A Kaáli intézet (beszélgetés)
Nagyon ügyesek vagytok csajok!!!
Sorba jönnek a jó hírek :o) Anett Móni, nagyon vigyázzatok magatokra és gyönyörűséges kismama hónapok után még boldogabb anyaságot kívánok nektek :o)
Nekünk meg bele kell húznunk, nem gondoljátok, csajok? Le vagyunk maradva ...
Jó reggelt mindenkinek!
Én is gratulálok a friss kismamiknak. sok boldogságot! Megérdemlitek!
Lenne egy kérdésem is. A doki azt mondta,h.a 3.ciklusnapon kezdjem a clostyt,de a gyógyszer tájékoztatója szerint az 5.napon kellene kezdeni.
Sztetek?
Nem 28 naposak a ciklusaim,hanem több szokott lenni.
Jó reggelt mindenkinek!
Szorítok Móni hogy jó magas hcg értéked legyen!!!
Köszönöm a jeleket és a drukkot mindenkinek. Megcsináltam én is a tesztet. Hát van rajta egy halvány másik csík is, de ez nem nyugtatott meg. Majd ma hívom a kaálit hogy mit mutatott a teszt....
Minden kismamának boldog babavárást kívánok, akik előtte állnak azoknak pedig továbbra is nagyon drukkolok!
Timi
Nagyon-nagyon nagy gratula jsanett és Móni!!!!!!!!!
Jsanett mire kell szedned a metrofint?
IGEEEEEN!!!!
GRATULÁLUNK!!!!
Most már nagyon vigyázz magadra, magatoka. SOkat pihenj és ne idegeskedj!
Hat gondolom... :) tudom milyen erzes...
Nekem meg igy par nap utan is hihetetlen az egesz, a ferjem meg meg mindig nem hiszi el, h velunk is megtortent a CSODA! (Sot spontan!)
:))) koszonom mindenkinek a sok gratulaciot...meg mindig nem tudom elhinni... mostmar bizzom benne hogy holnap is minden rendben lesz. szoritsatok!!!
a teszteles utan nem tudtam lealni a bogessel most meg rafagyott a mosoly az arcamra, NAGYON BOLDOGOK VAGYUNK!!!!
GRATULÁLOK MONCSI!!!!!!
EZ AZTÁN A JÓ HÍR!!!!!!
BOLDOG BABAVÁRÁSTKÍVÁNOK!
még most is nagyon örülök, ez a miki nagyon rendes volt most mindenkivel:-) timi, érted is szorítok reggel! jaj istenem már kia is nemsokára tesztelni fog, aztán meg még márti van hátra.... mennyi ideg....
moni! armar is gratulál, és nagyon örül a sikerednek. nem tudja mikor lesz ma.
Így ismeretlenül is nagyon gratulálok Nektek!Mindig örömmel tölt el,ha ilyen esetekről olvasok.Tudom min mehettetek keresztül,nekünk is volt nagyon sok sikertelenségben részünk,de ezt már feledtetik a mi kis angyalkáink.Nagyon jó egészséget kívánok Nektek
és örömteli babavárást!!!!!!
Szívből gratulálok neked!!! Nagyon vigyázz magatokra!
(én is csinálok holnap egyet)
SIKERULT!!!!! VAN EGY EROS 2 CSIKOS TESZTEM, nagyon orulok, nem latok irni a konyeimtol.
kesobb meg irok
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben