A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Igen, mert ugye az X-ek a savas környezetet szeretik, és az ecet pedig savasat csinál nekik.
Azt hiszem :)
Ooo, akkor kisbreki értette félre :D
Na így már el tudom képzelni.
IGEN
A no terdel!
Szóval terdelsz az ágy szelen, ő pedig áll mogotted az ágy mellett. A karod konyoknel be van hajlitva, így a fejed akar le tudod tenni az ágyra.
Ami bemegy, az bent is marad, mert a srácok egyből lefelé törnek, nem kifelé.
Mi kell a fiúhoz, és mi a lányhoz?
Ha egy pár fiút szeretne, érdemes olyan pózt választania, amely mély behatolást tesz lehetővé, ezzel elkerülve, hogy a savas közeget rosszabbul tűrő, fiút eredményező Y-kromoszómás spermiumok sokáig a hüvely savas közegében kényszerüljenek a cél felé haladni. Mindemellett érdemes az együttlétet az ovuláció idejére időzíteni.
Ha azonban lányra vágyik egy pár, a hüvely savas környezete nem akadály, mivel az X-kromoszómás sejteknek az a kedvező, így nem lényeges, sőt, jobb, ha a póz nem jár mély behatolással. Ennek köszönhetően mire a sejtek célba érnek, a savas közeget nem jól tűrő Y-kromoszómás sejtek már nem lesznek túl versenyképesek. Ami pedig a szeretkezés idejét illeti, akik lányt szeretnének, időzítsenek két-három nappal az ovuláció előttre.
Mi most latolgattuk, hogy talán a kislánynak még jobban örülnénk :)
Párocskám véleménye: "Én lehetnék az első szerelme és különben is a lányok sokkal apásabbak"
Én is örülnék amúgy mind a kettőnek :) Csak egészséges legyen.
A pózokat nem nézzük, hogy melyikből mi lehetne, ahogy mi is sors szerűen jöttünk össze, a baba is sors szerű legyen :)
Úgy vagyok vele, hogy a sors akarta így, mert hamar megismertem a buszon szemezve párocskámat, és közel 5 éve vagyunk boldogan szerelmetesen együtt :))
A babát sajnálom nagyon, de kellett hoznom egy döntést, amellett hogy akkori párom megmondta, ha megtartom akkor le fog mondani róla :(
Sajna még egyik sem :( Azt a terhességem nem tarthattam meg :(
18 éves voltam, és még suliztam is, ami magában nem lett volna gáz, csak akkori párommal nagyon sokat vitáztunk (meg békültünk, így jött össze) és szét is mentünk. De gyümölcsöket kívántam a műtétig folyamatosan.
Na ugye :D
Mi is előtte kezdtük, de nekem naponta nem megy. Talán 2 naponta sem, bár azt még talán egyszer össze tudnám hozni.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?