A cicáim (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A cicáim
:DDD
Na, én ezért rakok el mindent az asztalról, konyhapultról.
Bár az enyémek nem esznek meg semmilyen emberi kaját, viszont amit találnak ellopják, eldugják, aztán vagy megtalálom, vagy nem :))
Kormikát nem tudom leszoktatni az asztalról:OO
Ma este fent nézzük a tévét,hatalmas csörömpölés.Már tudtam,hogy megint tányér tört-Kormi megkívánt valamit.
A fiam kitette a tejbegrízét,és a kis fekete megnézte,mi van benne:DD Pechére nem talált húst:DD
Nálunk nagyon egyszerű az etetés.
Egyelőre a szárazat egy tálból kapják-mindketten ugyanazt eszik még egy darabig.
Az anya annyira rendes,hogy megengedi a fiának,hogy először Ő egyen-majd,ha jól lakott Kormika,utána fog csak neki enni.
Van egy másik tál-abba a húsit tesszük,felvágottat,stb.Azt csak a kicsi eszi.
Bella az érzékeny gyomra miatt hozzá sem nyúl a húshoz:D
Sziasztok!
Érdekelne, hogy ahol több cica van, hogy oldjátok meg az etetést? Minden cicának külön tányérja van? Mit tehetek, ha az egyik cica a világ minden kajáját meg tudná enni, a másik meg mulya, és hagyja?
Pakol, pakol, egyszer csak lebukik :)
Aranyos :))
Ma jó napja volt Kormikámnak.
A lányom nem ette meg a rántott csirkecombot,csak turkált benne-azt odaadtam Korminak-egyből bevágta:))Utána hosszasan mosakodott,nagyon izlett neki.:DD
Nálunk Kormika lopkod az asztalról:oo
Nem tudom leszoktatni róla.
Tegnap kint felejtettem egy fokhagymás felvágottat,mikor is csörömpölést hallottam.
Szerencsére nem tudta kicsomagolni.
Volt rá példa,hogy az asztalon hagytam egy tál felvágottat,és a kis feketém a felét eltüntette-szalámi ,párizsi,sonka-na,akkor nagyon ideges lettem-pedig én voltam a hibás-minek hagytam elöl:DD
:( Amikor a "maminak" úgysem futja olyan sok mindenre, akkor még egy ilyen... :(
Különben a hét elején vettem 10 dkg párizsit magamnak, mert már nem volt mit ennem és még ez tűnt a legolcsóbbnak. Beosztottam volna, de nem lehetett! Annyira ínycsikladós illata volt, hogy a felét szétosztottam. Azóta Liza, Kytti, Gréti és Osikám ülnek a konyhaajtóban - várják. Tegnap este aztán elmentem és kértem ugyanolyant. Vacsora után voltunk, de ők szinte megvesztek. Szerintem lehet benne valamilyen illat (én nem érzek szagokat, illatokat). Ez egy pulyka és csirkehúsos párizsi (600 Ft/kg).
Már megint csak két végkony szelet jutott nekem.
Ha pénzem lesz, megveszek belőle 1 rudat, bemélyhűtőzöm és ha jól viselkednek, akkor kapnak majd belőle. :)
Az igen! És legalább menthető volt belőle valami?
Az enyémek is lopkodnak, de ők nem kaját. Mivel rohadt válogatósak, a kajánk szerencsére nem érdekli őket.
Bezzeg a körömreszelő, szemöldökcsipesz, mosogatószivacs, toll, szalvéta, és még hosszú-hosszú ideig sorolhatnám...
Úh nem semmi az egészet vitte vagy csak a felvágottból egy két szeletet?
Nálunk Szütyi csinált hasonlót.Letettük a földre a zacskót benne több kiló nyers vadhús pár perc után kimentünk a konyhába és Ő nagyban benne a húsok közt feltéve a nagy vastag zacskót:((De szerencsére nem evett bele.Hihetetlen.
Ez nagyon jó:)))
www.facebook.com/photo.php?v=215975525237590&set=vb.184830531546034&type=2&theater
Bobym olyan mintha,semmi sem történt volna:)
Jó végre túl lenni rajta:)
Kandúroknál nem nagy műtét, az én Mignonom is evett-ivott már aznap.
Nem lesz semmi baj, de azért még ne nagyon rohangásszon.
Bella egy napig nem evett,nem ivott:O
Felhívtam a klinikát-azt mondták,nagy műtét volt-várjak vele,és ha másnap sem iszik,vigyem be infúzióra.
Szerencsére másnap már ivott,de napokig tartott,mire jobban lett.Neki komoly operációja volt,mert vemhessége második stádiumában járt:(