A mediterrán diéta (beszélgetés)
Nem szoktam utána enni, csak kérdeztem :-) Akkor mit javasolsz? :-)
De könyörgöm, ha megivása után eszel, akkor minek iszod? Akkor már te sem nevezheted mérlegtelenítésnek...
Egyébként egy egyszerű lénappal sem lehet méregteleníteni, max ha utána tartod a méregtelenítési szabályokat. Gondold csak át, hosszú ideig minden szart megeszel, ami megtelepszik az emésztőrendszerbe, és 1 nap alatt eltünteted? Akkor mindenki ezt csinálná...
Hmm...elgondolkodtató. Mondjuk engem a mérlegeléssel nem lehet becsapni, még jó, hogy kevesebbet mutat :-) Akkor többre megyek egy egyszerű lénappal, mi? Amúgy ha a keserűsó leküldése előtt megeszem valamit, akkor a meg nem emésztett táplálékot nem hajtja ki, ugye? Meg amit a megivása után eszem esetleg, az se...vagy rosszul tudom?
Bezzeg mire én végigkínlódom az edzéstervedet, az minium másfél óra, plusz kardió, bemelegítés, nyújtás, ilyenkor mindig leköltözöm az edzőterembe. Mondjuk nem is csinálom minden nap, csak heti 3x. De tudom, a hiba az én készülékemben van :-DD
Eláruljuk. Parasztvakítás... Rögtön úgy tűnik, ha ráállsz a mérlegre, hogy fogytál. Egyébként rajtad kívül is vannak jópáran, akik használják ezt a hashajtó műsort. És azt is tudom, hogy nem lehet rájuk észérvekkel hatni (van ilyen vendégem nekem is :o) Ez nekem kicsit olyan, mint a bulimia, csak máshol szabadul meg az ember az elfogyasztott tápláléktól. Azért is jó, mert az összes jó cuccot, amire a szervezetnek szüksége lenne (vitamin, ásványianyag, rost, ne adj isten gyógyszerek/fogamzásgátlók hatását is lenullázod), azt mind elveszíted...
Hogy hogy milyen az étrendem? Mire irányul a kérdés konkrétan?
Az edzés napi fél óra kardió, és egy óra erősítés. Ha itthon edzem, akkor 1,5 óra kardió.
Akkor még egyet áruljatok el: ha ártalmas és semmi jelentősége, sőt fehérjediéta előtt pláne, akkor miért kell ezzel kezdeni a jó öreg laurás T*rbo diétát? Én mondjuk nem azt a port használom, de az alapelv kb. ugyanaz, mint ott a könnyítettnél, napi 3 turmix + könnyű ebéd, leves, sok folyadék...
Nem azért üríted ki a bélrendszered,hogy utána "befehérjézzél"!Ha nem egy tisztító vagy egy méregtelenítő kúra kezdete akkor feleslegesen teszed.fehérjekúra előtt nincs értelme/legfeljebb utána mikor teljesen besavasodsz a sok fehérjétől és székrekedésed lesz:)/
Villers egyébként Neked milyen az étrended?
és mennyit eddzel egy nap?
Ja, és egyébként ártalmas...
Ahogy Csalánlevél írta, az, hogy "kifosatod magad", már bocsánat (nem tudtam jobban megfogalmazni), de attól nem méregtelenítesz. Az nem egy ilyen rövid/egyszerű folyamat...
Ja, nem, a mérlegelésnél tudom, hogy csalóka, mert csak béltartalom. Könnyített fehérjeporos diétát akarom kezdeni vele.
Én a méregtelenítő diétámat kezdem úgy hogy beveszek keserűsót.De akkor utána lúgosító diétát kezdek,és csak zöldségene élek 2 hétig legalább.Elválasztó diétázom,és rengeteg folyadékot iszom hozzá.De csak úgy keserűsózni tök felesleges,és ráadásul nincs is semmi oka ,ha csak nem akarod magad becsapni vele/mérlegelésnél/
Méregtelenedést...de miért olyan nagy bűn ez? :-) nem is ártalmas...
Hát te biztos nem vagy normális... Áruld már el, hogy mi a fenét vársz ettől?
Bea, Xenonn, holnap írok priviket! Jó éjt és puszi nektek!
Basszus, neked tényleg vasból van a gyomrod, vagy nem is tudom miből. Bakker, de mázlista vagy! :-)
Gyógyszertárban...én szombatra tervezek egy tisztítást...vagy vasárnapra, attól függ.
hahhóóó
hol vagytok??:(
olyan magányos vagyok..
képzeljétek tegnap bedurrant a kezem..és nem tudok gyakorolni..és megyek kevesebb mint 2 hét múlva Amszterdamba!!!
ma a diéta sem ment
Xennon az almát beleszámoljam a szénhidrátok közé vagy ne?
örülnék ha nem kéne:D
hahó!
hogy vagytok???
Xennon?
Lady?
hogy haladtok?
Xennon Te most milyen extrákat csinálsz?:D
írtam priviben is. A várt eredmény.....Dupla adag hatására is pontosan azt amit mondtam, hogy lesz. Lereszelhetem a biciklit is, az is lemegy.
és akkor a keserűsót bioboltban...vagy gyógyszertárban kell beszerezni?
és ezt evés után kell?vagy üres gyomorra?
20-30 g keserűsó 3 dl vízben. Kizárt, hogy valakit az ne f*sasson meg :-)
biztos nem attól hízik meg :-)
egyébként ha v.ki minden nap reggelente tesz a teájába egy kiskanál mézet meghízik:D???
bocsi..hülye kérdés:P
és hogy is kell a napi szénhidrátszükségletet kiszámolni?
a keserűsós dolog engem is érdekelne:D
semmi:D
keserűsóbóol mennyit szoktak bevenni egy adagban? Lady ugye mondta és még írtam neki, hogy egyszer kipróbálom, mert nem tom elképzeéni, hogy engem megfosasson bármi is.
További ajánlott fórumok: