A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Hányadik napon vagytok? Csináltál ovu tesztet?
Jobb már, egyébként, használ a gyógyszer?
csak azt mondta, hogy három napig nem..és basszus pont most kellene pedig a jelek szerint!
szoval ez a honap valoszinu, hogy bukta?:((((((((
szomoru vagyok...:(
de bizom a kovetkezoben..mint ahogy mar december ota folyamatosan...
Pedig az a legérzékenyebb. Nekem a 25-ös érzékenységű mutatott halvány pozit....de aztán sajnos megjött.:(
Na majd kiderül, csatlakozom az előttem szólóhoz, pár nap múlva "pisilni" ! :)
De akkor sem kesergünk ha nem jön össze, mert legközelebb sikerülni fog!!!!!:)
Őszintén: mintha lenne ott valami, de ha nekem kéne eldönteni, akkor most azt mondom, h ez még csak egy csík.
Én is ilyen türelmetlen voltam az előzőben, mivel nem volt semmi PMS tünetem. 3 reggel is ellőttem, 10., 11., 12. DPO-n. Mondjuk én most nem is szerettem volna, ha zebra lesz.
Hétfőig nem jön meg, akkor tessék pisilni :)
igenisss:)))
nem, az van ráírva a csomagolására, h 10 miU/ml.
igen?? naaa...hátha...
nekem ez a 26. napom...
Én is úgy látom hogy van ott második csík is. :)
Mindenképpen teszteljél még 2-3 nap múlva, addigra már jobban kell hogy látszódjék! 25-ös érzékenységű a teszt? Szorítok Neked!
Nagyon sajnálom! Persze,megértem az érzéseidet, de próbálj nem gondolni arra hogy baj lehet! Persze, tudom könnyű ezt mondani, de hinni és bízni kell hogy rendben lesz minden! Megvolt már a 12.heti vizsgálat?
Hááát....majd meglátjuk, egyenlőre nem úgy néz ki hogy sikerülne...:(
Már ebben a hónapban ott tartok hogy ha lesz lesz, ha nem.... hát annak is megvan a miértje és el kell fogadnom. De nagyon köszönöm a drukkolást!:)
ne viccelj már, simán látszik!!!
Nekem is ilyen volt a 31. napon (nem tudom hanyadik dpo, de 26 napos ciklusaim voltak)
Drukkolok!!
végül is akkor mi a szellemcsík? az nem pozitív?
nem tudom, benyomódás-e...azt tudom, h a nega teszteken semmi ilyesmi nem látszik. ez persze nem jelent semmit...
okkké...próbálok...
esetleg te megnéznéd az adatlapomon a tesztet? vagy valaki, bárki...? ŐSZINTÉN, láttok rajta 2. csíkot halványan, v nem? nem baj, ha nem, csak tudjam, h képzelem-e...
Lehet baba! Attól függ, mikor volt az esetleges beágyazódás és mekkora mennyiségben kezdi el termelni a szervezeted a HCG-t!
NE IZGULJ! Akármi is lesz az eredmény!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratulálok Neked! Jól vagy,minden rendben van?
Igen, sokszor amikor nem is figyelünk már rá,nem stresszelünk, nem aggódunk akkor sikeredik a Baba. Mi már a második kislányomra nem is számítottunk, nem is gondoltunk hogy jöhet...és tessék tegnap volt 3 éves.:)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?