A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Persze, azt már nem mutatja ki az ovu teszt.
Szerintem igaza van a Férjednek, gyógyulj meg teljesen utána pedig lehet próbálkozni! :)
Köszi:)
amikor megkérdeztem a nőgyógyászomat, hogy tegyek e valamit, mit szedjek, menjek e vizsgálatra stb....
annyi volt a válasza, mindent felejtsek el egy évig!
végülis a 4. hónapnál tartok csak...még nem adom fel!!!!!:))
De hogyha minden egyes ultrahang alkalmával azt mondja a dokinő, hogy van peteérésem, hogy félidőben látja, hogy a nyálkahártya vastag stb...akkor elméletileg jól kell, hogy működjenek a hormonjaim, nem igaz? Vagy valami más jelet kell figyelni?
(bocsánat, ha bután kérdezem:(( )
Igen, ez teljesen speciális szerintem is, pont ugy néz ki, mint a tojásfehérje, amikor felversz egy tojást és próbálod a sárgájától szétválasztani, az a nyúlós kis átlátszó valami tényleg a peteérés alatti nyákhoz hasonló!
Na de kérdezem én...normális az, hogy pl Nekem ebben a hónapban 3 napon át is volt????
Utoljára pénteken láttam ilyet...(szerda, csüt, péntek)..és szerintem pénteken a legnagyobb mennyiségben! fura volt...
Igazából én tényleg annyira nem számolgatom a dolgokat (csak a testem jeleiből észlelem az ovut), hogy most is csak azt tudom mondani, hogy az előző menzeszemtől számolva, azaz az előzőnek az első napját (03.27.) véve kiindulásul a 20. napom van ma!
Elméletileg ma már lehetnénk együtt, de gondolom, hogy fogamzás szempontjából már esélytelen vagyok ma:((( igaz?
Bár a férjem azt mondta, hogy azért ő csak megvárná, hogy mit fog mondani szerdán az orvos, hogy mi bajom van...mert nem szeretné, hogy valami baj legyen, ha már együtt vagyunk most..
Szerintem használ az a kup azért, csak marha érdekes, hogy amikor benn van a tisztasági betét vagy csak egy db vatta mondjuk azért, mert hogy arra folyjon ugye ki a kup maradványa...szoval olyankor eléggé viszketek még most is, de ha csak a pamut bugyiban vagyok (beszereztem kozben egy csomot, tangát és mást is pamutbol:)))), szoval olyankor nem igen érzem! Lehet, hogy ezek a betétek, vatta stb is tudnak ennyire irritálni?
Egy tanácsot kérnék még...
Tegnap egy barátnőmmel beszélgettünk és kérdezte hogy állunk a babaprojekttel..és közben azt is kérdezte, hogy komolyan nem voltam még vérvizsgálaton, illetve speciálisan pajzsmirigyen??? Hogy meg sem nézettem még?
Nekem a nőgyógyászom ilyet nem mondott, hogy már most mennem kéne...szerintetek? Ti voltatok már bármilyen vizsgálaton is mielőtt belekezdtetek?
kösziii:)
Szia!
Mi újság van veled? Hogy vagy azóta?
igen, terhesteszt :) de hát olyan halvány...sztem ez nem számít még pozitívnak (?)...hullámzó, h mit hiszek, de nem akarok reménykedni, főleg, h nem akar erősödni...:(
holnap a 13. dpo, remélem, végre normális 2. csíkot látok majd...vagy a 14.-en...vagy a 15.-en...lényeg, h ne jöjjön meg...
Olvastam valahol egy tök jó leírást, ahol szinte napról napra leírják a tüneteket a peteérésig.
keresem! :)
Aludj csak! Addig sem kell agyalni :)))
:XXXXX
:) köszi a drukkot. remélem, legkésőbb hétfőn pozitív lesz a tesztem...és h nem jön meg...
tünet még semmi, max. a nonstop álmosság és az extrém időpontokban való bealvás :) de az biztos nem azért van...
ja meg tegnap durván émelyegtem meg szédültem, de valszeg csak mert alapból gyengusz vagyok mostanában.
Jesszus, de kiráááály!!!!! csak így tovább!!!
Már én is várom a hétfőt ;P Remélem, kitartasz addig! :D
Még mindig semmi tünet?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?