele a pecsételő vérzés.. én is mindig azt várom.. :-))

Remélem neked is hamarosan elmúlik és akkor lehet reménykedni! :-))

Drukkolok, de azért óvatosan azzal a beleéléssel.. tudod, a tuti ha már ott a pozi teszted és a doki is látja!! :-)

104398. dd874e511d
2012. febr. 29. 14:09

Sziasztok!

Hát el se tudom mondai mennyire fel vagyok dobva:)

A barnázásom tuti mostmár, hogy nem csak "odaképzelt" dolog. Most voltam wc-n és egy igazi barnás foltom van, pedig észre se vettem, mert ma mrár neméreztem olyan folyást mint tegnap és tegnapelőtt:))))

Ma vagyok a 21. napon azaz

a 8.dpo-n szóval elvileg egy hétmúlva van a mensi napja és ez van:)))

Be van kicsit keményedve a hasam lent középpen és olyan hogy alig birom begobolni a nacimat:)

Olyan sokat csalódtam már, és olyan nagyon nem merek hinni meg bizni semmiben, de ez most nem lehet más:)

Ugye????

És ugye ha már van a beágyazódástól barnázás akkor az azt jelenti, hogy sikerült beágyazódjon, ugye????Nem lehet oylan már hogy nem sikerül ugye?

104397. Molly38 (válaszként erre: 104396. - Molly38)
2012. febr. 29. 13:13

Ja, még azt akartam írni, hogy nem tudom, hogy későbbi peteérésnél hogy van ez..

Nekem nem hiszem, hogy a 18. napon az lett volna, eddig minden hónapban 12-14 nap körül volt..

104396. Molly38 (válaszként erre: 104394. - CsillagTM)
2012. febr. 29. 13:11

Nekem mikor ezen az uh-n voltam, 7-én jött meg (előtte két nap kicsi barna), és 13-án voltam az uh-n. Akkor látott egy 10 és egy 12 mm-est.

(Megjegyzem én a 18. napon éreztem nagyon erősen a pé-s feszítést, előtte való napokban csak enyhén. Mikor nagyon erős volt, már majdnem sírtam annyira fájt és egyszercsak hirtelen abbahagyta.. az lehetett a tüszőrepedés??)

Szóval most nem tudom mikor volt pé-m.

Szerintem ha kérdezted, hogy lát-e, akkor biztos megmondta volna ha lát, vagy ha van olyan amelyik készülődik.

Nekem múlt hónapban, mikor a doki vizsgált a 12. napom volt, és mondta, hogy nem lát olyat, ami ebben a hónapban megtermékenyülhetne.. vagy nem volt peteérésem, vagy addigra már megrepedt, mert 25 napra meg is jött a mensi, és nekem a második szakasz 14 nap szokott lenni szigorúan..

104395. CsillagTM (válaszként erre: 104394. - CsillagTM)
2012. febr. 29. 13:03
(de egyáltalán, PÉ előtt 10 nappal mekkora az a tüsző?! mert én csak annyit tudok, h napi 2mm-t nő kb. a PÉ előtti 5-6 napban, és PÉ-kor 20-22, azaz pémínuszhatkor 8-10mm...)
104394. CsillagTM (válaszként erre: 104391. - Molly38)
2012. febr. 29. 13:01

hát ő is csak ezen adatok alapján mondana vmit...amúgy akinél tegnap voltam, nála most először, szal nem sokat tud rólam...

és mondtam neki, h nézze, lát-e tüszőt, de azt mondta, semmi...ha lett volna akár 10-12mm-es is, akkor csak szólt volna...(?)

104393. CsillagTM (válaszként erre: 104379. - Molly38)
2012. febr. 29. 13:00

hát sztem a pasikat is meg lehet érteni. szerencsétlenek csak azt látják, h eleve idegbajosak tudunk lenni mensikor...és akkor babaváráskor még ez a hullámzás is...peteérésig kivárás, pé-kor hancúr ezerrel, utána reménykedés, majd megzuhanás...sajnálnak minket, na, ennyi.

az én férjecském mondjuk nagyon cukor, múltkor is együtt győzködtük kisprücsköt, h jöjjön most már a pocimba, ígértünk neki állatkertet meg finom kajákat meg mindent, simizte a hasam, meg minden...:))) de az is tény, h én még ilyen pacákkal nem találkoztam, mint Ő... <3

(ja és még ő is mondta, h ne aggódjak ennyit rajta, mert az nem tesz jót nekem)

104392. Molly38
2012. febr. 29. 12:19

Mindenki menjen ki!! Csak 5 percre!

Jobb mint az extasy! :-)))

104391. Molly38 (válaszként erre: 104390. - CsillagTM)
2012. febr. 29. 11:38

A dokidat nem tudod megkérdezni? Ő azért csak jobban ért hozzá nálunk, meg ismeri is a ciklusaidat és a kórelőzményt stb...

A tüszőt lehet, hogy magától nem kereste volna, vagy nem mondta... én is direkt megkérdeztem, mikor voltam uh-n, és mondta, hogy nem lát olyat, ami abban a hónapban esedékes lenne.

Viszont mikor simán bent voltam a kórházban ultrahangon, és nem doki csinálta, akkor részletes leletet kaptam, rá volt írva, hogy 10 és 12 mm-es foll. stb.

Gondolom ezt azért csinálták ilyen részletesen,hogy majd utána a doki kiértékeli, a doki meg ha maga csinálja rögtön levonja a konzekvenciát és kész, nem biztos, hogy mondja neked, hogy mi van, ha nem kérdezed, csak ha gond lenne...

104390. CsillagTM (válaszként erre: 104389. - E33ecb08b8)
2012. febr. 29. 11:17
hát a +7 tuti nem korrekt, mert az LH fázis közepe kell tudtommal, onnantól elkezd csökkenni (ha nincs baba)...és az LH fázis nálam pl. nem 14 nap.
104389. e33ecb08b8 (válaszként erre: 104388. - CsillagTM)
2012. febr. 29. 11:15
pé+7 nap!
104388. CsillagTM (válaszként erre: 104387. - CsillagTM)
2012. febr. 29. 11:12
ja és tegnap a doki az UH-n a 9. cn-on még nem látott fejlődő petét (mondjuk nem is nagyon keresett), szóval gondolom, most is a 20. nap körül lesz a PÉ, mert ha hamarabb lenne, akkor már látszanának a tüszők(?)...
104387. CsillagTM
2012. febr. 29. 11:10

gyors kérdés: 27, illetve 33 napos ciklus esetén (nálam a köv. menstruáció 1. napja már nem számít bele) hányadik nap érdemes progeszteronszintet nézni?

amit én tudok: az LH fázis félidejében.

azaz 27 napos esetén (amikor 12 nap volt az LH fázisom) a 21-22. napon

33 napos esetén, amikor 13 nap volt az LH fázis, a 26-27. napon

ez így korrekt?

(ja és bónusz kérdés: akkor most mikor menjek, ha eddig 33, 33, 33 (ez után volt az endo. műtét), 27 naposak voltak a ciklusaim? :))

104386. Molly38 (válaszként erre: 104385. - Jennymanó86)
2012. febr. 29. 10:45

Hát miután kiderült, hogy még tegnap csak a 22. napomon voltam, így lenyugodtam, hogy ráérek még.. ha hétvégéig nem jön meg, akkor szombat délelőtt ellövök egyet.. mondjuk akkorra már késni is fog, de a párom nem lesz itthon péntek-szombat, így ideális lesz az alkalom rá.

De nem érzek semmit.. az eddigi hónapokba mindig itt szúrt, ott szúrt, feszített a hasam, mindenféle tüneteim voltak, de most semmi. Lehet, hogy ennyit számít, hogy most nem figyelgetem magam??

Annyi, hogy fájdogál a cicim, vagyis a bimbó, de ez múlt hónapban is pont így volt, így nem tulajdonítok neki nagy jelentősséget.

Mondjuk lehet az is jel, hogy nincs jel, de annyiszor becsapott már a testem, hogy már nem filózok rajta, hogy mi mit jelenthet.

Neked mikor aktuális a mensi? Teszt készenlétben? :-)

104385. jennymanó86 (válaszként erre: 104384. - Molly38)
2012. febr. 29. 10:39
Fogsz tesztelni?
104384. Molly38 (válaszként erre: 104382. - Lane01)
2012. febr. 29. 10:17

Hát ő is szomorú volt eddig mikor megjött, az biztos.. meg meg van győződve róla, hogy azért nem jön össze, mert én rá vagyok görcsölve, meg idegeskedek.. jajj ez a sztereotípia.. na mindegy.

Az biztos, hogy nagy zsiványok.. én is elhatároztam, hogy durcizni fogok, és nem is mondom el neki, ha pozi lesz a teszt, mert őt úgysem érdekli, majd tudomására jut valahogy és majd elgondolkozik a dolgokon.. nagyon dühös voltam.. aztán reggel egy mondattal elfújta a haragomat. :-)

Mondjuk biztos érezte, hogy hülyeséget csinált és megbántott, mert nagyon kis hízelkedő volt már ébresztésnél is. :-))))

De azt nem tudtam neki megmagyarázni, hogy higgye el, hogy most tényleg nem vagyok rágörcsölve.. sőt, szerintem meg is fog jönni, mert már érzem kicsit a derekamat néha, meg rajtam van az a tipikus mensi előtti zabálhatnék is. :-(

104383. Molly38 (válaszként erre: 104381. - Jennymanó86)
2012. febr. 29. 10:11
Füge :-)
104382. lane01 (válaszként erre: 104379. - Molly38)
2012. febr. 29. 09:40

A második rész olyan szép volt, el is sírtam magam. (kicsit érzékeny vagyok mostanában) A pasik valóban nem tudják, hogy mit élnek át a nők, hogy van e baba, vagy nincs, hogy mennyire kétségbe tudunk esni attól is, hogy nincs baba a pociban és attól is hogy van (mert akkor meg jön az, hogy ideális szülők leszünk e, mindent meg tudunk neki adni, ugye nem kell a mi szüleinktől függni, ugye neki több mindene meglesz, mint nekem volt, ugye nem fogok elvetélni, stb).

De ne hidd azt Molly, hogy Őt nem bántja/érdekli a dolog. Az én párom is elzárkózik a baba téma elől. Szeretné, ne érts félre. Csak ő is fél a kudarctól, ahogy valószínűleg a Te párod is, ezért nem is akar a gyerek gondolatával foglalkozni, amíg már tuti, hogy úton nem lesz. Én akármit meséltem a barátomnak a tüneteimről most, mindig elterelte a témát. Nekem rosszul esett, aztán azt mondta, h beleélte magát előző hónapban is, most nem szeretne csalódni és én is igyekezzek más dolgokkal is foglalkozni, hogy eltereljem a gondolataimat.

Tegnap viszont valamiért megtört a jég. Azt mondta párom, hogy ne idegeskedjek annyit, mert nem csak magamnak ártok, és megfogta a pocimat. Elsírtam magam. :) Írtam is egyik nap barátnőmnek, hogy mennyi gond van ezekkel a pasikkal, egyetlen cselekedetükkel el tudnak rontani mindent, és egyetlen cselekedetükkel helyre is hozzák azt. Nagy zsiványok, de azért jó, hogy vannak. :)

104381. jennymanó86 (válaszként erre: 104379. - Molly38)
2012. febr. 29. 09:34
Ez komoly, pasik..... Hogy hívják a kutyust?
104380. jennymanó86 (válaszként erre: 104378. - Molly38)
2012. febr. 29. 09:33
Biztos szép a ruhád :) Igen ebben igazad van a lenge ruha csak a nagyon csinos alakon mutat jól :)
104379. Molly38
2012. febr. 29. 08:59

Ja, és hogy a pasik milyenek tudnak lenni.. tegnap ugye félreszámoltam a napokat, és el is dicsekedtem a páromnak, hogy "késik".. de két szót váltottunk kb. róla, aztán másról beszéltünk.

Gondoltam ne reménykedjen feleslegesen, megemlítettem neki este, hogy elszámoltam magam.. erre a válasz "nem különösebben érdekel" :-O Visszakérdeztem, hogy TESSÉK??? Erre, hogy nem érdekli és én is minek foglalkozok vele.

Hát enyhén szólva eldurrant az agyam, mondtam neki, hogy ok, akkor én sem foglalkozok vele, és akkor innentől védekezés van, és majd akkor csinálunk gyereket, ha már őt is érdekli, hogy lesz vagy nem, és lefeküdtem.

Most a kutya miatt külön aludtunk, úgyhogy kapóra is jött.

Aztán reggel elkezdett hízelegni, hogy nem úgy gondolta, és hogy én teljesen kiforgattam a szavait és hogy ő csak azt szeretné, ha nem görcsölnék rá és nem mindig azzal foglalkoznék, hogy terhes lettem vagy nem..

Hát ezért nem tesztelek úgy, hogy tudjon róla..

Úgy lásztik a pasik ezt soha nem fogják megérteni, akármennyire akarják ők is a babát, hogy ezzel nem lehet nem foglalkozni.

Nekik könnyű, mert nem az ő testük, nem náluk jelentkeznek a tünetek és nem is nekik kell megbarátkozni a gondolattal, hogy meg kell szülniük egy 3-4 kilós gyereket!

Ha nem várjuk és nem akarjuk igazán, akkor ez nagyon nagy teher egy nőnek, ezért vannak az ösztöneink.. fel kell rá készülni lelkileg, és szerintem ezért van az, hogy ezen jár az ember esze.. természetes, hogy egy kicsit félünk tőle, és barátkozunk a gondolattal..

104378. Molly38 (válaszként erre: 104377. - Jennymanó86)
2012. febr. 29. 08:26

Én meg soha nem éreztem, hogy habos babosat szeretnék. :-))

Már kislányként is ha elterveztem az eskövőmet, egy sima egyenes vonalú teljesen fehér ruhát képzeltem.. ennek ellenére ez ekrü lesz, meg nem sima, hanem nagyon szépen díszített, de pont mostanában jöttem rá, hogy a fazon maradt. :-)

Vagyis nagyjából, mert az a teljesen egyenes, lenge anyagú ruha csak nagyon csinos alakra lenne jó, én meg most több vagyok egy 10-essel, mint szeretnék.

No de sikerült kialudnom magam, úgyhogy most szép a világ. :-)))

104377. jennymanó86 (válaszként erre: 104376. - Molly38)
2012. febr. 28. 16:05

Biztos nagyon szép :)

Én habos babos hercegnős ruhát szeretnék :) Azt mondtam ha egyszer férjhez megyek nekem olyan kell és még most is így érzem.

104376. Molly38 (válaszként erre: 104375. - Jennymanó86)
2012. febr. 28. 16:03

Nagyjából egyenes vonalú, csak csípőtől szélesedik kicsit, nem akartam nagy abroncsos habos babost.. meg ez jobban is állt.

Végig díszített, kis indás virágok vannak belevarrva pici gyöngyökkel meg strasszokkal.. hát nem igazán tudom elmondani. :-)

Sajna képet nem tudok róla feltenni, mert nem tudom lementeni a honlapról.

Én igazából a honlapról néztem ki, így nem is próbáltam meg csak kettőt.. ez olyan "igazi" volt így ez lett. :-)

104375. jennymanó86 (válaszként erre: 104374. - Molly38)
2012. febr. 28. 15:58

Gratulálok nektek!! :))) Nekünk meg május 12-én lesz :D

A kutyuskával meg tudom milyen.... Tényleg olyan mint egy gyerek :)

Milyen ruhád lesz? Én meg most fogok választani.

104374. Molly38 (válaszként erre: 104373. - Jennymanó86)
2012. febr. 28. 15:49

Igen, az egy minta.. az alapján csináltam a sajátunkat, április 28-án lesz. :-)

Pihenni pedig terveztem, csak miután péntek óta van egy majdnem 8 hetes kisvizslánk, ez nem mindig kivitelezhető. :-)

Sajna még kb. 3 óránként felébred éjszaka és akkor addig játszik míg fel nem ébredünk, és akkor ki kell vinni pisilni.. ha végzett visszajön és alszik tovább, csak így nem nagyon tudja magát kialudni az ember..

De mondtam az "apjának", hogy mostantól felváltva alszunk vele, így nem vagyunk mindketten mosott kakik.. gyakorolunk a gyerekre. :-)))

104373. jennymanó86 (válaszként erre: 104370. - Molly38)
2012. febr. 28. 15:44
Akkor este majd pihend ki magad. Ez milyen meghívó az adatlapodnál? Esküvői? :)
104372. lane01
2012. febr. 28. 15:15

Ja, amúgy sziasztok. Nem tudom, hogy írtam e ma korábban. Teljesen ki vagyok bukva, ez a hangulatingadozás valami halálos... Szombaton idegbeteg voltam kis sírással, vasárnap sírás, hétfő sírás, ma teljes depresszió van, és ha a főnököm nem adja 3 nap késés után ide a fizumat, akkor még a sírás is befigyel... :(

Én most vagyok a 21. napon. Kicsit enyhültek a tüneteim ma (leszámítva a hangulatingadozást és a gyomorsavat). Mellfájás, derékfájás elviselhető, hasszúrka ritkább, petefészekszúrka is. Ugye ez nem jelenti azt, hogy valami baj van?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook