A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Jó reggelt lányok!🌞
Én így állok ma.Mensi sehol.de még lehet bármi,az is lehet,h.ma,még nem bìztam el magam.Ami viszont érdekes,az az h.a tegnap esti ovu tesztemen iszonyat halvány csík volt,na az mi lehetett.Igazából arra gondoltam,h.vagy most lesz ovu,v.babàt mutat.most nem tudom mikor teszteljek.?
En nekem sem maradt meg a cicifajas mensire.
Amugy a prolaktin hormon miatt fajhat a mell. Lehet megnezetnem a szintjet.
Nekem is ugy tunt el ovu utani nap, mintha elvagtak volna... Viszont elotte levi nap full pozi volt.
Szoval van ilyen.
Szerintem ha még nem volt pozi, akkor mindenképpen előtte vagy.
Mert ovu utÁn sem olyan, mi t amit hirtelen elvagnak, fokozatosan tűnik el, néhány nap alatt.
18 órakor csinálom, vagy előtte kicsivel. Holnap próbáljam meg 17 órakor? Előtte még dolgozom nem tudom megcsinálni.
Tudom hogy különbség van az LH és az ovu között, de mivel ez az LH szintet mutatja ki, ezért gondolom hogy mindenképpen ki kellene mutatnia nem? Aztán más kérdés hogy megérik-e normálisan a pete vagy nem.
Es mikor csinalod?
Itt írta vki múlt hónapban, hogy du 4-kor a legmagasabb az érték.
Érdekes módon amikor akkor csináltam, tényleg meglett a pozitív. Két nap is egymás után.
Azért az ovut ne keverd össze az lh hormonnal amit a teszt kimutat.
Mert az lh csúcs így is, úgy is bekövetkezik, csak az ovu nem feltétlenül történik meg, mert vmi gebasz lesz a tuszovel.
sziasztok lányok. egy napig nem vagyok erre és micsoda témák mennek. még mindig nem tudok mosolyjelet irni, hülye laptop.
látom, sokan várakozó stádiumban vagytok.
én most nem is tudom hogyan állok...
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?