A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia necska!
Mi újság Veled????:)
A köldök alatti hasszúrka már jó jel! :)
A terhességi mellfájdalom pedig teljesen más, mint a mensi előtt! Sőt, a mérete is megnőtt nekem!
:)
Sziasztok!
Mostanában elég sokat olvasgatlak titeket, és szeretnék csatlakozni hozzátok.
Ez a harmadik hónapunk.. Csatolom a görbimet, rá tudnátok nézni? Elég jól alakul szerintem, bár még csak az 5.DPO-n vagyok..
Néha érzek kis hasszurkát, van, hogy középtájt, van, hogy a petefészkemnél. Szerintetek ez jelenthet valamit, vagy még nagyon korai??
Sajnos nálam ezek annyira nem mérvadóak, mivel minden hónapban a peteérés utáni időszakban fájnak a melleim,és kamaszkorom óta ilyenkor "átalakulok kismamává",gyakorlatilag mindig minden tünetem babás tünet, bár most egy kis viszketés is társult hozzá. Majd kiderül.
Fatka, nekem szokott lenni pici vérzés, de nem minden hónapban, néha csak barnázás. Pici vérzést inkább akkor tapasztaltam, ha fizikailag jobban megerőltettem magam.
Ne gondolj a legrosszabbra! Pozitívan gondolkodj! Látod írták itt hogy ugyan olyan tünetekkel ami neked van babát várnak!!!!:)
Szerintem baba lesz a "dologban"!!!!
Nagyon szorítok Neked!!!!!!:)
Majd írj hogy hogy alakul a dolog!!:)
Köszönöm a választ! A teszt szerintem még nagyon korai lenne a 19. napon, még kicsivel több, mint egy hetem van mensiig. De az nem furcsa, hogy sport után lemegy, holott elvileg a sporttól emelkedik a testhőmérséklet?
Neked szívből gratulálok! :-)
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy most vagyok a 19. napon, a ciklusaim általában 28 naposak. A hőm általában 36.2 körül van, peteérés után 36.6. Most viszont 37.1, és ami furcsa, hogy testmozgás után (sport) mindig lecsökken 36.5 körülre, majd nyugiban szépen visszakúszik 37.1-37.2-re. Ez szerintetek normális? Csak azért kérdezem, mert nekem tényleg soha nincs hőemelkedésem, csak ha beteg vagyok, azt pedig érzem, mert 37 fok körüli hőmérsékletnél már mozdulni sem bírok. Előre is köszönöm a választ!
Nem jön össze nekem a baba. :-((((((((((((
Voltam hormonvizsgálaton és minden jó lett.
ja, hát D-vitamint szedek, végső soron az is hormon...clostit nem akarok.
drukkolok, h rendben legyél...
Clostira, meg progeszteron származékokra gondoltam. Azt hiszem meg fog jönni. :-((((((((((
Vizes folyásom van, ami a menszesz előtt nekem mindig van, ez a hónap is elment baba nélkül. :-(
Volt valakinek vizes folyása úgy, hogy utána pozitívat tesztelt?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?