A Kaáli intézet (beszélgetés)
Juci!
Most olvasom itt a picuri ÓRIÁS hírt! Boldogságot, örömöt és ölelést küldök Neked! Örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok! :)
Nofi
Ajjaj Bogica!
Ezek szerint a Balla Leventét nem igazán ajánlották Neked? Egyébként nagyon szimpi, hogy megkérdezté Tőled, hogy mi a fontos a számodra. Ez nagyon tetszik!
Majd megírom a tapasztalatom! :)
Szép napot mindenkinek!
Nofi
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, másodszori lombiknak futunk neki februárban(az elsőnél nem volt szívhang)ami agaszt az első lombik előtt bő 4-5 napos vérzésem volt, most túlzok ha azt mondom 2-3 napos enyhe vérzésem van. Normális ez?
Szerintem várd meg ő mit mond. Jo vélemennyel vagyok róla. Bàr ha ez nem sikerült volna akkor dokit váltok. Nem azert mert nem jo hanem több szem többet lát...
Mashol kezdtem az inszemet és onnan voltak leleteim.
Köszi!
Kedves Nofika!
Szívesen írnék róla,de sajnos én sem tudtam meg róla sokkal többet! Krizsa doktor úrhoz,olyan nagy volt a sor,hogy gondoltam másik doktort választok! Nagyon kedves volt a recepciós hölgy megkérdezte,hogy van-e elképzelésem,hogy kihez szeretnék menni. Mivel nincs a doktórnőn kívül mással tapasztalatom elmondtam azt a három nevet,akikről a leginkább hallottam és pozitívat. Kérdezett még egyéb szempontot,hogy mi a fonfos még számomra a doktor választásánál és ezek után a Szmatona doktor urat ajánlotta. A másik két doktor akikből nem tudtam választani Balla Levente és Sajgó Attila volt! Biztosan minden rendben lesz nálatok is! Bízom benne,hogy jó szakember mindeggyik! :) Szurkolok nektek is!
Szia Bogica!
Mi is izgatottan várjuk az első találkozót, ami február 5-én lesz. Itt a fórumban túl sok mindent nem olvastam róla (ami már önmagában nem rossz;) ). Bízom benne, hogy jók lesznek a személyes tapasztalatok februárban.
De, ha Te többet tudsz, szívesen veszem az infót!
Köszönöm!
Nofi
Nekem is Szmatona a dokim, hat hetes kismama vagyok. Ma hallottuk a szivhangjat!
Kért 3, 21 napi hormonsort, mehtukrozest, mert az még nem volt. Hepatitis, Hív vérvétel. De vittünk eredményeket, így ez nagyon Egyénfüggő.
Sziasztok.Már nem kell a Kaáliba járnunk, hét hetesen azt mondták hogy a további terhesgondozást a nőgyógyászom végezze. A Kaáliban a Sajgó Attilához jártunk.Hála az égnek az első lombikkal sikerült
De azóta is rengeteget aggódok hogy minden rendben legyen.
Holnap megyek uh-ra szurkoljatok.
Szia!
Ugyan eredményeket még nem tudok felmutatni, mivel márciusban lesz az első lombik, de az első konzultáció alapján nagyon szimpatikus Dr Szmatona Gábor. Mindent alaposan elmagyarázott, lehet tőle kérdezni. És ami nekem nagyon fontos volt: egyáltalán nem éreztem magamat futószalagon!! Én csak ajánlani tudom.
Sok sikert!!
Szia!Kíváncsi leszek végül,hogy döntesz,és mikorra kapsz időpontot...
Megírnád majd?Köszi.
Majd én is szeretnék minél előbb időpontot kérni!
HappyHope ilyen névvel csak sikered lehet! Szurkolok én is Neked/Nektek!
Nofi
Szia!Bocsi,de megkérdezhetem melyik orvosnál voltál?
Tudod,én is ott orvost keresek.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Győri Kaáli Intézet infók
- Kaposvári Kaáli intézet
- Mik a tapasztalatok a debreceni Kaáli intézettel kacsolatban?
- Dr. Kőrösi Tamásnak, a győri Kaáli intézet igazgatójának, van magánrendelése vagy csak az intézetben fogad betegeket?
- Kaáli intézet lombik program lenne pár kérdésem
- Lombik menete a debreceni Kaáli Intézetben