A Kaáli intézet (beszélgetés)
Biztos van lehetőség EP számlára, úgy egy kicsit kedvezőbb. Remélem, hogy Te kellemesebb élményekkel jössz majd el tőle.
Nekünk januárban lesz a beültetés. Mindkettőnknél van probléma, de nálam csak néhány hormon nem stimmel, úgyhogy ha azok rendben lesznek akkor remélem teljes lesz a siker.
Szia Nóra!
Te Anya úr Isten!!! 50.000??? Nem semmi! Szegény, nagyon sajnálom, hogy nem tudtátok befejezni a vizsgálatot. Borzalmas lehetett!
Én épp most beszéltem Vele, február 4-én megyek. Lett volna korábban is időpont, de februárban kell rákszűrést is csinálni, ezért együtt a kettő fog menni. Azzal együtt mennyit fogok fizetni? Bele se merek gondolni. Már csak abban bízok, hogy ad EP számlát.
Egyébként Ti hogy álltok? Mi a gond -remélem nem vagyok indiszkrét?
Sziasztok!
Régóta olvaslak Titeket. Én is Kaális vagyok és Szmatonához járok. Ha nem bánjátok szívesen bekapcsolódnék a beszélgetéseitekbe.
Kedves VeDi84!
Szmatona engem is a Gozár Tamáshoz küldött. Viszonylag közeli időpontot kaptam és nagy reményekkel mentem hozzá. Telefonon elfelejtettem megkérdezni a vizsgálat árát. Mikor megérkeztem a rendelőjébe majdnem elájultam, mert 50000 ft. De azt mondtam, hogy ha ez kell a sikerhez akkor legyen. A vizsgálat előőt a doki azt mondta, hogy annyira fog fájni mint egy menses görcs. Hát én szoktam görcsölni, de ilyen fájdalmat még életemben nem éreztem. Konkrétan az ájulés szélén voltam. Úgyhogy végül leálltunk és nem sikerült megcsinálni a vizsgálatot. Azt mondta, hogy azon a klinikán ahol dolgozik megcsinálja 100000-ért altatásban. Mondtam, hogy köszi de nem!
Utánna felhívtam Szmatonát, hogy csinálja meg ő a Kaáliban,de ott erre nincs kapacitás, ezért ajánlott a Máv kórházban valakit aki ingyen megcsinálta altatásban. Reggel mentem és délután 4-kor eljöhettem.
Én csak a saját tapasztalatomat írtam le, ez nem biztos, hogy mindekinél ilyen fájdalmas.
Szia Juci!
Neked ez most milyen vérvétel lesz? A beülti utáni? Ne haragudj, hogy nem vagyok képbe, de teljesen összekuszálódnak bennem az infók, hogy ki hol jár, visszaolvasni a kommenteket pedig nem igazán van időm...
Méhüregi vizsgálathoz kaptam egy elérhetőséget: Dr. Gozár Tamás. Esetleg hallottál valamit róla? Mennyibe kerül egy ilyen vizsgálat? Sajnos fogalmam sincs, hogy ki csinál még ilyet, mert mondta a Szmatona doki, hogy nem mindenkinél lehet. Kórházban ugyan megcsinálják, de az 2 nap bentmaradással jár, ez ezért nem szimpatikus...
Én is "önszorgalomból" diétázok, -6kg-nál járok. Márciusig azért még mindenképp szeretnék fogyni, hogy ezzel is segítsem a program sikerességét. A duciságom ellenére tökéletesek a labor eredményeim, egyedül az egyik indexnél van határérték közelében. Ezt nem is értette a doki, mert azt mondta, hogy a kettő együtt járna: magas inzulin, magas (valamilyen) index. Viszont inzulinom jó. Ennek ellenére nekem is javasolta az inofolicot.
Majd írj, hogy mi lett a vérvétel eredménye!!! :)
Sziasztok!
9-én meg volt a második beültetés. 2 fagyi babócát kaptam vissza. Az első 3 napban nem éreztem semmit. Péntektől fájdogál a hasam alja. Nincs semmi egyéb, de mivel a múltkor tesztelés előtt 2 nappal megjött, nagyon aggódom, miért fáj a hasam? Holnaptól még egy hét....
Sziasztok Lányok!
Pénteken megvolt az első konzultáció a Kaáliban, Szmatona Gáborral.
Nekem nagyon szimpatikus volt, világosan elmondott mindent, lehetett kérdezni, és még két dolog, ami miatt még jobban belopta magát a szívembe: nem kritizált (pl. azt, hogy a férjem dohányzik, vagy hogy én kicsit ducibb vagyok), illetve egyátalán nem éreztem azt, hogy egy vagyok a sok nő közül a futószalagon.
Egy 3. napi vérvételt, illetve a méhüregi vizsgálatot kell megcsináltatnom, aztán belevágunk. Márcusra írt be bennünket. Nagyon lelkes vagyok, bár nem szeretném nagyon beleélni magamat, mert ugyebár az is előfordulhat, hogy nem sikerül....
Kitartás Nektek, drukkolok mindenkinek, hogy úgy alakuljanak a dolgaitok, ahogy szeretnétek! :)
Köszönöm NLbaby!
Akkor nem néztem vissza eléggé a fórumon. Kicsit én is tartok tőle, de az minden esetre megnyugtató, hogy van esély a sikerre! :)
Sziasztok!
Én is újként szeretnék csatlakozni a fórumhoz. A budapesti Kaáli Intézetbe fogunk menni február közepén Balla Leventéhez. Igyekeztem visszaolvasni a korábbi bejegyzéseket (ezúton is szurkolok és gratulálok mindnekinek), de Balla doktorról nem olvastam megjegyzéseket. Kérlek, ha tudtok róla mondani néhány szót, tegyétek meg, jobb lenne ismeretlen ismerősként menni majd februárban.
Előre is köszönöm!
Nofi
Sziasztok. Új vagyok itt, Februar 11-re kaptunk időpontot Sajgó doktorhoz. Tudna vki felvilagositast adni, hogy nála mire számítsunk - mennyire közlékeny, siettetős, van-e lehetőség kérdést feltenni, stb.?
Köszönöm :-)
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben