A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szokták mondani a babonások, mikor egy lélek távozik, egy új érkezik (a családban) és az elhunyt lelke az újszülöttben él tovább. :)
Őszinte részvétem és drukkolok nagyon a kicsi miatt :)
Lányok, ma tujanyíráson vagyok, holnap nekem eldől, hogy megjön e vagy sem :)
Zsuzsimanó: marcius 31. closty
Lina*:Aprilis.2 Closty
h.zsuzsi: április 3.
Manyi8: április 4.
Kriking: április 6.
mogyi: április 8. Closty
Maya2016: április 9-12.
Szuszáá: április 11-13.
missT: április 12-14
nyuszmó84: április 13.
nikike87: április 14-15-16.
kisbreki: április 18.
Veronika27: április 19.
Edit: április 24.
nomi11: április 24.
szoszilvi81: április 28.
Nimol: április 30.
Kata8712:
Kuszkusz3:
Vidàmcica:
martha.b:
Babesz88: Visszérműtét januárban
Kismamáink---> Baba/babák várható érkezése! :-)
Vanessza7 - 2016.04.09. Kislány
Lara66 - 2016.07.06.
devonshire - 2016.07.25.
K.Adri22 - 2016.08.17. Kisfiú
kissalma - 2016.07.30.
Judo86
Marcsix
Szia, üdv itt. Részvétem nagymamád miatt, én február közepén vesztettem el nagyim :-(
Szerintem is tesztelj 2 nap múlva, lehet még korai volt. Drukkolok :-)
Szia, Üdv itt!
Részvétem a nagymamád miatt. Amíg nem jön meg van remény, szerintem 2 nap múlva csinálj új tesztet, ha addig nem jön meg. A HCG ha jól tudom 2 naponta duplázódik. Megy a drukk!
Sziasztok!
Én új vagyok , nem kérdeztem még itt , amint nézem rengeteg hozzászólás van mire azt visszaolvasnám ....
Babát tervezünk , ez a harmadik hónap , hogy próbálkozunk . Március 2-án volt meg utoljára a menszeszem , 28-32 napos ciklusaim vannak , márc 18-19 voltunk együtt a férjemmel , 19-én volt is peteérésem a nyák állapotából ítélve .Tegnap csináltam tesztet , negatív lett . Viszont szurkál a hüvelyem , fájdogál a mellem , hányingerem is . Még bízom benne , hogy baba van a pociba <3 Ha van baba , akkor pont akkor fogant mikor elvesztettük a nagymamámat , és temetés napján az unkotesómék macskája folyamatosan az ölembe ült( nem vagyok macskabarát egyáltalán , de akkor tűrtem ) . Nem tudom ez jelent e valamit , talán ő már akkor érzett valakit ?
Maya Isten éltessen sokáig :-)
Krikig neked pedig mielőbbi jobbulást :-)
Manyi te meg ne add fel, simán lehet hogy még korán teszteltél.
Én viszont kivagyok akadva. Még mindig fáj a mellem, már az 5. mensis napot tolom. Ilyen még soha nem volt. Tegnap délután csináltam egy tesztet poénból, persze hogy negatív lett, amire zHűűűű, ezek tényleg bazijó jelek :-D és hétfőn tesztelsz?számítottam :-D Akkor miért nem múlik el végre?
Maya, boldog születésnapot! :)
Kriking, gyógyulj meg hamar!
Szuszáá, jól megugrott a hőd, maradjon is ott! :)
nálam semmi különös, várom az ovut, kb. még egy hét.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?