A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szép napot Mindenkinek :)
Maya, Boldog szülinapot! :)
Babaval álmodtam.
Olyan picike volt, hogy elfért a tenyeremben és meg kellett furdetni.
Elkezdtem a másik kezemmel óvatosan bevizezni, ő pedig elmosolyodott.
És emlékszem, hogy fiú neve volt, de hogy mi, azt nem tudom...
És mikorra teszed az ovut?
Az olvastam, hoy 28-32re szokott megjonni.
Lehuztak éjszaka a takarót, ugye? ;)
Jobbulást
10e még odébb van, bő egy hét.
Ezt ne vedd semmilyen jelnek, ovu után nem ritkán 37 fok fölött van a hőmérséklet.
Mindig mered, vagy csak most, két napja?
Boldog szulinapot :)
Csak annyira bíztam a 13. dpo napomban, hisz annyira erős tüneteim vannak, már a cicim is viszketni kezdett még este, reggelre meg már jobban fájt is. :( Úgy keltem fel fél 6 kor h tuti + lesz, de hiába forgattam, vakuval néztem, még egy halovány csík sincs rajta :(
Holnap meglátom, megjön e, és nagyon remélem h néhány hónapra békénhagy a pirosmiki :(
Megcsináltam ezt a 10 es teszt a 13. dpon és nagyitív lett.
Akkor ez a hónap nekem azt hiszem kilőve.... :(
Ám visszakanyarodva:
9 körül nagyon nagy ovus fajdalmam volt, most pedig mielőtt kijöttem, mertem egy hot mert melegem volt és kíváncsi voltam. 36,8.
Lehet apát fel kellene ébreszteni? :/
Nincs összefüggés a tenyer, vagy bármi más mérete között :D
Viszont az ideális méret 13,5 centi.
Ehhez képest akkor a tíz nem is olyan sok.
Asszem ehhez 4-5 centi társul korfogatban.
Ezt néhány hete az egyik kolléganőm olvasta fel munka közben.
Olyan jo temaink szoktak leni bent... ebből gondolhatjatok, mrkkora rohoges volt.
Főleg amikor elővette a vonalzot és az asztallap mellett kezdte szemléltetni.
Akit már mindenki azt nézte, és valóban, ahogy ramarkolt a vonalzora, pont jo volt az a 13,5 centi.
Aztán volt akit annyira magával sodort a hév, hogy a húsz centit kezdte nézegetni, szóval maga elé tette a vonalzot :D
sztem ez max. annyiban módosítja a statisztikát, hogy 50% helyett 60% az esély egyik neműre vagy másikra. Ezekre nem lehet alapozni :)
én hiába szeretnék lányt azért együtt vagyunk ovukor is, megadjuk az esélyt a babára :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?