Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig fórum

A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)

105181. fatka (válaszként erre: 105179. - Mogyianyu)
2012. ápr. 10. 16:17

Szia mogyianyu!

Hányadik Babádat várod? Milyen idős a terhességed?

105180. fatka (válaszként erre: 105176. - Kicsizsifi)
2012. ápr. 10. 16:11

Szia!

Most hányadik ciklus napodon vagy?

105179. mogyianyu (válaszként erre: 105178. - Kicsizsifi)
2012. ápr. 10. 16:08
Szivesen! Szorítok, hogy úgy legyen, ahogy szeretnéd, de jeleket én inkább csak 3-4 hetesen kezdtem érezni!
105178. Kicsizsifi (válaszként erre: 105177. - Mogyianyu)
2012. ápr. 10. 15:53
Köszi mogyianyu! :)
105177. mogyianyu (válaszként erre: 105176. - Kicsizsifi)
2012. ápr. 10. 15:51

Én is olyan tesztet használtam, csak nekem + lett :)

Ha biztosat akarsz, inkább 10-14 nappal az után, hogy késik!

105176. Kicsizsifi
2012. ápr. 10. 15:47
Sziasztok!Én csak most regisztráltam,de nagy megkönnyebbülésként tapasztaltam,hogy segítőkészként válaszoltok a feltett kérdésekre és így bátorkodom leírni saját problémámat.Április 3.-án kellett volna,hogy megjöjjön,de nem jött meg.8.-án csináltam egy tesztet ami negatív lett.Nekem menszesz előtt egy héttel görcsölni szokott a hasam de most semmi bajom.Arra szeretnék választ kapni,hogy mikor csináljak még egy tesztet szerintetek? X-epil tesztet használtam és azt használnék most is.30-35 napos szokott lenni a ciklusum.A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm!
105175. fatka (válaszként erre: 105173. - Avike1)
2012. ápr. 9. 20:20

Én nem is akartam neki rossz tanácsot adni, de tényleg látom itt Köztetek hogy mennyire meg kell szenvedni némelyikőnknek hogy Kisbabája legyen! Egy Anya mennyi mindenre képes, vizsgálatok, fájdalmak csak hogy Babája legyen!!! Elismerésem Mindenkinek érte!!!! Lehet egyedül is Babát vállalni, ha már sajnos rosszul alakult a kapcsolata, persze nem az első sem az utolsó. Csak akkor a Baba legyen az első, az egészsége és az hogy Ő igazán akarja és boldogan várja, ha egyedül, hát akkor egyedül, ezt neki kell tudni akarja e, vállalja e.? Nem hiszem hogy az "értesítés módja" a lényeg, nem ez számít, elég baj ha már így alakult . Csak tényleg, Mi akik annyira szeretnénk egy Babát..., hónapok telnek el negatív tesztekkel, nőgyógyászhoz járással, gyógyszer szedéssel, reménykedéssel, kicsit másképp látjuk a dolgot.

Én tényleg nem akartam bántani, vannak olyan terhességek amik sajnos nem vártak, nem jókor jönnek, nem a megfelelő Apának....:( De Nála nem tudom eldönteni hogy most örül a Babának, vagy az Apa értesítése a lényeg.

Nem vagyok rosszindulatú és tiszta szívből kívánom hogy rendeződjön a magánélete! Az én életem sem tökéletes, nem akarok oktatni, csak lehet hogy rosszul, segíteni tanácsot adni. Ha megbántottalak ne haragudj. Sajnálom.

Avike1! Puszillak és Nektek is minden jót kívánok!!!!! Úgy örülök Nektek!!!!!:):):)

105174. lilcsi1 (válaszként erre: 105173. - Avike1)
2012. ápr. 9. 20:12
Ez így van... ahol a legjobban várják, oda nem jön a baba. 2 inszemen és 2 lombikon vagyok túl. Lassan 5 éve szeretnénk babát.
105173. Avike1 (válaszként erre: 105172. - Fatka)
2012. ápr. 9. 18:02
Igazad van,ebben ne is kételkedj! igaz talán nem tehet róla,hogy rosszul választja meg a kapcsolatait,de ez legyen az ő baja,ha teherbe esik,és épp akkor jön csak rá! igazságtalan a sors azért,hogy mi akik több éve vágyunk babára,és a szó szoros értelmében mindent megteszünk!Lombikok,inszemek hada,és a családi háttér is adott,nekünk kínlódni kell!minden jót nektek!
105172. fatka (válaszként erre: 105171. - Lilcsi1)
2012. ápr. 9. 17:47

Köszönöm! Már kezdtem Magam nagyon rosszul érezni hogy megbántottam és rosszul látom a dolgokat, holott tényleg nem akartam!

Ettől eltekintve, minden jót kívánok neki és egy egészséges szép Kisbabát! Sajnos sokan csak várjuk... és nem sikerül.:(

De azért bízunk!!!!!!!

Puszi lilcsi1!!!!:)

105171. lilcsi1 (válaszként erre: 105168. - Fatka)
2012. ápr. 9. 10:29

Teljesen egyet értek Veled fatka. Sajnos, itt már nem a baba a lényeg... Ha tudnám, hogy babát várok, akkor egy idegen dokihoz is bemegyek vizsgálatra, mert fontos az, hogy tudjam, hogy jól van a babám. Ő kellene, hogy az első helyen álljon, nem pedig a saját félelmeim és az Apa. Sms-be vagy levélben értesíteni az Apát.... eléggé gyerekes dolog.

De ez csak az én véleményem, végül ez egy egy nyílt fórum.

105170. fatka (válaszként erre: 105169. - Jemike)
2012. ápr. 8. 14:55
Én nem kioktatásnak szántam és sajnálom ha megsértettelek vele!
105169. Jemike (válaszként erre: 105168. - Fatka)
2012. ápr. 8. 14:23

Szia, nos köszönöm a kedves szavaidat..

régóta ismertem az elsőt..az elsőnek van már egy gyereke,akkoriban is perlekedett a gyereke anyjával a gyerek láthatásáért..az első perctől kezdve terveztük a közös jövőt,és most az vesse rám az első követ, aki nem tervezi azzal a közös jövőt aki régóta odavan, és rózsaszínben látja a világot.

Neki úgy alakult az élete, hogy pszichiátriai kezelésre is szorult, elöször borderline-nal, majd amikor elbocsátották enyhe skizoval engedték el.

A borderline alatt végig kitartottam mellette, mert nekem is van borderline-s ismerösöm, attól még ugyanugy ember. DE! amikor kitalálta, hogy én bántottam a kislányát (megjegyezném, hogy én nem akartam a gyerekével találkozni mert gondoltam ráér ha rendbe jön az élete, és egy gyerekkel találkozni nagyon komoly döntés), mert éppen bántani akart valamivel, én azt mondtam, hogy ennek vége.(előtte és utánna sem találkoztam a gyerekkel) és megmondtam ne keressen sohasem.(ha jól tudom akkoriban az anyjánál dührohamot kapott és az anyja kihivta rá a rendőrséget, így az anyját jelentette fel)(megjegyezném előtte jól menő munkahelye volt, jó fizetéssel, és családcentrikus egyébként) elhiheted, hogy több hétig sírtam, de kénytelen voltam meghozni ezt a döntést, szerintem más is az eszére hallgatott volna, és nem az érzelmeire, hogy saját magát védje.

a másikkal védekeztünk, de becsusszant, nem én vagyok szerintem a történelemben sem az első sem az utolsó.

De köszönöm a kioktatást, igazán örülök és gratulálok a tökéletes életedhez.

105168. fatka (válaszként erre: 105167. - Jemike)
2012. ápr. 8. 12:37

Mióta ismerted az új kapcsolatodat, vagy már nem is volt az mert írtad hogy már nem vagytok együtt...

Gondolom mire terhes lettél elmúlt a szerelem, különben nem akartad volna feljelenteni zaklatásért.

Én nem bántani akarlak, tényleg nem!!! De szerintem kicsit jobban kellene megválogatnod a kapcsolataidat, hogy ne járj így, hogy egy év alatt két apa sem akarja vállalni a Babádat.! mert a szerelmek jönnek-mennek, de azért jó ha egy Kisbaba családba születik, ahol mind a ketten várják és nem peres úton kell az Apát fizetésre ösztönözni. Persze egyedül is vállalhatod és szertettben felnevelheted egyedül is!!! Nem te lennél sem az első sem az utolsó, de akkor tényleg akard és fontos legyen az a Baba, ne a per számítson!!!! Hanem tedd félre a bizalmatlanságodat és menj el egy orvoshoz hogy meg tudd egészséges és minden rendben vele!!!

Szerintem ha egy Nő Babát vár és szeretné azt a babát ez a lényeg, nem pedig hogy sms-ben vagy levélben értesítsem a másfél napja eltűnt Apát, aki ráadásul nem is akarja a Babát. Nagyon sajnállak hogy ilyen helyzetbe kerültél,kívánom hogy megoldódjanak a problémáid.

105167. Jemike
2012. ápr. 8. 12:25

tudod, nekem nagyfokú bizalom kell egy dokihoz..pláne egy nőgyógyászhoz..tudom en vagyok a hülye..de a doki múlt héten szabin volt..az elsőnél nagy volt a szerelem..azt hiszem van ilyen mindenkinel..a másodiknal védekeztünk de ennek ellenére..

az is kimutatta.

105166. fatka (válaszként erre: 105155. - Jemike)
2012. ápr. 8. 12:21
Szörnyű lehet, sms-ben, térítvevényes levélben bejelenti hogy "marad a gyerek", hogy a pereskedéskor egyértelmű legyen.:(
105165. fatka (válaszként erre: 105163. - Jemike)
2012. ápr. 8. 12:18
Persze, de a vérvizsgálat is kimutatta gondolom, amin voltál.
105164. fatka (válaszként erre: 105161. - Jemike)
2012. ápr. 8. 12:17
Hát nem irigyellek, egy év alatt két terhesség, ráadásul két olyan apától akik nem vállalják, vagy nem tudnak róla, akikben nem bízhatsz meg annyira hogy megbeszéld velük.Nem védekeztél? Azt pontosan nem tudom ilyenkor mi a teendő, ha nem vállalják fel. Szerintem csak komoly apasági vizsgálatokon keresztül lehet úgymond rájuk "bizonyítani" hogy Ő az Apa és gyermektartási díjra kötelezni. Nem egyszerű. Mindenesetre én a helyedben már elmentem volna hogy minden rendben van e a terhességgel, szerintem ne késlekedj, a Kisbabád miatt sem.
105163. Jemike
2012. ápr. 8. 12:11
a pénteki pozitiv teszt szerintem mindent elárul..
105162. fatka (válaszként erre: 105155. - Jemike)
2012. ápr. 8. 12:06
Mikor voltál vérvizsgálaton? Március 28.-án írtad hogy mész. Nem érdeklődtél az erdemény iránt?
105161. Jemike
2012. ápr. 8. 12:06
De akkor nem tudott róla, így egyszerübb volt..nem is tud rólam semmitse azóta..itt más a helyzet azért jóval másabb..
105160. fatka
2012. ápr. 8. 12:02
Azt hittem, mert erről az Apáról is pont úgy beszéltél. Hogy nem akarod neki megmondani, meg nem akarja vállalni, és alig egy éve volt. Csak innen gondoltam hogy megint Tőle lettél terhes. Nem régóta tartott ez az új kapcsolatod ugye?-látom tavaly júniusban-júliusban történt. Jó nagy trauma lehet most "újra" átélni egy terhességet ahol szinte ugyan az a helyzet. Persze megértem hogy nem akarsz róla beszélni...:(
105159. Jemike
2012. ápr. 8. 11:45
Akkoriban volt egy balasetem..és annak következtében elment a baba.. ne harakudj, arról nem szeretek beszélni:(
105158. Jemike (válaszként erre: 105157. - Fatka)
2012. ápr. 8. 11:27
nem, nem róla..
105157. fatka
2012. ápr. 8. 11:18

Terhes vagyok vagy nem? 64. (Terhesség) 2011-06-16 23:18

Sziasztok!

Pozitivat teszteltem..a nagy próblémám az az, hogy az apjával nem igazán vagyunk beszélő viszonyban (majdnem fel is jelentettem zaklatásért) el kell neki mondanom szerintetek? vagy van vmi joga ilyesmihez egyáltalán hogy tájékoztassam erről?köszi ha válaszoltok:)

Róla van most is szó??????

105156. fatka (válaszként erre: 105155. - Jemike)
2012. ápr. 8. 11:16
Tavaly is ettől az Apától lettél terhes? Mert láttam a hozzászólásaid között hogy írtad?
105155. Jemike
2012. ápr. 8. 10:59
Sziasztok, szóval az történt, hogy voltam mér vérvizsgálaton, de a dokihoz csak kedden jutok el.. a gyerek apja rá akar venni az abortuszra, de én nem szeretném..csináltam péntek este tesztet, és pozitiv lett..szal tuti baba szerintem..a gyerek apja viszont másfél napja elérhetetlen telefonon, pedig ígérte, hogy mindenben lehet majd rá számítani..most mit csináljak? írjak neki egy tértivevényes levelet amiben bejelentem csak hogy majd számítson arra, hogy el kell ismernie a gyereket vagy elég ha írok neki egy smst,hogy marad a gyerek? csak, hogy ha később pereskedünk, akkor egyértelmű legyen a dolog, hogy értesítettem meg minden, nehogy azt tudja mondani, hogy ő nem tudott a gyerekről..
105154. fatka (válaszként erre: 105153. - Shobu)
2012. ápr. 8. 08:16

Nekem is, és piszokul fáj. :)

Ezt tojta a nyuszi! :)

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok!

Puszi Lányok, majd jövök....

105153. shobu
2012. ápr. 8. 07:13

Boldog nyuszit!

Nekem megjött.. :(

105152. shobu (válaszként erre: 105151. - Médike7)
2012. ápr. 7. 22:42

Mi is :)

Lehet, h egymás mellett ültünk. :) mi is jókat nevettünk. Kikapcsolt kicsit..

Még mindig semmi, :( már nem is lesz szerintem.

De azért úgy vásároltam be tesztből, h maradjon vasárnap, hétfőre is :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook