A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Segítsetek!26 hetes vagyok és 35,5 hőemelkedésem van.Mit lehet bevenni ilyenkor ami tuti nem árt.Hiába fekszem nem javul.Orvosom által javasolt gyógyteát iszom.
Sziasztok!
Először is gratula a Kismamiknak!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Elvileg 3 napja késik, általában 30 napos a ciklusom.
Van hőgörbim, bármi lehet, vagy a fene tudja.
Reggel csináltam tesztet, semmi. Mensis fájásom van, más tünet nincs. Enyhe rózsaszínű a papír a kisdolog után.
Szerintetek van remény?
:)
Izgultam érted, azt hittem nagy baj van, hogy nem voltál.Sajnálom, hogy nem jött össze. Hétvégén húzzatok bele, szerintem elötte is 2 nappal, és uténa is 2 nappal. Biztos ami tutira csináljátok. Nálunk bevált! :-)))
Tegnap rúgott elöszőr :)))
Egyébként meg kellett volna már jönnie? Nekem fogigátló mellett mindig ugyanazon a napon jött meg. És akkor tutira..és elvileg ennek így is kellene lennie.
Szerintem az aktuális mensinapig ne izgulj.
Szia!
Nem volt hasmenésed, vagy nem hánytál? Vagy nem felejtetted el bevenni a tabit?
Vagy nem szedtél olyan gyógyszert ami esetleg közömbösíti a fogigátló hatását?
Ha ezek nem voltak, akkor szerintem kb. 1% az esély arra, hogy babás legyél. Akkor viszont valamiért nagyon jönni akart. :-)
Sziasztok!
Kicsit több, mint 1 éve itt kezdtem a fórumozást. Februárban próbálkoztunk először, hogy legyen baba, akkor nem sikerült. Márciusban terhes lettem, december 6-án született meg a gyönyörű kislányunk. Azóta gyógyszert szedek, de most attól félek, hogy mégis terhes lettem gyógyszer mellett. Jövő hét pénteken kéne megjönnie. Pár napja görcsölget, szúrkál a hasam. Kb ezeket éreztem tavaly is, amikor teehes lettem.
Mondjatok vélemény légyszi.
Gratulálok! Lájk! :)))
Minden babásnak!!!
Hát akkor nem tudom én sem.. sajnos, pedig jó lenne, ha bíztathatnálak.
De drukkolok, hogy valami jót jelentsen. :-)
Én is várom már az uh-t, remélem nem szúrtam ki magammal, és a hasin is látszik a szívhang, mert ha nem, és ezért csinálnak a dokik hüvelyit, akkor csak jobban aggódhatok szerdáig. :-))
Mondjuk ma egész optimistán ébredtem. :-)
Szia!
Hát ez már napok óta tart. A múlt héten volt az ovu teszt szerint peteérésem. Azóta volt egy nagyon pici vérzés, meg ez a mindjárt megjön érzés. Szóval a peteérés a teszt szerint már megvolt, na majd kiderül...reménykedni sem merek már! :(
Te jól vagy? Olvasom a naplódat, várom már én is az ultrahangodat!!!!! Szép napot Neked!!!!:)
Szia!
Nekem a babásodás előtti ciklusban volt olyan, hogy a 14. nap környékén két napig annyira fájt, mintha menstruáltam volna... álmomból felébredtem rá, tehát elég rendesen görcsölt.
Előtte két nappal voltam dokinál, az uh-n nem látott készülődni tüszőt, tehát valószínű nem az volt. A mai napig nem tudom mi volt.
Viszont a babásodós hónapban pedig szintén eléggé fájt a hasam, a húgyhólyagom körül feszített, ami szintén mensis tünet nálam, és abból meg is fogant a babóca.
Tehát középidőben szerintem simán jelezheti a peteérést a mensi szerű fájdalom.
Legalábbis nekem a nagynéném azt mondta, ő peteéréskor pont annyira görcsölt, mint mensikor..
bocsi, h nem írtam, költözködtünk...már tárgytalan.
most itt járok:
várhatóan hétvégén lesz pé.
Sziasztok Lányok!
Ciklus közepe táján vagyok, olyan menszi szerű mindjárt megjön érzésem van. Volt már így valaki? Érzett hasonlót? Mitől lehet?
sziasztok.
szeretnék egy kicsit csatlakozni hozzátok.
elmondom a történetemet.
a mensim február 24-én jött meg. tutira tudom hogy a fogantatás márc 14-én volt. dpo 7-ik napon már látható két csík volt.
dpo 8-ik napon a bhcg-m 44Ul/l volt.
a dpo 12-ik napon 2 centis méhnyálkahártya vastagságot és sejthető petezsákot láttak.
hétfőn megyek megint vissza akkor leszek dpo 19-ik napon, ha a fogantatástól számítjuk akkor 4+5 napon. ekkor már kell látni a dokinak petezsákocskát ugye? Az uhu gép nagyon jó szuper gép.
kész ideg vagyok mert november 23-án volt egy vetélésem így most nagyon vigyáznom kell. szedek minden jót rá nehogy gond legyen.
64. Jemike 2011-06-16 23:18
Sziasztok!
Pozitivat teszteltem. . a nagy próblémám az az, hogy az apjával nem igazán vagyunk beszélő viszonyban (majdnem fel is jelentettem zaklatásért) el kell neki mondanom szerintetek? vagy van vmi joga ilyesmihez egyáltalán hogy tájékoztassam erről?köszi ha válaszoltok:)
Jemike!
Tavaly is erről a férfiról írtál? Mi lett azzal a pozitív teszttel?
Szia!
Hagyhatod-e kétségek között???
Ezek után még az ő érdekeit nézed és az ő lelkivilágát félted????
Sajnos én is hajlamos vagyok ilyen önfeláldozó típus lenni, de azért már sokat fejlődtem az évek során.
Csak abba gondolj bele, hogy ő mennyire félt téged, és mennyire nézi a te érdekeidet, pont annyira kell neked is törődnöd vele.
Egyébként pedig valószínű tényleg az lenne a legjobb, ha nem kommunikálnál vele.
A babát majd te eldöntöd, hogy megtartod vagy nem, te mérlegeled egy abortusz lehetséges kockázatait (pl. hogy elrontanak valamit és neked nem lehet majd gyereked, míg ő vígan csinál majd másnak), meg hogy esetleg fel tudod-e nevelni egyedül, illetve a családod támogatásával.
+ én azt mondom, hogy manapság már gyerekkel is lehet párt találni, nem kell kétségbe esni, hogy az egyetemig egyedül kíséred.
Azt is mérlegelném a helyedben, hogy milyen ember az, aki ha problémája van, még a munkahelyéről is hazamegy, hogy ihasson.. valószínű egy potenciális alkoholista (ha még nem az), nem biztos, hogy neked egy ilyen ember mellett jó életed lenne.
A hosszú távot mérlegeld. Lehet, hogy ha megtartod a babát, pár évig egyedül leszel, de utána találhatsz egy rendes párt, aki tényleg szeret és a gyerekedet is imádni fogja, és vele alapíthatsz majd családot.
Egyébként szerintem egy halvágy pozi + vastagodott méhnyálkahártya valószínűleg terhesség.
Ez nem tudom neked jó hír vagy nem... de ha mégis babás vagy, gondold át, hogy a sors miért akarta, hogy így legyen.
Szia!
Olvastam a hozzászólásaid között hogy tavaly is volt egy pozitív teszted, mi történt, terhes voltál?
Ugyan az a barátod aki tavaly volt, mert ott is írtál problémákról.
3 hetes terhességet nem tudnak kimutatni ultrahanggal senkinek. Itt is vannak többen akik a 6.,7. hetet várják hogy biztosat lásson az orvos.
Miért ne? Szted mennyire van kétségek között mikor az első mondata az abortusz volt?????
Neked kell megszülnöd, és valószínűleg egyedül felnevelned. Te döntöd el. A Te életedről van most szó, és nem az övéről.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?