A Kaáli intézet (beszélgetés)
Ja, értem.
Csak azért kérdeztem, mert hátha neked is olyan gondod van, hogy kicsi a méhed vagy ilyesmi.
Mit befolyásolhat a kis méh?
Nekem nem hsg-m volt, hanem csak sófeltöltésem.
Ez arra kell, hogy lássák, hogy milyen a méhed állapota,és hogy tágul. Mivel csak ICSI-vel van esélyünk, így nem kellett a petevezeték átjárhatósági.
Sófeltöltés???
Az mi?
Szia!
Én tavaly 21-én voltam sófeltöltésen.
Januárban kezdtük a lombikot:)
Gratulálok!
Pihenj sokat, és vigyázz magadra!
Szia!
Sajnálom, azt ami veled történt. Sajnos tudom, hogy mit érzel, és gondolom, tanácstalan vagy, hogy hol lehet a gond.
Én is Fülöp dokit tudnám neked ajánlani! Ő a habituális vteélőkkel, és az ilyen ismeretlen eredetű meddőséggel foglalkozik.
Nekem kromoszóma vizsgálatra kell még mennem a következő lombikom előtt.
Sok erőt és kitartást kívánok nektek!
GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
vigyázz nagyon magatokra!!
Járok aerobikra és otthon is szoktam tornázni. Ez ugye semmit sem befolyásol? Nem full izom vagyok, sőt semennyire sem izom, csak tornázgatok. (rubint rékára)
Holnap végre meg tudom kérdezni a nődokit, hogy mi az a kis méh és baj-e, hogy az van.
Akkor én most örülök, hogy elvileg nincs nálunk baj.
Ha olyan gond van egyébként, hogy esetleg a szervezetem olyant termel, ami megöli a spermákat, mielőtt célba érnek, akkor arra gyógyit fognak adni vagy ez nem orvosolható és vmilyen eljárás szükséges?
Ezt végignézni is alig bírtam. :-(
Remélem nekem nem kell ilyet csinálnom. Nem tudom,hogy bírjátok.
Először csak cikluszavarom volt.Elmentem nődokihoz. Uh-n láttuk,hogy sok pici cisztám van. Aztán minden hónapban járok uh-ra 1,5éve.
Híztam 7kilót.Olyan szőrös lett az arcom,hogy el kellett mennem végleges szőrtelenítésre,mert úgy néztem ki,mint egy borostás férfi. És még mindig nincs peteérésem. A pattanások meg úgy előjöttek,mintha tini lennék.
A legnagyobb baj az,hogy amíg nincs peteérés,addig nincs mit megtermékenyíteni. :-(
Elolvastam. AZ itt leírt tünetek azért általában együttesen jelentkeznek? Úgy mint elhízás, szőrnövekedés, pattanás, stb.
Gondolom ami az alap, az az, hogy cikluszavar, nincs pé, ciszta.
Szia!
Én nem mertem magam hasba szúrni, párom sem mert, így anyukám jött és bökött. Mi felváltva adjuk egyik nap jobb oldal, másik nap bal.rá kell tenni a tenyeredet a köldöködra és a hüvelyk ujjad és a mutató ujjad közötti részbe kell bökni. Anyukám össze szokta szorítani a hasamon a bőrt, mert alig van már rajta valami kis háj, és fél, hogy átszalad rajta. Pici szúrás csak, utána viszont a petefészkem szokott fájni.
Ez:
Hűha, macska01, ez gáz! Semmi baj semelyikőtöknél és sehogy sem sikerül?
Hogy teszi túl magát az ember ilyenen? Márhogy vágysz a babára évekig, nem sikerül, egyszer csak nagy sokára pozitívat jelez a teszt, örülsz, mint még soha semminek, aztán egy hét múlva kiderül, hogy elment a baba. Úr Isten, nem élném túl! Hát még ennyiszer!
De akkor nálatok nem azzal van a gond, hogy nem tudsz teherbe esni, mert ezek szerint, ha segítséggel is, de sikerül. Megtartani, kihordani nem tudod a babát.
Szia!
Én most jelentkeztem be Dr.Fülöp Vilmoshoz. Én is a kaáliba járok,csak tapolcára.
Ezt a cikket olvasd el:
Elismert orvos,elég hosszú a várólista,de ő legalább emberként kezel. Budapesten van.Ha érdekel,akkor megadom az aszisztense számát,ahol tudsz kérdezni.
Sokan mennek hozzá a kaáliból.
Sziasztok!
Mi Szegedre járunk megvolt az 5. transzfer is és mindegyiknél pozitív teszt után 5 hetesen elvetéltem.Nagy sok kiv.túl vagyunk(genetika,IR,pajzsmirigy,mandula góckutatás,hysteroscopián) mind a kettőnkkel minden ok.,de még sem jön össze.Júliusban a 4. transzfer után elv.+méhen kívüli terhes is voltam.Spontán terhes még nem voltam 7 éve prób.a KAÁLI-ba 2,5 járunk.
Valaki tud még valami vizsg.vagy intézetről ahova lehetne menni?
Mi majd csak most megyünk dec 21-én az első konzira, csak gyűjtöm az infókat.
Leírtam ide, hogy mi a gondunk és itt a csajok már elmondták, hogy szerintük mi lesz. Ilyen a munkahelyen is szokott lenni, mikor gyógyítjuk egymást.
Már beleéltem magam, hogy mi vár majd ránk, mert itt a csajszik megmondták a tutit. Már a páromnak is mondtam, hogy mi lesz valószínű :-)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben