A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Szia Adri!
Ezt Vanessza írta egy másik csoportban:
"Pentek este 9-kor megszuletett a kislanyom, aprilis 12 helyett 1-jen :) a szulessel minden rendben volt, gyorsan,konnyen szuletett :)
Icurka picurka, 2600 gr, 49 cm es hihetetlen cuki!!:)"
Gratulálunk Vanessza! :-)
Sziasztok! Nekem végül megjött, úgyhogy a tesztelés elmarad. Legalább van még ideje töltödni a szervezetemnek a baba elött. :) E vitaminból ki mennyit szed? 400 NE elég? És folsavból 400 mikrogr?
Manyi nálad mi a helyzet?
Maya boldog szülinapot utólag!
Jó reggelt!
Így állok ma: [link]
Remélem nem csak a megfázás miatt magas a hőm.A tegnapi alhasi fájás csökkent, most már nem annyira zavaró. Olyan volt mintha egy jó nagy súlyt rá tettek volna:-( A náthám is javul.
Progihiaaaaany!
Ez okozhat barnazast.
Kene egy hcg szint es egy progeszteron szint vervetel.
Progihiany miatt lehet verzes. Akkor utrogestant kell szedni es kesz.
Aztan az is lehet, hogy nem sikerult teljesen a beagyazodas, es egyre kevesebb lesz a hcg, es akkor amiatt van verzes.
Utobbit talan egy teszttel is tudod ellenorizni. Ugyanolyat vegyel, mint legutobb, es ha halvanyabb, akkor csokken a hcg.
Mondjuk figyelj oda a pisi koncentraciojara is.
Lehet, hogy csak vmi hematoma.
Vagy emlekezik a szervezet a mensire.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Orvossal kene beszelni, csak az a baj, hogy sok le se szarja az ilyet. :(
Hacsak nem 10-es érzékenységű. De én nem adok ki egy vagyont érte.
Ha meg megrendeled, mire megjön jó lesz a normál teszt is. :)
Jó reggelt!
Maya Boldog Szülinapot!!! így utólag.
Kisbreki, én használom a pg53-mat már 3. hónapja, de vagy én vagyok balfarok, vagy tényleg egy kalap kaka. (finom voltam és nőies). Láttam már benne páfránymintát, de a hőgörbém alapján pont nem akkor volt ovum. Viszont az ovu tesz nálam bejött. Mindig mutatott LH csúcsot, szóval szerintem tesztelj ma is.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?