A mediterrán diéta (beszélgetés)
egyszerűű
nem vagyok igy boldog!és nem látom szépnek magam..amióta itthon vagyok sokat hiztam..de holnap megyek vissza PEstre és azon vagyok hogy minnél jobb életmódot alaitsak ki magamnak!
ennnyi!
jó..nyilván túlparázom a dolgokat..
de ilyenkor csak pánikba esem!
Nem is tudod pontosan, hogy hány kiló vagy, és tényleg igaza van Csalánlevélnek. Ezek lehetnének a legszebb éveid....
Miért nem teszel fel egy egészalakos képet, amivel meggyőznél minket? Úgy senki nem mondaná, hogy jó vagy így, de addig, ezekből a képekből és adatokból (amik ugye elég relatívak) persze, hogy mindenki ugyanazt szajkózza...
nem sértődtem meg!
:D
Te élvezed a "vitákat"??
na mennem kell!
jóéjt!:D
:D
IGENIS TANÁRNŐ:D:D!
Oktatok állandóan??Ne már ,te nem tudod milyen vagyok oktatás közben:D
De te szép vagy ,és sovány és ,semmiképp nem húsos palacsinta picsa..Most figyelj !!!
Sírsz ,sajnálod önmagad a kínézetéedért,és nem nézel körül !!ha most ebben a korodban nem élvezed milyen csinos csaj vagy ,később még szarabb lesz!!! Élvezd már ki ,az istenért ,hogy jól nézel ki!!!Ne legyenek mindigcéljaid egyrew lejjeb,élvezd a mostot a mát,a holnap mindig szarabb!!!Sokat ettél spongya rá,lépj túl,fiatal vagy a szervezeted megoldja/Légyszi élvezd már az életed egy kicsit!!/Ha ez oktatólag hatott bocsi!!/
de CSalán?
nem értem miért oktatsz állandóan?:D
egzébként megmértem cmre magam..és kiderült,hogy 163 cm vagyok...
ahoz nem 52-51 kilónak kéne lenneM?
deeee!
és el is fogom érni az 50 is!
és akkor boldog leszek!!!
mert most egy na jó nem mondom,hogy kövér...de egy husos picsát látok a tükörbe aki azért olyan mert sokat eveett!
szia Jelszóó!
irigyellek!:D
én küzdök a kilóimmal:D
sziasztok!
szilveszteren jól éreztem magam..
de azóta már megint hiztam..és most olzan 58 kiló körül lehetek..
borzastóan érzem magam..
a fejem is nagyobb lett..
holnap megyek Pestre..és viszem a szobabicajt:D:D
szupi:D
hallod Xennon??:D
A mozgástól biztosan nem fogsz "elfogyni,inkább növekedni fog a tömeged,és talán a kicsit javul a szervezeted feldolgozó képessége is.
20 évesen még nem csúsztál le semmiről!!
Ja és azok afránya súlyok is kicsit később maradnak fenn maguktól:D
Nem találtam rólad egyéb adatot ,fontos lenne a súlyod után még a korod is pl.
A stílusodból ítélve fiatal lehetsz,nem olyan gáz az a súly/magasság arány sőt egész jó/már ha nőnemű vagy?/
Egyszer valaki azt mondta gyors az anyagcserém. Na de ennyire? :(
Nem is merek mozogni mert akkor elfogyok! :( 176/56
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata
- Holnap elkezdem a Dukan diétát........
- Teljes növényi értékű vegán vagy mindenevő mediterrán étrend
- Mit tudsz a mediterrán diétáról azon a kevéske infón kívül, ami a neten található? Szívesen veszem az ötleteket, recepteket.
- Mitől mediterrán stílusú egy ház, mi jellemzi?