A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Sziasztok!
Megcsináltam ma is az ovu tesztet, de ma szinte teljesen negatív:( Most akkor mi van? A 9. naptól sötétedett a csík, de közel nem volt olyan mint a kontroll csík. Ma meg semmi, csak a kontroll csík. One step vaterás teszt. Valakinek hasonló? Érvényes ha nem lesz elég erős a tesztcsík? Most akkor már volt ovum? Ha ma negatív akkor holnap már nem is érdemes tesztet csinálnom nem? Ma vagyok a 14. napon. 28 naposak a ciklusaim.
köszönöm lányok:)
Linda te meg gyógyulj meg mihamarabb:)
vettem tesztet, most csináltam meg,persze, negatív...de nem keseredek el, korai lenne még kimutatni szerintem
az nem semmi :)
és utána nem is akartál menni újból?
pároddal minden rendben van?
hihetetlen, 13 éve vártok, megemelem a kalapom, nem lehet könnyű ennyi idei várni a csodára. Én már fél év után kezdtem bekattanni és mindent kivizsgáltattam magamon, hogy mi lehet a baj. De még mindig itt tartunk, másfél év után, hogy még mindig nem jön :(
Több mint érdekes:)
Igaza van Editnek, nekem is azt mondta a dokim,hogy ezek a beavatkozások régen várt sikert is hozhatnak.
Szóval Nagyon szorítok neked:)
Babócika, nekem volt a múlt hónap elején tükrözésem, utána 1 hétig vérezgettem, majd elmúlt és 1 héttel később megint volt vérzésem, igaz csak 1-2 nap.Azt mondta a dokim, hogy nem mindenkivel fordul ez elő, de van akinél egy kicsit a bekavar a folyadék amivel ilyenkor tágítanak.De az nem mensi és attól még lehetsz babás.
Ja és a hőm ovu után 37-37,3 szokott lenni. Az alap hőm is magasabb a megszokottnál 36,5-36,7 .Lehet neked is ilyen alaphőd van.
ilyen magas hővel miért ne lehetne baba, ha együtt voltatok többször is a hónapban? egyéb tünet?
Nem akarod vezetni a görbédet vhol? ciklus.hu?
jaaa, lehet a hsg kavart be és amiatt véreztél napokig, azértm ondta a doki, hogy az után a vérzés után ne kezdd a Clostit, de akkor ennek a ciklusodnak az első napja a március 13.
Mióta magasabb a hőd és mennyi volt az alaphőd?
akkor lehet, hogy amit te ciklus közepi napokig tartó erős vérzésnek hittél az tulképp a menstruáció volt?
És akkor lehet érthető a mostani hő emelkedés, ha most volt ovud amióta 37,4-eket mérsz.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?