A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig (beszélgetés)
Csimicsanga, ez bizakodásra ad okot. Nagyon drukkolok!
igen, első körben a csalán és diólevéltea. Most néztem meg a bioboltban, a két tea ugyanannyi grammban 400 Ft-ba kerül, Gyuri bácsinál 1200 Ft. A babaváró csomag 16000 Ft már. Én első körben erre a két teára gondoltam.
Artismaya, szeretettel köszöntünk!Elhiszem, h megőrülsz. 1,5 év alatt történtek valamik?
Én most a 22. napon vagyok. Barátcserjét szedem kb 3 hete. Nekem sajnos jellemző, hogy a 21. naptól barnázok 1 hétig, aztán mensi. Hormonjaim rendben, kivéve a pajzsmirigy, de gyógyszerrel jó az az érték is. Bizakodom, de minden pillanatban szorongva megyek ki a mosdóba, mert bizony a hasam már elkezdett fájni.
Sziasztok,
Csatlakozhatok hozzátok? Én hétfőre nem várom, de már megőrülök ebben a várakozásban :( Tudom, attól nem lesz jobb... Nem merek már bízni a pozitív tesztben, 1,5 éve próbálkozunk.
Sziasztok,
Én ittam a teákat meg a cseppeket, de nekem nem használt. Diofa és csalánlevél van benne méregtelenítésnek aztán cickafarkfű meg málnalevél petefészek és méherősítőnek. A csomag kb 2000 Ft ot ér, de több mint 10 ezer Ft ha gyuri bácsi félét veszed, szóval jó nagy lehúzás. Énis utána szembesültem vele, hogy megvettem. :((
Jobban jársz, ha külön megveszed a teákat.
Na lányok, úgy látszik, most én bolondultam meg :P
dpo. 7. napján vagyok, de szurkál a hasam, érzékenyek a melleim, sokat kell pisilnem.
Lehet, hogy a menzes előtt volt egy soron kívüli ovulációm? És abból esetleg lehet valami?
Én nem szoktam beképzelni mindenfélét, de ez most fura.
:))
Köszi! Még van másfél hetem a nemvártig!
Te mikorra nem várod?
Én régebben ittam a csalán-diófalevél teát felváltva 6 hétig, erre gondolsz? Vagy ez a babaváró másfajta tea?
Akkor Shally a következő akiért drukkolhatunk?
az imént az egyik kedves barátnőm ajánlotta gyuri bácsi babaváró teacsomagját. hallottatok róla? nem olyan ördöngős, s egy egy próbát megér. amint lehet, kezdem
Feljebb ment ma reggelre a hőm :))2 tizeddel!
Kis öröm is öröm :)
tényleg próbálj meg ne agyalni ennyit :)
sztem a mellfeszülés egyrészt lehet a progitól is, de én úgy gondolom, pms is lehet...
Normális, bár ha jól olvastam az 1. hónap. Én nagyon szurkolok, de a reális tényeket is ismerni kell. 1 20 és 35 év között egészséges párnak, rendszeres védekezés nélküli aktusok mellett, megfelelő időpontra időzítve is 25% vagyis 1 a 4-hez esélye van a fogantatásra.
Tehát 4 hónap is kellhet a legszerencsésebbeknek, de az átlag egészséges párok 6 hónapon belül lesznek sikeresek. Ahol stressz, vagy apró gondok vannak ott 1 év. Ahol hormon vagy más problémák ott ennél több.
De nagyon szurkolok!
Én 30 hónapig csináltam :)
Jaj lányok, annyit agyalok, tudom nem kéne...:)
Szóval szombaton pozitív lh teszt, aznap este későn akció...majd másnaptól (vasárnap) cicifájás, mellfeszülés, és mintha már az alhasam is feszülne, görcsölgetne. DE a hőm még nem nagyon akaródzott megugrani...remélem meg fog minél előbb. De ha beindult a mellfeszülés az már a progeszteron jele lehet jól gondolom?
Lehet nem is repedt meg a tüsző? ááááááá
Sziasztok!
Lehet visszatérek közétek!
Lilim 7 hónapos és végre megjött, mi pedig nem állunk a dolgok útjában. Nem vagyunk még rajta a dolgon, de nem bánnánk ha :) Remélem gyorsabban jön majd mint Lili :)
Szia,
Én használtam már 3 ciklusban is, ezt:
Angliából rendeltem, így egy darab 1000 Ft-ra jött ki kb, 20 darab volt egy csomagban, ami nekem elég volt 3 ciklusra. Nekem nagyon bevált, mert mindig jókor mutatta az ovulációt (ha jól tudom, az előző napi teszthez hasonlítja a következőt és az alapján jelez LOW-t, HIGH-t vagy PEAK-et.
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei
- A terhesség korai jelei és a terhesség maga:)
- Nálad mik voltak a terhesség első jelei?
- A fogantatástól számított hány nap múlva jelentkeznek a terhességi korai tünetek, és mik azok, amik legelsőnek jelentkezhetnek?
- A fogantatást követően mennyi időn belül jelentkezett a terhességed alatt hányinger?
- Ha ez terhesség, akkor mikor volt a fogantatás?