A Kaáli intézet (beszélgetés)
Megmutatja a doki, hogy hogyan kell?
Ezek a gyógyik egy sima, mezei gyógyszertárban beszerezhetők?
Közben a doki UH-n nézi, hogy állnak a tüszőid és szól, mikor szívja le. Még az is lehet ír fel hozzá. Attól függ, hogy állsz.
Krisszti: A szuri köldök környékére bőr alá megy, mint a cukorbetegeknek.
Milyen az a szuri adás?
Rendesen,mint mikor az orvos ad szurit?
Hova kell szúrni? És hogyan?
Sziasztok Lányok!
5 napja kapom a Gonal F-et még 3 napi adag van hátra. Szeretném megkérdezni, hogy ha beszúrtam az összeset, akkor hány nap múlva van a punkció?
Köszi
v.
Szia Krisszti!
Láttam, hogy kérdezted, mennyibe van a lombikos hercehurca. Mi Debrecenbe járunk a Kaáliba. Az első regisztráción kívül nem kellett mást fizetni, csak a gyógyszert, szurikat.
Persze az előzetes kivizsgálást nem ott csináltattuk. Meg persze nem egyszerre megy ki egy nagyobb összeg, hanem részletekben, midnig, ami éppen kell.
ja én is ezekre gondoltam.de szerintem inkább pete érés.lehet.mert beágyazódás lehet korai lenne.
de köszike.
az lehet a beágyazódástól is, meg van akinél a pé környékén vannak ilyen tünetek.
De lehet közti vérzés is.
hol van vérfoltod?
Minek vagy a 13. napján?
Szia!
Megkérdezhetem, hogy kihez fogsz járni?
Egyébbként a dokitól függ, hogy elfogadja e a leleteket. Van aki ragaszkodik a fél évesnél nem régebbihez, és van akinek az egy éves leletek is jók!
Ez május óta értendő, minden vizsgálattal, gyógyszerrel és utiköltséggel együtt. Mert ugyebár az utazás is költség, legalábbis nekünk elég tetemes kiadás. Egy Pesti út kb 7ezer. :(
Ha gondolod priviben mindent kirészletezek, megvannak a nyugták. Amikor negatív lett a tesztem, kínomban összeszámoltam, hol is járunk anyagilag.
De hát volt rendes pé-d nem?
Akkor minek a gyógyi? Remélem nekem a closty elég. Nehéz lenne most a pénzt összeszedni, uh bízom benne, hogy minimálisból megusszuk.
Én már annyiszor elképzeltem magamban, hogy hogyan mondom el a páromnak, hogy babát várunk. De sajnos aztán mindig koppanni kellett.
A következő hónapokra viszont nagyon bizakodó vagyok, de nem szabad nagyon beleélnem magam.
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben