A Kaáli intézet (beszélgetés)
koszi szepen a drukkot. eddig mindig tesztelte en is de most valahogy felek a csalodastol es huzom- halasztom
Jó reggelt! Én nem bírnám ki, hogy ne teszteljek. Már egy csomószor beleestem abba a hibába, hogy az esedékes mensi előtt teszteltem, hogy hátha, de aztán mindig csalódtam. Megfogattam aztán, hogy nem fogok.
Nagyon-nagyon szorítok neked!!!!
Szerintem ez nagyon jó jel és nagyon szorítok nektek! nekem a sikertelen lombiknál, rögtön jött, nem késett egy napot sem, szóval szerintem ne is gondolj semmi rosszra, élvezd az állapotot.
Ha a férjed inkább tudni szeretné, tesztelj egyet előtte való nap, csak a lényeg az, hogy akármit mutat, nem kell beleélni magatokat, úgyis a hcg dönt.
Szia!
Reméljük a legjobbakat, de a progi miatt késhet kicsig!
Reméljük a Mikulás nem hozza meg a várva vár piros napokat neked, inkább hozzon kisbabát!!!!
jo reggelt lanyok! ma vagyok ET+11 nap, mensinek semmi jele pedig mar csutortokon lett volna esdekes..... szerintetetk?????? vagy lehet hogy csak a tul sok progi? de en bizzom benne. csutortokon VV es megigertem hogy nem tesztelek elotte de a ferjem ragaszkodik hozza hogy o elobb tudni akarja mert hogy nem akar ott szininfarktust kapni. en tesztelni semmi kep nem akarok, akkor inkabb el megyek itt is egy HCG-re, az tuti. na de meg alszom ra egy jot :)))))
Nagyon szorítok nektek, hogy minden rendben menjen. Ebben egyezünk, nekem is egy két csíkos teszt lenne a legszebb karácsonyi ajándék. Szorítok! Jövőhéten mehetsz vv-re?
:o) hajrá ++++++++++++++++++++
nekem masfel eve volt a masodik lombikom es csak most eresztem azt hogy keszen alok egy ujjab probalkozasra...ugyhogy megertelek teljesen. nekem is volt IR nezve de teljesen rendben van, meg minden mas is, remeljuk mostmar a celegyenesben vagyunk
3 hete kaptam 4 havi gyógyszert az IR-re. Majd utána remélhetőleg... bár nem bánom, hogy nem egyből 3 hónap elteltével fogtunk neki a következőnek...kell az a regenerálódási idő, nekem legalábbis. Hogy értsd, szeptemberben semmi ingert nem éreztem, hogy el bírnám kezdeni újból ezt a tortúrát és persze féltem az újabb csalódástól...
ti hogy altok most baba ugyben? mikor indultok neki a kovetkezo lombiknak?
Ha eddig nem jött, nem is fog :o)
Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiii :o)
dec 9 ha addig nem jonn meg a mensi amit nagyon remelek
jo reggelt lanyok! varjatok ma este a Mikulast?
ma vagyok ET+10 nap, most ugy erzem minden ok, nem faj semmim; bar csak tudnam mar hogy tenlegesen minden rendben van. nekem ez lenne a leggszebb Mikulasi, Karacsonyi es szulinapi( az is most decemberben van) ajandek ha sikerulne es baba volna a pocakomba. mostmar kicsit pozitivabb is vagyok mert mar csutorton lett vona esedekes a mensi de eddig semmi. persze tudom hogy lehet a sok progi is.
Szia! HU nekem is az lesz legkozelebb fagyibabas ugy megnyugtattal azt hittem azokban nem bizhatok. Nekem most volt nemreg gyorben a hatodik lombik sikertelen elszomorodtam de megyek tovabb most eppen kandidabajom van.
jo reggelt, koszonom, most minden rendben, nem faj semmin, remelem igy is marad. csak kicsit faradt vagyok mert egesz ejjel forgolodtam, izgultam hogy mi lesz.
Jó reggelt!
Hogy érzed magad?
Jó reggelt mindenkinek, és kellemes hétvégét kívánok!
Kitartás, szorítok!!!!!!!!!!!!
Gratulálok neked!
Nekem két napja hőhullámaim is vannak meg minden indok nélkül leizzadok. A hőm 37,4 általában. Ez nem baj ugye?
Nyugi, nekem végig menszi szerü tüneteim voltak, egész 10-12 hétig, ugyhogy nyugi, ez semmit nem jelent!A Magnézium segiteni fog egy kicsit!
szia Móni!
Ne izgulj vegyél be egy magnézium tablettát az segíthet ...
azt mondják, hogy ilyenkor a méh fokozottabb vérrel való telítettsége okozza a mensi szerű görcsöket...
én mindig erre gondolok ha érzem...megy a drukk!!!
lanyok, nagyon szepen koszonom a sok bisztatst es drukkot. nagyon izgulok de amig nem verzek adig bizzom!!!!
Az semmit nem jelent én már biztosra vettem, hogy órákon belül megjön mikor teszteltem azért is lőttem el, hogy ne legyen felesegesen itthon.
csak pozitív gondolatok!!! Ez nagyon fontos. A baba megérzi, ha félsz és szorongasz. Gondolj arra, hogy minden rendben lesz!!!!
ajajjjj, nagyon sajnálom. de hátha....
drukkolok! nekem nincs jo kedvem, egyre jobban fajdogal a hasam, mensi tunetek :(((
cickafark tea. e vitamin.
További ajánlott fórumok: