A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
18. napon fogant, az ovud pontosan mikor volt?
"Megszakértenéd" a hőgörbémet? :)
Nekem elvileg a 19.napon volt az ovu, akkor már kéne valami zebrát látnom, vagy ez ennyire egyéni tud lenni?
Köszönöm előre is!
Szerintem jók a netes tesztek, én is onnan rendelek ovut meg hcg-t is.:) De most elrohantam a legközelebbi drogériába, vettem két félét is. Az egyikben 2db, a másik csak 1db-os. Az olcsóbbikból (amiben 2 volt) megint ellőttem egyet, teljesen feleslegesen, tudtam előre, de mindjárt megőrülök ettől a bizonytalanságtól. Kicsit el vagyok keseredve, hogy beleélem magam, aztán kopp lesz. Igaz, ennyit még sosem késett, de az elmúlt 2hét stresszes volt, és fogyózom is, lehet, hogy az kavar be. Bár, már 3hónapja tart a fogyim, az előző ciklusokat nem zavarta. És olyan érzésem van, mintha fel lennék fázva, szúr a húgyvezetékem, vagy legalábbis ott valahol.
Tök depis lettem :( Apa is azt mondta, h szerinte nem baba, szerinte egyértelműen nem az,mert már kimutatta volna valamelyik teszt. :(
Szia Avike1!
Ha több vizelet kerül a tesztre az okozhatja a piros paca "foltot"?
Hát ha volt halvány második csíkod, akkor a clearblue ki fogja mutatni.
Nekem a 31. napon volt halvány pozim, viszont a baba valószínű a 18. napon fogant.
A doki is azt mondta, hogy fiatalabb, mint ahogy a mensi számítás szerint lennie kellene.
(6+1 naposan 5 hetest mondott rá)
Hát ebben nem tudok tanácsot adni, elvileg igen, az első és az utolsó hét a kockázatos.
Én azért vagy máshogy védekeztem, vagy vártam 7 napot, ha kihagytam, főleg, ha kettőt (mondjuk ilyen nem volt).
Bár azért kisebb az esélye a teherbeesésre szerintem, mivel már viszonylag régóta szeded, de nem kizárt.
Ráadásul nem hinném, hogy kihagyod a gyógyszert, akkor rögtön megérik a petéd, mivel akkor kezd el szerintem fejlődni a tüsző (eddig ugye a gyógyszer lefojtotta a petefészket), azért csak kell neki, ha nem több, de legalább pár nap, hogy meg is érjen és találkozzon is a hímivarsejttel.
És tegyük fel, pénteken megfogant a babó (ami szerintem nonszensz, tekintve, hogy akkor hagytad még csak ki a tabit), nem hinném, hogy tegnapelőtt, azaz hétfőn már tüneteid lennének.
Ha jól értem ahogy írod.
Van, hogy valakinek a fogantatás után rögtön van tünete, de szerintem ezerből egy nő, vagy még kevesebb.
Túl sok lenne már ebben a sztoriban a pár százalékos esély és a véletlen.
Ettől függetlenül én nem zárom ki a lehetőségét, de nem hinném, hogy a babától lennél rosszul. Hamarabb gondolnék vagy a stresszre, vagy egy jó kis fertőzésre. (szédülés, hányás)
Azt sem tudom egyébként a doki mondjuk vérvételből meg tudja-e állapítani, ha pár napja megfogant a babó, ha gondolod kérdezd meg tőle.
A fogigátló meg elvileg nem jó a babának, ettől függetlenül nem egy egészséges baba született úgy, hogy szedték rá a fogigátlót, én olyat is ismerek aki két levelet is rászedett a babára, mert azt gondolta normális, ha nem jön meg neki két levél között. :-))
Nagyon cuki kisfiú.
Amúgy náluk úgy tudom egy hányós vírus tett be a fogigátlónak, több részletet nem tudok, de gondolom nem hányás, hasmenés közben csinálták a babát, hanem mikor már a hölgynek elmúlt ez a problémája, tehát volt ideje megérni a petének. :-)
Azzal sem teszel túl jót magadnak, ha most abbahagyod a fogigátlót és megborítod a hormonjaidat.. főleg, hogy gondolom utána meg szeretnéd tovább szedni, tehát lenne benne egy jó nagy összevisszaság ok nélkül.
Én is így kezdtem! ;-)
Otthagytam, egy nagyon halvány második csík lett kb. egy óra múlva mikor megnéztem.
Viszont másnapra teljesen elmosódott a második csík, bekúszott egészen középre és csak egy cikk-cakk paca volt a helyén.
Egyébként ha nem sajnálod rá, vegyél clearblue digitálisat, abban nincs halvány csík. Az vagy pozi, vagy nega.
Nekem ezután a nagyon halvány után másnap reggel kidobta a + -t :-)
Akkor már nem sajnáltam rá 2000 Ft-ot, mert halvány tesztem még soha nem volt, és valahogy éreztem, hogy a digitális el fogja dönteni a kérdést.
:):):)
Én rendeltem a teszről, pénteken megkapom.
10-es érzékenységű. Szerinted jók a teszes tesztek? Kicsit gyanúsan olcsó! :)
Sziasztok.
Nekem olyan problémám van, hogy a múlt héten szerdán múlt el a menszeszem. Kb. 1,5 éve szedek fogamzásgátlót (Lindynette). Csütörtökön be is szedtem az első szem gyógyszerem, de véletlenül elfelejtettem bevenni a 2.és 3. szem gyógyszert, tehát pénteken és szombaton. Nem tulajdonítottam neki nagy ügyet, mert máskor is volt már hogy kihagytam 1 szemet, de ilyen még sosem volt, hogy a legelső héten, de nem nagyon foglalkoztam vele és vasárnaptól kezdve szedtem tovább. A párommal pénteken, vasárnap és hétfőn is együtt voltunk, természetesen mint ahogy eddig most sem védekeztünk más módszerrel. Tegnap és Tegnap előtt furcsán éreztem magam, rossz volt a közérzetem, hangulatváltozásaim vannak szédültem. Ma reggel megint szédültem és ma már hányingerem is lett, elmentem a wc-re és sugárban kijött belőlem a reggeli kávém. Olvastam hogy a legveszélyesebb, ha az első héten hagyja ki valaki a gyógyszert..főleg egymás után 2x. Szerintetek előfordulhat, hogy teherbe estem? Csináltassak tesztet? Ha igen mikor? Várjak még vele? Abba kellene hagynom a gyógyszert vagy nem? Lécci írjatok!
Előre is köszi a választ.
El sem merem hinni!!!!!:):):) Azért még várok a teljes örömmel, nehogy holnap mégse legyen pozi.:( Annyi mindent olvastam már itt, volt akinek egyik nap pozitív volt, pár nap múlva pedig negatív.:(
Nagyon aranyosak vagytok és nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat Lányok!!!! Olyan jó hogy meg tudom Veletek beszélni!!!:)
Hűű, gratulálok!!
De jó ezt olvasni, szerintem is pozi a teszted. A halvány csík is csík :))
Ismételd meg holnap a tesztet. Én is megyek bevásárolni. :)
Szia!
Nincs hőgörbém és a ciklusom is nagyon változó hosszúságú. Csináltam egy tesztet 25-ös az elvileg csak később mutatja ki. Megjelent a control csík hogy negatív, ott hagytam, :) mire visszamentem a control csík után volt egy pirosas folt, mellette pedig egy halvány második csík. Baj lenne a teszttel?
Szia Fatka :)
Hány napos szokott lenni a ciklusod? Görbéd van?
Hát, én már nem merek semmit mondani. :)
Hányadik napon volt az ovud? Néztem görbéket a ferilityfriend.com oldalon ott a legtöbb babás görbén a 10. dpo-n már kimutatta a teszt. Szorítok nagyon Neked! :)
Szia!
Én a 27. cn-on vagyok. Émelygek, a melleimen én is ugyan ilyen tüneteket érzek. Szerinted hány nap múlva teszteljek?
38. cn, az már jót jelenthet :)
Régóta próbálkoztok?
Én 8 hónapja vezetek pontos naptárat, eddig 31 nap volt a leghosszabb.
Hőmérőzni nem szoktál? Szorítok, h pénteken jól alakuljon a dokis kirándulás ;)
Ma vagyok a 38cn-en, nekem általában 32 naposak a ciklusok, de volt már hosszabb is. Nekem is negák a tesztek. Volt 2-3x ilyen mintha meg akarna jönni érzésem, plussz a cicik majd leszakadnak...
Kértem időpontot péntekre dokihoz.
Sztem várj még 1-2 napot és csinálj még egy tesztet.
Köszi a választ!!
Igen,én is bizakodó vagyok. Egész nap hullámokban fájdogált, szurkált a hasam. És még mindig semmi.
Holnap lesz a 34.cn.
Nekem azért fura, hogy nega a teszt, mert ez a 15. dpo-m..
Netről rendeltem LH/HCG tesztcsomagot, elvileg 25-ös érzékenységű.
Remélem, nem a hormonjaim szívatnak.. :)
Szia,
hőgörbéhez én sajna nem értek :)
A késés és a rózsaszín biztató jelek. Valószínűleg még korán vagy azért nem mutat semmit a teszt.
Próbáld megy 1-2 nap múlva.
Milyen tesztet csináltál?
Sziasztok! Felteszem még egyszer.. :))
Először is gratula a Kismamiknak!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Elvileg 3 napja késik, általában 30 napos a ciklusom.
Van hőgörbim, bármi lehet, vagy a fene tudja.
Reggel csináltam tesztet, semmi. Mensis fájásom van, más tünet nincs. Enyhe rózsaszínű a papír a kisdolog után.
Szerintetek van remény?
az a múlt hétvége volt elvileg...bár már nem értem. ilyen most a görbém:
nemtom, volt-e már pé-m. tegnap-ma érzem a szurkálást, de a teszt még csak halvány 2. csíkos volt tegnap.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?