A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
Nekem a kutyám baromi sokba kerül, de ez egy külön történet.
Viszont a cicának próbáltátok az advocat- et?
Vagy az advantage-t?
A frontline-ra sok a panasz, úgy néz ki már rezisztensek rá ezek a dögök.
A kutyákra azt mondják, hogy főként a sárgát és a kéket látják.
Bár ebben sem vagyok biztos. Tulajdonképpen nekik nincs szükségük a színekre, így ha látják, akkor sincs számukra jelentősége.
A tévét is nézik, mégse fogják fel, hogy miről szól a film, mert az agyuk nem képes lefordítani. Vagy igen? ;) Ki tudja! :D
Gondolom a csapok és a pálcák mennyiségéből és elhelyezkedéséből tudják.
De akkor is számomra ez olyan fura. Amíg nem voltam cica ,addig nem vagyok biztos benne, hogy ez így is van! :D
Nem kapott konzervet,mert az állateledeles lebeszélt róla-hogy az Car:OO Szerinte a jó száraz tápban,minden benne van,amire egy macskának szüksége van,nem kell melléje semmi más.
Amit pedig az állatorvosunk ajánlott konzervet-abból 8 deka kerül 500 forintba.Kissé drága:OO
Akkor inkább húsit adok neki-mert úgy veszem észre,hogy unja a szárazat:DD
Mikor cseppeket használtunk a bolhairtásra,az történt,hogy az egész lakásban szétszóródtak az élősködők:( Minden tele lett bolhával.
A lányom úgy nézett ki,mint egy bárányhimlős,szétvakarta a csípéseket,csupa seb volt az egész teste.csak őt csípték négyünk közül.
Vagy ő allergiás:oo Hosszú ideig tartott,míg kiirtottuk a lakásból-mindent kigőzöltünk,majd irtó folyadékkal bespricceltem a helyiségeket-és port hintettem a padló szegélybe.
Kormika nem kapott még konzervet? miért nem próbáljátok ki?
bolha: én nyakörvvel nem is próbálkozom, sztem fel se tudnám rájuk rakni. viszont eddig a cseppek használtak. persze az lehetséges, h idővel kialakul vmiféle tolearncia, és akkor már nem lesz érdemes megvenni őket. de most még teszek egy próbát.
Igen,pont a napokban beszéltük a férjemmel,hogy a macskák többe kerülnek,mint a kutyáim:D
Míg a két 50 kilós "ölebnek" megfőzzük a csontot rizzsel,így viszonylag olcsón kijövünk.
Kormika meg olyan édesen tud kérni,mindig megsajnálom,és adok a mellből,ha éppen azt főzök.
Konzervet még nem kapott.
Ezek a fránya bolhák,nekünk is megkeserítik a napjainkat:O
Kormira rátettem,azt a nyakörvet,amire Bella allergiás lett a múltkor-ő most jól bírja.
Bellának meg veszek egyet a patikában.
Nekünk a cseppek nem használtak-semmilyen nem vált be,a Frontline sem.
ezzel az egész etetéssel úgy vagyok, h ha egy-két macskám lenne, én is odaadnám neki a színhúst meg a jó minőségi virslit, hiszem mégiscsak ezek a kaják a legjobbak. viszont mivel sokan vannak, ez nem megy, és így együtt kiegyezünk, mert ki kell, hogy egyezzünk abban, mit esznek meg. ehhez képest egész jó egészségben vannak, lekopogom..., szóval TALÁN a minősége nem ad annyit hozzá, mint amennyit anyagilag elvenne. de mondom, én is megadnám nekik a legjobbat, ha tehetném.
most az egyetlen probléma az, hogy bolhásak lettek, a franc essen beléje a bolhákba:)) így vennem kell bolhairtót, ezt nem úszom meg, egyfolytában vakaróznak. ráadásul a kutyáim is. ez az igazi élvezet!:))
Na,ez lett volna nekem is a kérdésem?
Hogy lehet macskaszemmel látni??:DD
Az én macskáim csak azt a virslit eszik meg,amiben minimum 80 százalék a hústartalom:DD
Na,annak kilója 1500-2500 között mozog:OO
A felvágottat sem eszik,csak a szín húst:(
De jó Neked, hogy hálás cicáid vannak...:)
Az enyémek nem eszik meg, néha még azt sem ami jó minőségű:((
Ez szuper!!!Akkor visszanézek hetedikén:)
Hátha találok valamit:D
Nem is volt kiírva. Tőleg megkérdezte egy eladó, hogy segíthet-e valamit, én meg mondtam, hogy nem, de milyen szép lett az üzlet, bla bla... és ő mondta, hogy még nem nyitottak hivatalosan és lesz nyitási akció a hivatalos nyitás napján, 7-én.
Igen, mindenre érvényes.
Akkor többet tudtál meg nálam:DD
Benéztem délután,láttam a cuki állatokat.
A kaja elég drága-a nyitási akcióról nem tudtam,nem láttam kiírva,lehet nem figyeltem eléggé:O
Akkor visszanézek hetedikén-mindenre érvényes a 20 százalék?
Na benéztem ma az új Fressnapfba.
Hivatalosan csak 7-én nyit, azért nem volt csinnadtratta, de hamarabb kész lettek, ezért már így csendben kinyitott. 7-étől 20%-os nyitási akció lesz, nem tudom pontosan meddig.
Gyönyörű és hatalmas az üzlet, van élőállat is. Nyúl, hörcsög, halak.
Ennyit tudtam meg ma. :)
Sziasztok!
Akiket érint-Kispest
Tegnap,amint kanyarodtam ki az Europark parkolójából,láttam,hogy nyitva volt az állateledeles ajtaja-akkor valószínű,hogy megnyithattak.
Nem mentem be,csak arra pillantottam.:D
Igazi nagy küzdő a kis drága:)
Egyébként frászt kapok az egerektől, de ez nagyon helyes:)
Kicsit offolok, bár kapcsolódik a cicákhoz.