A mediterrán diéta (beszélgetés)
szia xenonn !
De ugye ezt mind élvezted,és lelkiismeretfurdalás nélkül etted???
nagyon durván röhögnétek most a fejemen:D átvettem a pólót, próbálkoztam a hordófeszítéssel, de akkor hányingerem lesz hanyagolom inkább, a lényeg, hogy ha összeszarom magam akkor sem tudnék egy rohadt kockát sem felmutatni. Durva:D
Lady hidd el, hogy lealázlak evésben, de pár nap és zsír is jóval kevesebb lesz rajtad mint rajtam.
De ugye nem almára meg zabpehelyre gondolsz? XDDD
Jó, csak ugratlak ;-)
Szerintem rajtam senki nem tesz túl, meg is írtam neked priviben miket összeeszem :-P
Boldog Karácsonyt mindenkinek, ha még nem mondtam volna :-)
nekem zabálós..ahogy igértem!!:(
nagyon sok szar értelmetlen kajákkal tömöm magam!
szijjjjasytok!!!!
NAGYON BOLDOG,ZABÁLÓS KARÁCSONYT MINDENKINEK!!
:D:D
remélem mindenki jól van!!!
Nektek is Boldog Karácsonyt!!!
Nem gondolok én rá, másfél éve mikor kirakott kitépett belőlem egy részt, ennyi
Megértelek xenonn, de minél többet gondolsz rá annál nehezebb és rosszabb lesz elfelejteni!!
BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK! :)
Én most csomagoltam. Amúgy igazad volt, érezni rajta, hogy nem zsírszegény :-P különben az itthoni 5 és 1,5 kilós súlyzóimmal szerencsétlenkedem, amit tudok, mert eddig még kimozdulni se nagyon tudtam. Végül szeletelt light pizza mozzarellát vettem, max. majd csak rádobom, ha nem tudom lereszelni.
Narancsos-túrós sütit én is kéééérek :-)))
Biztos kapsz sajtot, bár a Pólusban lévő Tesco elég szar, ilyen szempontból...
Nálunk már áll a fa, igaz, még csak az égősor van rajta, mert az az én dolgom, a többit majd holnap megcsinálja a család, míg én elmegyek edzeni :o)
Egyébként egy csomó mindent tudnál csinálni a "lábad nélkül" is, tehát edzhetnél nyugodtan :o)
És milyen a torta? Nem zsíros? Én most állok neki a narancsos-túrós sütinek, meg utána a beigli tésztáját még meggyúrom. Meg ugye be kéne csomagolni az ajándékokat is :o)
Az igen! Én most indulok a Pólusba, akarok még egy jópár dolgot, a bokám még mindig fáj, ennyi kihagyás után kb. kezdhetem is elölről az egész alapozó edzéstervet, gondolom :-(
Holnap megcsinálom én is a barackos csirkét, amennyiben kapok light sajtot, amit rá tudok reszelni :-S Mi a fát majd csak holnap állítjuk fel, ma megjött a Norbi tortám is, nem rossz, de mindegy, mert úgyis össze-vissza kajálok most mindent...semmi kedvem a karácsonyhoz. Edzeni akarok én is!!! Ha nem edzek, nem tudok rendesen kajálni, erre már rájöttem :-S
Én már hajnali fél 4-kor a Tescoban voltam, és volt cukormentes barackbefőtt, semmi más, de az igen, és nekem pont az kellett :o)
Én már takarítok, sőt, délután felállítjuk a fát is. Úgyhogy holnapra már csak a beigli sütése, és a rengeteg kaja főzése marad. Ja, és persze délelőtt edzés :o)
Szia! Áh, biztosan edz vagy egészséges kajákat csinál, amennyire ismerem :-)
Engem nem köt le a készülődés cseppet sem, semmi kedvem az egészhez! :-P te hogy állsz a karácsonnyal?
További ajánlott fórumok:
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- "-SOKKILÓ BLOG" Norbi diétás csapata
- Holnap elkezdem a Dukan diétát........
- Teljes növényi értékű vegán vagy mindenevő mediterrán étrend
- Mit tudsz a mediterrán diétáról azon a kevéske infón kívül, ami a neten található? Szívesen veszem az ötleteket, recepteket.
- Mitől mediterrán stílusú egy ház, mi jellemzi?