A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
köszi...
és sztetek mikor kellene legkésőbb erős kétcsíkos tesztnek lennie, hanyadik dpo-n? 12? 14? 15?...(ma van tehát a 11.)
Olyan 80 fő körül.
Közepesnek mondanám..áztán majd kiderül mekkora buli lesz belőle. :-)
Szerencsére elég sok fiatal lesz, úgyhogy remélem lesz nagy táncolás. :-)
nagyon aranyos vagy!!! köszönöm!
eddig még nem is voltam elkeseredve csak dec ota probalkozunk...csak most ez a problema aggaszt csak nagyon....
siettetni semmit sem szeretnék, mindennek eljön a maga ideje:)))
Szerintem használd amit adtak, mert nem fog magától elmúlni.. legalábbis nekem nem múlt el, csak rosszabb lett.
Minél hamarabb kezeled, annál hamarabb elmúlik.
ezt nem ismerem sajnos, én valami olyat kaptam amit receptre keszitettek el a gyogyszertárban..
gondolom, hogy meg kéne várnom az eredményemet szerdán és addig hasznalnom kene igaz?
mert egyenlore sajna nem akarnak szunni a tunetek...:(((
Nekem sem volt semmi tünetem.. kb. egy hét múlva kezdődtek, hogy megtudtam a babát.
Én is csodálkoztam rajta, főleg, hogy előtte meg mindenfélét produkáltam.
Mondjuk szerencsére azóta sincs különösebb bajom.
Az érdesség meg tényleg olyan reszelős… kicsit talán a pacalhoz tudnám hasonlítani, csak persze nem olyan nagyok a redők.. a párom pl. semmi változást nem látott rajta szemrevételezéssel. :-)
Én is pont a méhszájamat akartam asszem megnézni, és éreztem, hogy valami odadudorodik a bejárat elé.. egy kis boltosulás, vagy nem is tudom hogy írjam le. És annak a felülete volt nagyon „reszelős” :-)
Nekem a GenoPevaryl kúp jött be nagyon, de úgy tudom azt csak receptre adják.
Nekem a Canesten semmit nem ért.
Jahj Te nő! Dehogy rossz! Miért kellene meghalni ahhoz, h kiderüljön terhes az ember lánya????? :))))
Csak csupán kíváncsi voltam, h a hőgörbén kívül egyéb jel van-e?
Örülj neki, h nincs még semmi bajod! Annyi fórumot olvastam már, h bizton állítom, nagyon sokan nem éreztek semmit a pozi teszt előtt.
Én az előző hónapban azért aggódtam,m mert semmi bajom nem volt és akkor most tuti h terhes vagyok. De megjött végül.
Nyugi! Izgulok, hogyan alakulsz! :)))
az égvilágon semmi...se mellfeszülés, se haspuffadás...szédülök, de azt mindig...meg annyit alszom, mint egy csecsemő, de sztem ezt se azért...érzékeny vagyok, de az meg a stressz miatt.
szóval nincs...pedig előző hónapban feszült a cicim rendesen...ez most rossz, ugye?! :(
Nekem is az tűnt fel először, hogy elmaradt a jóslópecsételés.. de mondjuk én nem szedtem ultrot, meg ilyeneket.
Drukkolok!!
Azért a halvány teszt már csak sejtet valamit.
Nekem még az is feltűnt, mosakodás közben, hogy a "bejárat" más lett.. odatüremkedett valami, aminek érdes a felszíne.. akkor kezdtem igazán gyanakodni, hogy valami van.
nagyon köszi a bíztatást:)
én is vettem canesten kenőcsöt ahogy elkezdtem éreznia dolgokat és szerdán közölte velem az orvos, hogy azt nagyon rosszul tettem, mert sok dologra egyáltalán ne jó, csak még jobban irritál:((( na szép, mi? pedig mindig azt hittem, hogy az mekkora jo dolog....
sajnos én is gyulolom a tundrabugyikat:) ki nem állhatom...épp elég, hogy sajnos mindig azt kell viselnem amikor megvan, mert nem használhatok tampont:(((( szóval azt a pár napot is nehezen emésztem akkora bugyeszben:))))
azt is olvastam egyébként, hogy volt olyan nő, akinek ugy allapitottak meg a terhesseget, hogy gombas fertozese lett a hormonvaltozastol...és ezert ment dokihoz és kiderult terhes..és szegényt mind a 9 honap alatt vegigkiserte...nehez lehetett!
Fura a szervezetunk, kulonos dolgokat tud produkálni!
De én nagyon bízom az immunrendszeremben!!! Sok sok vitamint szedek, most már pláne egy olyan jó 2 éve azért, hogy majd megfoganhasson a babuci, és nem akarom elkiabálni, de egy éve még csak náthás sem voltam:)))))..pedig a közvetlen környezetemben rengetegen betegek voltak..a férjem is nem is egyszer az elmult egy evben de én megusztam!!!
úgyhogy azért még mosolygok:)))) nincs veszve semmi!
Ugyaaaaan, egy ilyen engem nem tántorít el a szextől, ha arról van szó, h peteérés. Amúgy meg kevés az esélye a visszafertőzésnek. Maximum most egy gyors forduló a katonák miatt.
Elég ha a nyákot figyeled, és megjegyzed, a ciklus mely napjain van. Ha egészséges az ember, nem igazán tér el ciklusonként az ovu. És különben is ovu előtt3-4 nappal és utána is 3-4 nappal ha ráálltok a dologra, össze fog jönni. Ezért apát nem kell hazarángatni vagy a haveroktól eltiltani aznap este :D A katonák pár napig is megvannak az aktus után.
Nekem is van HPV-m, két magaskockácatú is van közöttük. 3 éve majdnem félig kipakoltak, csak nem engedtem. Már temettek, és én is magamat. De itt vagyok. Ma már P2em van, a HPV is nyugton van, pedig semmit nem csinálok, h úgy mondd mindig figyelembe vegyem ezt a problémámat. Ott van, mit csináljak. Életemben a férjem az 4. férfi az aktív 13 évnyi szexuális hátteremben :) Mégis megnyertem a HPV-t.
És ne stresszelj ezen! Amúgy is van más, amin egész nap agyalsz, nem? Ez inkább az izgalommal teli várakozás, mint az első randin :) Úgy könnyebben telnek a napok! :)
aranyos vagy, mindjárt elbőgöm magam, tiszta hülye vagyok...
de miért gondolod? a mai tesztem gyakorlatilag nega, már nem is látszik...vagy a magas/kemény méhnyak miatt?
Ejjjj, de szép görbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!
drukk drukk drukk
Úgy értem, hogy azt használok minden nap, azt a mosakodo gelt és a törlő kendőjét is nagyon sűrűn! De irrigálni sosem szoktam!
Köszönöm a bíztató szavakat:) csak azért félek ennyire, mert volt már műtétem (sajnos akkor méhszájsebem volt és hpv-t találtak a kenetben!)..szóval okom van sajna félni, de igyekszem nagyon bizakodo lenni!!!!
Azt is mondta a dokinő, hogy igy a félidőben az nagyon jó jel, hogy meg van vastagodva a nyálkahártya és hogy nagyon erős a peteérésem...de komkrétan a visszafertőződés miatt mondta most hogy 3-4 napig konkrétan semmit se csináljak a férjemmel:(((...úgyhogy szerinte ez a hónap már esélytelen!
Tényleg...Szerintetk mennyire kell komolyan venni, hogy csak és kizárólag a félidőben, abban a konkrét 1-2 napba lehet terhesnek maradni? Egyik doki ezt mondja, a másik meg azt, hogy kb *jak le mindent és ne számolgassak mikor milyen nap van...:)))) én utóbbit csinálom:)))) nem fogom ezen stresszelni sem magam sem a páromat, hogy "apa rohanj haza, mert érik a pete":)))) vagy? rosszul teszem?
nagyon köszi:)
hát.. azt hiszem halkan elmormolhatunk egy GRATULÁLOKot!!
:)
Szerintem is gombás fertőzés, nekem is volt elég sokszor egy időben... nem tudom mitől és azt sem, hogy már miért nincs.
Viszont nagyon helyesen teszik, hogy nem szexelnek!
A pasi ugyanúgy elkaphatja, és utána oda-vissza adogatják egymásnak.
Nekem olyan is volt, mikor nagyon makacs lett, hogy a doki adott egy kapszulát, amiből 2-őt kellett bevenni nekem is és a páromnak is.
Hiába kezelik ki egyiküket, ha a másik hordozza.
Vigyázni kell, hogy a másik el ne kapja.
hát...
fent van a méhszájam (alig érem el), és kemény, tegnap is, ma is. ma vagyok a 26. napon, és az eddigi ciklusaim alapján holnaputánra nem várom...
eddig van két nagyon-nagyon halvány 2. csíkos tesztem, de a 2. (a mai) tényleg csak akkor észrevehető, ha nagyon koncentrálok...és el is halványult a reggeli teszt óta, szóval negának írtam be.
a hőm sztem jó eddig (feltettem az adatlapomra), és NULLA jele vérzésnek így a 11. dpo-n (eddig ilyenkor már javában pecsételtem, előző hónapban pl. a 9-12. dpo-n, és a 13.-on megjött), bár ez sztem szimplán az Utrogestantól is lehet...
szerintetek...?
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?