A Kaáli intézet (beszélgetés)
Lányok olvashatjátok Kaalija válogatja hogy ki hol fizet.
Ezt a kettőt a Tapolcai és a Pesti Kaali honlapjáról másoltam be.
A többit nem kerestem.
Mindenesetre érdekes.
Mindenkinek előre is 2011 -es babásodásT!!!
Warnika, Armar, köszönöm a gratulációt!:)) 6 éve próbálkozunk, úgyhogy most nagyon örülünk!
Drukkolok továbbra is mindenkinek!:))
szia,
a lombikban mi került 173ezerbe?
Mi most megyünk majd első konzira, 13ezer.
De bízom benne, hogy nem lesz rá szükség!!!
Velem semmi. A férjemnek alig van élő spermája. Mi így azonnal a lombiknál kötöttünk ki.
Egyébként tényleg pozitívan futottam neki, de ez az októberi csalódás azért nagy kudarc volt. Meg sem fordult a fejemben az első negatív teszig, hogy nem sikerülhet.... Most megint próbálok pozitív lenni, gyorsan meggyógyulok, hogy mire januárban ismét kezdünk, addigra minden energiámat tudjam mozgósítani!
Olvastam az adatlapodat Andi!
Te biztos nagyon pozitívan futsz neki mindennek, hiszen látod, hogy van eredménye, a kislányod, aki gyönyörű. Mi a gond nálatok?
Sziasztok!
Mi a Budapesti Kaáliba járunk Dr. Kovács Péterhez. Olvasva a tegnapi vitát, nekünk fizetős volt minden ott végzett vizsgálat, és csak onnantól lett ingyenes, hogy belekezdtünk a lombikba. Most szerintem a megbeszélésért valószínűleg megint fizetnem kell. ( Az októberi lombikom 173.000.- volt mindennel együtt.)
Kolléganőm Miskolra járt a Kaáliba. Nekik inszem volt, de ott is fizetni kellett mindenért egészen addig, míg az inszem folyamatához nem jutottak. Mivel nekik nem sikerült mégsem megcsinálni a beavatkozást (eltűntek a petesejtek), ezért utólag az összes uh-t kifizettették velük.
Vasárnap végre megjött!!!! El sem hiszem... Igaz, a betegségem miatt, két héttel később megyek vissza, de remélem ez azért nem fogja befolyásolni a kéasőbbieket. Úgy várom már a következő lombikot! Remélem sikerülni fog!
A beültetett babákhoz sok sikert! Remélem megtapadnak ügyesen! Írjatok lányok, mi van veletek!
Ez a gyógyi volt a legtöbb és az első lombiknál voltak az alap kivizsgálások.
Szal ez igy összesen.
A gyógyik így is drágák voltak.
A műtétekért meg volt ahol csak 40 ezret fizettem.:(
Szóval ez így 6 év termése:)
Most mondjam neked hogy a lombik ami kb 350 volt eddig és a sok nőgyógyi és 6 műtét kb összesen 700 ezerbe van.
Szóval én is költeném másra,de sajnos itt Pesten legalábbis akihez én jártam mind mint plussz pénzért állt velem szóba.
Én tuti nem fizetnék zsebbe. Belőlem nem gazdagodnak meg. Ezért ők fizetést kapnak!
Ha nem került sokba,akkor ne válts. Én magánnőgyógyásznak már kifizettem több tízezret 1,5év alatt,mire felfedeztem a kaálit. :-(
Én nem váltok,nekem szerencsém van mert én alig hagytam ott pénzt nekik inkább csak a gyógyszerért fizettem.
A BMC-ben is elkérik,csak ott zsebbe.
Hát igen,ezt én se tudtam. Akkor miért nem jársz a BMC-be? Az ugyanolyan jó,mint a kaáli.
Nem is értem,hogy miért van különbség a kaáli intézetek között.
Húúú most nézem hogy tényleg vhol nem kerül pénzbe,vhol igen.
De ez hogy van?Nem értem.
Vki esetleg?
Ez komoly!
Én pesti vagyok,ez van a legközelebb.
Eddig ezt nem is tudtam.
Ez mekkora átbaszás!
Hihetetlen ,alig térek magamhoz.
Szerencsétek van igen.
Én ezt nem is figyeltem,csak ez volt közelebb. :-) Nagy mákom van kivételesen.
Te nagyon messze laksz?
Tapolcai Kaali:Garanciavállalás
Az intézet kft formájában működő egészségügyi magánvállalkozás. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Intézettel kötött szerződés értelmében, az érvényes betegbiztosítással (TAJ kártyával) rendelkezők számára, az Intézetben folyó valamennyi kivizsgálás és kezelés, mind a nők, mind a férfiak számára térítésmentes, az esetenként fizetendő, törvény által meghatározott vizitdíjat nem számítva.
A Pannon Reprodukciós Intézet és valamennyi társintézet garanciavállalása azon pároknak jelenthet segítséget, akik valamilyen okból nem rendelkeznek érvényes magyarországi egészségbiztosítással. Ebben az esetben ugyanis a lombikbébi kezelések jelentős költségét teljes egészében a pároknak kell viselniük.
Amerikai és nyugat-európai mintára ilyen esetekben - amennyiben a megelőző vizsgálatok ezt a lehetőséget megengedik - az Intézet az esetleges sikertelen kezelésekre visszafizetési garanciát vállalhat. A garanciavállalás személyre szóló, egyedi feltételeiről az Intézet munkatársai - az előzetes kivizsgálások eredményei alapján - részletes tájékoztatást adnak.
Pesti Kaali:A Kaáli Intézet kft formájában működő egészségügyi magánvállalkozás. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár az Intézettel kizárólag a lombikbébi kezelésekre kötött finanszírozási szerződést, minden más szolgáltatás számla ellenében térítésköteles.
A Kaáli Intézet garanciavállalása azon pároknak jelenthet segítséget, akik valamilyen okból nem rendelkeznek érvényes magyarországi egészségbiztosítással. Ebben az esetben ugyanis a lombikbébi kezelések jelentős költségét teljes egészében a pároknak kell viselniük.
Amerikai és nyugat-európai mintára ilyen esetekben – amennyiben a megelőző vizsgálatok ezt a lehetőséget megengedik – a Kaáli Intézet az esetleges sikertelen kezelésekre visszafizetési garanciát vállalhat. A garanciavállalás személyre szóló, egyedi feltételeiről az Intézet munkatársai – az előzetes kivizsgálások eredményei alapján – részletes tájékoztatást adnak.
Persze,vkinek hasznos vkinél nem.
Nekem hasznos.
De én hiába vagyok endometriosisos és IR-es ,nekem mindig volt mensim és szinte napra pontosan.
Sőt a hormonjaim is jók voltak
Én tb támogatottra járok,hisz sem a punkcióért sem az ET-ért,sem AHa sem ICSI ért nem fizettem.
De mivel magán itt mindenkivel kifizettetik a vizsgálatokat stb.
Ez nem csak Pesten van mindenhol,kivéve Tapolcán.
Értem én, hogy néha hasznos is lehet, de sajnos nem mindenkinek! Nálunk a kórházban nem nagyon néztek utána, hogy kinek melyik lenne jó, hanem mindenkinek ugyanazt írták fel:(
És ezzel néha több kárt okoznak, mint hasznot:(
Én megbántam,hogy olyan korán kezdtem szedni. Elötte semmi bajom nem volt. Amióta abba hagytam azóta meg nem jön meg. Pedig mi baromi termékeny család vunk. Mindenki csodálkozik,hogy mi meg szenvedünk. :-( De remélem már nem sokáig.
Iszok gyógyteákat is. :-)
Nagyon sok dologra jó a fogigátló.
Pl. az én betegségemet is visszaszorítja a fogigátló.
Szóval vmi haszna van hisz sokszor lombik elött is ezt írják fel pár napig.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben