A Kaáli intézet (beszélgetés)
Sziasztok Lányok!
ma voltam megint vérvételen és UH-n. ez a 8. napon gonal f-el. a doki azt mondta, hogy a mai adag már csak 75 legyen, ne 112,5. 13 petét lát, abból a legnagyobb 11-es a legkisebb 7-es. Azt mondta, hogy nagyon vékony sávban mozoghatunk, mert az ösztradiolom 4000 fölött van már, így fél, hogy tústimulál. Azt mondta, hétfőn kell visszamenni és megnézzük mit mutat a hormonom. HA akkor is magas, akkor abba kell hagyni és nem lesz leszívás :( SZORÍTSATOK!! Ha van valakinek valami ötlete, hogy természetes módon hogy lehet serkenteni a peteérést, ne habozzon megírni.
Köszi
Hát akkor ezek szerint nálatok még lehet menni boltba és sétálni.
Nálunk itt nagyon ronda világ van a hótól.
probalok pozitiv lenni de van mikor nem sikerul, dec 9-ediken kell mennunk VV-re es en megigertem magamnak hogy nem tesztelek.
most megyek kicsit setalni, vasarolni mert bejojozok ha csak itthon ulok es alandoan agyalok.
jovok vissza kesobb!
nagyon drukkolok!!!!!
Ne is gondolj semmire, simogasd a kis pocid, az a kis fájdogálás belefér. Meg nem is csoda a stimu után.
Szia monibakos! Hogy érzitek magatokat?:)
Mikor telik le a 2 hét?
Szia Krisszti!
Igen Győri vagyok.Drukkolok Neked.
Igen, egyszerre kezdtük és azóta is egyszerre haladunk... remélem egyszerre fogunk örülni is!
Én is drukkolok...
Pusza
Nekem nem csinálta meg, ha pecsételtem.
Most nem dolgozok, táppénzen vagyok hasmenés miatt + a kislányomnak tüdőgyulladása volt. Szerencsére már mindketten helyrejöttünk, így hétfőn meló, neki pedig ovi. Délelőtt vásároltunk, "havaztunk", mamáztunk is. Amikor ébren van, nem jövök géphez, vele vagyok! :)
Igen, ezt már többen írták, hogy van ismerősük, akinek ezt mondta a doki és ott is elsőre lett baba, minden rendben volt a terhesség alatt.
Nekem ezt a kis méhet a hsg után mondta a doki (nem az enyém csinálta, mert nem tudott bejönni, elöntötte őket az árvíz). Egy fiatal kis doki volt, szerintem nemrég kezdett mint "igazi doki" és ő mondta, hogy akkora a méhem, mint egy 12-13 éves kislánynak, de ez nem baj.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben