A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Nekem sem volt :-)
Semmi..
Mondjuk lehet, hogy az megmagyarázza, hogy mikor nekem már késett a mensim, a baba még csak egy hetes volt...
Igen, most elmúlt.:) Itthon volt még a Férjem, de annyira fájt hogy nem jutott eszembe rá ugorni! :) :) :) Pedig jobb lett volna!!!:)
Lesz ott szívhang ne izgulj! Nekem is az 5. héten még nem volt, a 7.héten voltam legközelebb és akkor már dobogott a pici szíve! :)
Legközelebb mész akkor már látni és hallani fogod! Tudom ilyenkor olyan hosszú időnek tűnik minden nap és annyira várod, de a lényeg tényleg az hogy nincs vérzés! Minden rendben van ott bent, nyugodj meg!!:)
Igen, nagyon az vagyok, csak már nagyon várom, hogy végre szívhang is legyen..
De úgy vagyok vele, ha nincs vérzés akkor biztos minden redben..
Remélem, nincs olyan, legalábbis ilyen korai szakaszban, hogy elhal a terhesség és semmi tünete nincs.. :-O
Szerintem holnap reggel még beleférhettek az időbe. Legközelebb, ha ennyire fáj, gyorsan ugorj rá apára. :-)
De reméljünk nem lesz legközelebb. :-)
Amúgy már elmúlt a fájdalom?
Nekem úgy volt, hogy este együtt voltunk, akkor pár napja már egy picikét fájdogált, aztán másnap délelőtt nagyon nagyon fájt és hirtelen elmúlt.. abból gondoltam, hogy akkor repedhetett meg a tüsző, hogy hirtelen megszűnt a fájdalom.
Az előző esti katonák pedig valószínű a cél előtt álltak már várakozva. :-)
Szia!
Csináltam egy ovu tesztet és pozitív!:)
Csak nincs itthon az "Uram"! :(
Holnap reggel jön csak haza, de azért még "elkapom"!:) Hátha! :) :) :)
Szia!
Én ugyan nem így szoktam érezni a peteérést, nekem középen, a húgyhólyagom magasságában szokott feszíteni..
És a múlt hónapban nagyon fájt, annyira, hogy már majdnem sírtam.. és lám, úgy tűnik az volt az igazi peteérés. :-)
Gondoltam rá, de eddig soha nem fájt ilyen erősen!!!:(
Te is ennyire meg szoktad érezni a peteérést?
Sziasztok!
Rettenetesen szúr bal oldalon a petefészkemnél a hasam. Szerintetek mitől lehet????
hát, nekem 45-46 volt most a 24. napon pont. lett egy nagyon halvány pozi tesztem, de aztán megjött.
egyébként meg bármi lehetséges...
Sziasztok!
24. napi vérvétel eredményem
Progeszteron 46,9 nmol/L
Jelezhet babócát ez az érték?
köszönöm, aranyos vagy nagyon!!
szerintem jövő kedd/szerdán elmegyek nődokihoz, UH-ra. meglátjuk...
Októbet 25. - Utolsó menzesz első napja.
November 7. - Szúrt az petefészkemnél (szerintem peteérés,vagy megfoganás.életemben elösző éreztem ilyet és legközelebb megint akkor mikor január 5.-én megfogant a mostani.)(hánytam)
November 12. - Első pozi teszt halványan
November 19. - Hasszúrka ( mindenhol )
November 20. - Hasszúrka
November 21. - Pecsételő vérzés, reggel barnás, napközben semmi, este rózsaszín (semmi mensis fájdalom )
November 22. - Barnás rózsaszínes vérzés enyhe szakaszos ( a hőm 37 )
November 23. - Barnás rózsaszínes vérzés enyhe szakaszos ( a hőm 37 )
November 24. - Vérzés elmúlt (36.9)
Innentől a hőm 37 és 37.5 között ingadozott egészen...
Dec. 6 - Uh Petezsákot látott a doki 4-5 hetes petezsák embrió nélkül :(
Dec. 22. - enyhe vérzés ( semmi fájdalom )(37)
Dec. 23. - enyhe vérzés ( semmi fájdalom )(37)
Dec. 23. - Uh már a petezsákot sem látta
Dec. 24. - erősebb vérzés
Dec. 25. - nagyon erős vérzés fájdalommal ( alvadt vér )
Szinte a hányást követően olyan durván jöttek a terhességi tünetek, hogy amit el tudsz képzelni, nekem az összes megvolt, a mellbimbómon olyan fehér mirigyek lettek és a melltartómon egy csepp valami a bimbesznél . Nagyon megijedtem hogy mi történik velem.
a majdnem 2 hónap alatt kb 15 tesztet csináltam. volt közte egy csomó nega, volt ami egyből halvány pozi lett és volt amin csak 1 óra múlva láttad de olyan erősen hogy erősebb volt min az ellenörző csík.
Gondolhatok mit éltem át :((((
Én csak a hőben bizom a legjobban, nem bízom a tesztekben, sem a vérzésben mindkettő lehet ál . De ha ismered a görbéd és mensikor lent kéne hogy legyen, most viszont felment ez babát jelent.Viszont a vérzés nem jó. :(
El kéne menned dokihoz.
Remélem segítettem, nem akarom hogy úgy járj mint én :(
Előkutattam neked a múlt évi naptáramat, mindjárt kibogarászom neked, mert eléggé össze vissza van.
Bár akkor még nem mértem a hőmet szigoruan de leírom miket tapasztaltam, hasonló vaolt mint a tied, csak ahogy már írtam az elözőekban nekem sajnos ő egy vetélés volt :((((
hát de negák lettek a szombati, hétfői tesztek...(11, 13. DPO), csak a pénteki volt igen-igen halvány pozi...
és ugye menstruáltam hétfőtől tegnapig...mondjuk nulla görcs meg minden, de már előző hónapban is olyan volt...és a vérzés se volt most hű de sok. (H, K: 2 normál tampon, de a 2. már szinte nem is volt véres, Sze: 1 normál betét)
de mégis csak mensi volt...szal nemtom.
neked h volt? és miből gondolod, h jó a görbém, melyiket nézted?
Juuujjjj de jó a görbéd :-))))
Nem kiabálom el.
Hány napig véreztél? És hogyan?
Elmondanád részletesen?
Mert nekem is volt egy babás vérzésem, hátha tudok segíteni :)))
Szia!
ha szájban méred a meleg takaró nem befolyásolja. Nincs nagy jelentősége egyenlőre annak, h magasabban van. Várnod kell még pár napot, h merre alakul a görbe.
Egyéb tüneted? Vér mennyisége? Stb.?
lenne egy kérdésem...hőmérőzésben profik, vetnétek egy pillantást a görbéimre (feltöltve)?
normális a mostani, h felugrott a mensi előtti szintre? előző hónapban is felugrott, de csak egy napra, aztán visszaesett. most meg már második napja ilyen...és tegnap este is ilyen volt, szóval nem attól van sztem, h túl meleg a takaró, v nemtom (bár sztem az alaphőt annyira nem befolyásolja a külső környezet)
előre is köszi, ha valaki megnézi!!
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?