A Kaáli intézet (beszélgetés)
Szia!Ugyanebben a helyzetbe vagyok én is.
A Kováts Tímeához jártam,de sajnos már nincs az intézetben,külföldre ment úgy hallottam.Én egy kislányt köszönhetek neki,aki már 5 éves. :)
Most kis tesót szeretnénk,és nem tudom melyik dokihoz menjünk.A Krizsa dokit azt dicsérik...
Kedves lombikos/inszemes kismamák,leendő kismamák!
Sikerekben(kisbabákban :-)) gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Én jövőhéten megyek a 12 hetes ultrahangra,vizsgálatra,reménykedem a legjobbakban,hogy minden véreredményem majd szuper legyen,és egészséges babócám legyen!
Szurkolok mindenkinek! Puszi
Ajjjaj! 31 536 000 másodperc kicsit embert próbáló lenne! :) Én a felével is megelékszek! ;) Hasonlóan szépeket és örömökben gazda órkat kívánok Mindenkinek!
Nofi
Mindenkinek Boldog új évet kívánok és kívánom, hogy költözzön be a pocakotokban egy vagy több pocaklakó! :)
B.Ú.É.K.!!
Szia Adri!
Mi 12-én voltunk első konzultáción Pesten, tőlünk már akkor kérték a házassági anyakönyvi kivonat másolatát. Sőt, amikor az időpontot kértem, már a telefonba mondták, hogy első alkalommal vigyük magunkkal. Vizsgálati eredményeket máshonnan is elfogadnak.
Mindenkinek kívánok sikeres, babás, boldog új évet!!! :)
Boldogságso, a vágyott örömökben teli új évet kívánok mindenkinek! Sok boldogságot!
Nofi
Sziasztok.Szeretnék érdeklődni ha viszünk eredményt azt is elfogadják vagy csak azt amit ők csinálnak?
És a konzultációhoz is már élettársaknak kell lenni meg a vizsgálatokhoz vagy csak az inszemhez?
Sziasztok!
Van valaki, aki petesejt donációra készül valamelyik kaáliban?
Szívesen leveleznék priviben :)
Szia Juci! Mi hírt lehet tudni? Eltelt a szombat! Szorítok Neked!
Nofi
Sziasztok, valaki meg tudná mondani, hogy az utrogestán és a crinon után hány napra jön meg a menses?
Jaj Juci....
Juci, Te hogy állsz? Lehet tudni vmit?
Szurkolok!
Nofi
Szép Tündérország támad föl szívemben, ilyenkor decemberben. A szeretetnek csillagára nézek, megszáll egy titkos,gyönyörű igézet, ilyenkor decemberben.
/Juhász Gyula / Mindenkinek Áldott Karácsonyt kívánok
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben